amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Brahenportti A 29 Turun Brahenportti

Myyty

Brahenportti A 29, 2 huonetta, 76,0 m²

Uniikki kaksio kattoterassilla ja saunalla

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
76,0 m²
Kerros
5 ja ullakko / 5
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Brahenportti A 29, 2 huonetta, 76,0 m²

Uniikki kaksio kattoterassilla ja saunalla

Myynnissä viehättävä 76-neliöinen kaksio Turun keskustassa. Asunnossa A29 on kaikki mukavan elämän eväät kauniissa paketissa.

Turun Brahenportin asunto A29 kutsuu viihtymään huippupaikalle keskustan palvelujen äärelle. Tämä huoleton ja laadukas ylimmän viidennen kerroksen citykoti sopii moneen makuun ja menoon.

Mukavat oleskelutilat

Valitse upea kaksio, joka tarjoaa ihanaa arjen luksusta. Ihastu asunnon persoonalliseen pohjaratkaisuun sekä valoisaan olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön yhdistelmään, joka avautuu parvekkeelle. Asunnon ihastuttavalla ullakolla on vino katto ja huonekorkeus jopa 3,3 metriä. Ullakon koko asunnon levyisen ikkunaseinän ansiosta koti suorastaan kylpee valossa. Oleskelutiloissa on takkavaraus ja lautaparketti. Oman saunan löylyt tuovat lisäiloa elämään!

Komea kattoterassi

Tämän kodin kruununa on upea ja suojaisa kattoterassi. Avaat vain oven ja astut terassillesi komein näkymin yli kattojen. Nauti terassista mahdollisimman pitkään keväästä syksyyn ja sisusta tilaan vaikka viihtyisä kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas.

Rauhassa kaupungin sykkeessä

Turun Brahenportissa asutaan keskellä kaupunkia omassa rauhassa, kiitos hyvän äänieristyksen. Omalle tontille sijoittuva uudiskohde onkin kuin seesteinen saareke kaupungin sykkeessä. Uusien kerrostalojen suojaan rajautuu ihanan viihtyisä sisäpiha asukkaiden yhteiseen käyttöön.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Turun Brahenportti

Myynnissä uusia asuntoja vain kivenheiton päässä Turun keskustan ytimestä. Turun Brahenportin uudet asunnot tarjoavat urbaania asumista omassa rauhassa palvelujen äärellä. Lue lisää

Ota yhteyttä

Pääomavastike

  • 1.-2. vuosi ovat lyhennysvapaita, vastike 2,56 €/m²/kk (sis.koron)
  • 3. as.vuodesta alkaen korko & lyhennys n. 10,57 €/m²/kk 

Yhtiölaina
Danske Bank Oyj
Laina-aika 25 vuotta
Pääomavastike määräytyy valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti