Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Brahenportti A 24 Turun Brahenportti

Myyty

Brahenportti A 24, 2 huonetta, 54,5 m²

Ihastuttava päätykaksio ilta-aurinkoon

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
54,5 m²
Kerros
4 / 5
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Brahenportti A 24, 2 huonetta, 54,5 m²

Ihastuttava päätykaksio ilta-aurinkoon

Myynnissä viehättävä 54,5-neliöinen, saunallinen kaksio huippupaikalla Turun keskustassa. Asunto A24 sopii moneen menoon ja makuun.

Turun Brahenportin asunto A24 kutsuu viihtymään huippupaikalle kaupungin palvelujen äärelle. Tämä huoleton ja laadukas neljännen kerroksen citykoti soveltuu monenlaiseen elämäntilanteeseen.

Mukavat oleskelutilat

Ihastu läpitalon päätykaksion avaraan pohjaratkaisuun sekä valoisaan olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön yhdistelmään, joka avautuu parvekkeelle ja ilta-aurinkoon. Kulmahuoneistosta näkymät ovat upeasti kolmeen suuntaan. Tässä moneen tarpeeseen muuttuvassa kodissa on hyvän kokoinen makuuhuone sekä ikkunallinen pesuhuone ja oma sauna. Oleskelutiloissa ja keittiössä on lautaparketti.

Oma parveke

Avaa ovi ja astu omalle parvekkeellesi. Sisusta parvekkeelle kalustein ja kukin oma pieni lepopaikkasi vaikkapa mukavaa kahvihetkeä varten.

Rauhassa kaupungin sykkeessä

Turun Brahenportissa asutaan keskellä kaupunkia omassa rauhassa, kiitos hyvän äänieristyksen. Omalle tontille sijoittuva uudiskohde onkin kuin seesteinen saareke kaupungin sykkeessä. Uusien kerrostalojen suojaan rajautuu ihanan viihtyisä sisäpiha asukkaiden yhteiseen käyttöön.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Turun Brahenportti

Myynnissä olevat uudet asunnot sijaitsevat vain kivenheiton päässä Turun keskustasta, kauppatorilta ja Aurajokirannasta. Brahenportin kodit tarjoavat asumista omassa rauhassa ja elämän sykkeessä. Lue lisää

Ota yhteyttä

Pääomavastike

  • 1.-2. vuosi ovat lyhennysvapaita, vastike 2,56 €/m²/kk (sis.koron)
  • 3. as.vuodesta alkaen korko & lyhennys n. 10,57 €/m²/kk 

Yhtiölaina
Danske Bank Oyj
Laina-aika 25 vuotta
Pääomavastike määräytyy valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti