Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Brahenportti A 21 Turun Brahenportti

Myyty

Brahenportti A 21, 2 huonetta, 46,0 m²

Ihastuttava kaksio neljännessä kerroksessa

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
46,0 m²
Kerros
4 / 5
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Brahenportti A 21, 2 huonetta, 46,0 m²

Ihastuttava kaksio neljännessä kerroksessa

Myynnissä viehättävä 46-neliöinen kaksio Turun keskustassa. Asunnossa A21 on hyvä pohja, tehokkaat neliöt ja reilut säilytystilat.

Turun Brahenportin asunto A21 kutsuu viihtymään huippupaikalle kaupungin palvelujen äärelle. Tämä huoleton ja laadukas neljännen kerroksen citykoti sopii monenlaiseen menoon ja makuun.

Mukavat oleskelutilat

Ihastu kaksion valoisaan ja toimivaan pohjaratkaisuun sekä avaraan olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön yhdistelmään, joka avautuu parvekkeelle. Näkymät ovat etelään ja lounaaseen rauhalliselle sisäpihalle. Kodissa on hyvänkokoinen makuuhuone isolla vaatehuoneella sekä ihanan tilava pesuhuone.

Lasitettu parveke

Avaa ovi ja astu omalle lasitetulle parvekkeellesi. Lasituksen ansiosta voit nauttia parvekkeesta jo aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta parvekkeelle vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta parvekkeelle kaupunkiviljelijän minikeidas.

Rauhassa kaupungin sykkeessä

Turun Brahenportissa asutaan keskellä kaupunkia omassa rauhassa, kiitos hyvän äänieristyksen. Omalle tontille sijoittuva uudiskohde onkin kuin seesteinen saareke kaupungin sykkeessä. Uusien kerrostalojen suojaan rajautuu ihanan viihtyisä sisäpiha asukkaiden yhteiseen käyttöön.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Turun Brahenportti

Myynnissä olevat uudet asunnot sijaitsevat vain kivenheiton päässä Turun keskustasta, kauppatorilta ja Aurajokirannasta. Brahenportin kodit tarjoavat asumista omassa rauhassa ja elämän sykkeessä. Lue lisää

Ota yhteyttä

Pääomavastike

  • 1.-2. vuosi ovat lyhennysvapaita, vastike 2,56 €/m²/kk (sis.koron)
  • 3. as.vuodesta alkaen korko & lyhennys n. 10,57 €/m²/kk 

Yhtiölaina
Danske Bank Oyj
Laina-aika 25 vuotta
Pääomavastike määräytyy valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti