amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Vapaa

Brahenportti A 27, 2 huonetta, 76,0 m²

Upea kaksio kattoterassilla ja saunalla

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
76,0 m²
Velaton hinta
€ 364 800
Pääomavastike
€ 803
Kerros
5 ja ullakko / 5
Lainaosuus
€ 190 000
Myyntihinta
€ 174 800
Hoitovastike
€ 258
Talotyyppi
Kerrostalo
Vesimaksu
€ 20
Vapaa

Brahenportti A 27, 2 huonetta, 76,0 m²

Upea kaksio kattoterassilla ja saunalla

Myynnissä uniikki 76-neliöinen kaksio Turun keskustassa. Asunnossa A27 on jopa hulppea kattoterassi ilta-aurinkonäkymin.

Turun Brahenportin asunto A27 kutsuu viihtymään huippupaikalle kaupungin palvelujen äärelle. Tämä huoleton ja laadukas ylimmän viidennen kerroksen citykoti sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen.

Mukavat oleskelutilat

Tämä uniikki kattoterassilla höystetty kaksio ihastuttaa valoisalla pohjaratkaisulla sekä komealla olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön yhdistelmällä, joka avautuu parvekkeelle. Runsaasti erilaisia sisustusmahdollisuuksia tarjoavassa asunnossa on ihana ullakkotila ja isot ikkunat, jotka tuovat valoa yläkertaan sekä takkavaraus. Oleskelutiloissa ja keittiössä on lautaparketti. Oman saunan löylyt tuovat lisäiloa elämään.

Komea kattoterassi

Näitä koteja ei ole joka lähtöön! Avaa oman kodin yläkerran ovi ja astu upealle kattoterassille. Nauti terassista mahdollisimman pitkään keväästä syksyyn ja sisusta tilaan vaikka viihtyisä kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas.

Rauhassa kaupungin sykkeessä

Turun Brahenportissa asutaan keskellä kaupunkia omassa rauhassa, kiitos hyvän äänieristyksen. Omalle tontille sijoittuva uudiskohde onkin kuin seesteinen saareke kaupungin sykkeessä. Uusien kerrostalojen suojaan rajautuu ihanan viihtyisä sisäpiha asukkaiden yhteiseen käyttöön.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Asunto Oy Turun Brahenportti

Myynnissä uusia asuntoja vain kivenheiton päässä Turun keskustan ytimestä. Turun Brahenportin uudet asunnot tarjoavat urbaania asumista omassa rauhassa palvelujen äärellä. Lue lisää

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä

siteassets/yleiset/blockit/asunnot/3d-esittelykuva_a27.jpg

Tutustu asunnon virtuaaliesittelyyn

Astu sisään