amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Brahenportti A 07 Turun Brahenportti

Myyty

Brahenportti A 07, 2 huonetta, 46,0 m²

Ihastu kodikkaan kutsuvaan kaksioon

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
46,0 m²
Kerros
2 / 5
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Brahenportti A 07, 2 huonetta, 46,0 m²

Ihastu kodikkaan kutsuvaan kaksioon

Myynnissä viihtyisä 46-neliöinen kaksio Turun keskustassa. Asunnossa A07 on kaikki tarpeellinen kauniin kompaktissa paketissa.

Turun Brahenportin asunto A07 kutsuu viihtymään huippupaikalle kaupungin palvelujen äärelle. Tämä huoleton ja laadukas toisen kerroksen citykoti sopii moneen menoon ja makuun.

Mukavat oleskelutilat

Nyt on tarjolla fiksuja neliöitä ja kivoja ratkaisuja. Ihastu kaksion valoisaan pohjaratkaisuun sekä avaraan olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön yhdistelmään, joka avautuu parvekkeelle. Näkymät ovat etelään ja lounaaseen rauhalliselle sisäpihalle. Kodissa on iso vaatehuone ja hyvät säilytystilat sekä ihanan tilava pesuhuone. Tässä kodissa arki rullaa!

Oma parveke

Avaa ovi ja astu omalle parvekkeellesi. Sisusta parvekkeelle kalustein ja kukin oma pieni lepopaikkasi vaikkapa mukavaa kahvihetkeä varten.

Rauhassa kaupungin sykkeessä

Turun Brahenportissa asutaan keskellä kaupunkia omassa rauhassa, kiitos hyvän äänieristyksen. Omalle tontille sijoittuva uudiskohde onkin kuin seesteinen saareke kaupungin sykkeessä. Uusien kerrostalojen suojaan rajautuu ihanan viihtyisä sisäpiha asukkaiden yhteiseen käyttöön.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Turun Brahenportti

Myynnissä uusia asuntoja vain kivenheiton päässä Turun keskustan ytimestä. Turun Brahenportin uudet asunnot tarjoavat urbaania asumista omassa rauhassa palvelujen äärellä. Lue lisää

Ota yhteyttä

Pääomavastike

  • 1.-2. vuosi ovat lyhennysvapaita, vastike 2,56 €/m²/kk (sis.koron)
  • 3. as.vuodesta alkaen korko & lyhennys n. 10,57 €/m²/kk 

Yhtiölaina
Danske Bank Oyj
Laina-aika 25 vuotta
Pääomavastike määräytyy valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti