Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Brahenportti A 27 Turun Brahenportti

Vapaa

Brahenportti A 27, 2 huonetta, 76,0 m²

Upea kaksio kattoterassilla ja saunalla

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
76,0 m²
Velaton hinta
€ 364 800
Pääomavastike
€ 803
Kerros
5 ja ullakko / 5
Lainaosuus
€ 190 000
Myyntihinta
€ 174 800
Hoitovastike
€ 258
Talotyyppi
Kerrostalo
Vesimaksu
€ 20
Vapaa

Brahenportti A 27, 2 huonetta, 76,0 m²

Upea kaksio kattoterassilla ja saunalla

Myynnissä uniikki 76-neliöinen kaksio Turun keskustassa. Asunnossa A27 on jopa hulppea kattoterassi ilta-aurinkonäkymin.

Turun Brahenportin asunto A27 kutsuu viihtymään huippupaikalle kaupungin palvelujen äärelle. Tämä huoleton ja laadukas ylimmän viidennen kerroksen citykoti sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen.

Mukavat oleskelutilat

Tämä uniikki kattoterassilla höystetty kaksio ihastuttaa valoisalla pohjaratkaisulla sekä komealla olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön yhdistelmällä, joka avautuu parvekkeelle. Runsaasti erilaisia sisustusmahdollisuuksia tarjoavassa asunnossa on ihana ullakkotila ja isot ikkunat, jotka tuovat valoa yläkertaan sekä takkavaraus. Oleskelutiloissa ja keittiössä on lautaparketti. Oman saunan löylyt tuovat lisäiloa elämään.

Sisustus tekee kodin

Sisustussuunnittelijamme on valinnut Turun Brahenportin uusiin asuntoihin laadukkaat sisustusmateriaalit laattoja, lattiamateriaaleja, työtasoja sekä kaapistojen vetimiä ja muita yksityiskohtia myöten. Asunnossa A27 on kaunis valkomattalakattu, 3-sauvainen tammiparketti. Eteisessä on kätevä vaatekaappi peililiukuovin ja kattoon upotetut LED-valaisimet. Vaaleasävyisen keittiön kaapistojen välitilassa on vaakaan asennettu laatta (väri harmaa kiiltävä) ja työtasona kestävä laminaattia (väri harmaa patina). Astianpesukone on kalustepeitteinen, jääpakastinkaappi teräksinen. Keittiössä on induktiokeittotaso. Olohuoneessa on persoonallisuutta kotiin tuova tehosteväriseinä. Valkoisen ja harmaan sävyyn laatoitetusta pesutilasta löytyy allaskaluste, peilikaappi sekä lasinen suihkuseinä. Lasiovella varustetun saunan katto ja seinät ovat kuusipaneelia, lauteet tervaleppää.

Komea kattoterassi

Näitä koteja ei ole joka lähtöön! Avaa oman kodin yläkerran ovi ja astu upealle kattoterassille. Nauti terassista mahdollisimman pitkään keväästä syksyyn ja sisusta tilaan vaikka viihtyisä kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas.

Rauhassa kaupungin sykkeessä

Turun Brahenportissa asutaan keskellä kaupunkia omassa rauhassa, kiitos hyvän äänieristyksen. Omalle tontille sijoittuva uudiskohde onkin kuin seesteinen saareke kaupungin sykkeessä. Uusien kerrostalojen suojaan rajautuu ihanan viihtyisä sisäpiha asukkaiden yhteiseen käyttöön.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Turun Brahenportti

Myynnissä olevat uudet asunnot sijaitsevat vain kivenheiton päässä Turun keskustasta, kauppatorilta ja Aurajokirannasta. Brahenportin kodit tarjoavat asumista omassa rauhassa ja elämän sykkeessä. Lue lisää

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä

siteassets/yleiset/blockit/asunnot/3d-esittelykuva_a27.jpg

Tutustu asunnon virtuaaliesittelyyn

Astu sisään