Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Brahenportti A 30 Turun Brahenportti

Myyty

Brahenportti A 30, 5 huonetta, 103,5 m²

Komean kokoinen perhekoti kattoterassilla

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
103,5 m²
Kerros
5 ja ullakko / 5
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Brahenportti A 30, 5 huonetta, 103,5 m²

Komean kokoinen perhekoti kattoterassilla

Myynnissä hulppea 103,5-neliöinen perhekoti huippupaikalla Turun keskustassa. Asunnossa A30 on kaikki tarpeellinen kauniissa paketissa, jopa oma kattoterassi.

Turun Brahenportin asunto A30 kutsuu viihtymään huippupaikalle kaupungin palvelujen äärelle. Tämä huoleton ja laadukas ylimmän viidennen kerroksen citykoti sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen.

Mukavat oleskelutilat

Ihastu asunnon valoisaan ja toiminnalliseen pohjaratkaisuun. Tässä moneen tarpeeseen muuttuvassa kodissa on tilaa koko perheelle. Tarjolla on kaksi makuuhuonetta ja työhuone, mikä tarjoaa elämään uusia ulottuvuuksia. Alakerrassa on upeat saunatilat ja kaksi wc-tilaa. Toisessa makuuhuoneessa on kätevä vaatehuone. Avara ja valoisa olohuone avautuu parvekkeelle ja jatkuu ihanaan yläkertaan ja ullakolle. Oleskelutiloissa ja keittiössä on lautaparketti. Oman saunan löylyt tuovat iloa elämään!

Komea kattoterassi

Tämä koti tuo luksusta arkeen ja urbaaniin asumiseen 13-neliöisellä kattoterassilla. Avaa ovi, astu terassillesi ja nauti tilasta mahdollisimman pitkään keväästä syksyyn. Sisusta terassille vaikka viihtyisä kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas.

Rauhassa kaupungin sykkeessä

Turun Brahenportissa asutaan keskellä kaupunkia omassa rauhassa, kiitos hyvän äänieristyksen. Omalle tontille sijoittuva uudiskohde onkin kuin seesteinen saareke kaupungin sykkeessä. Uusien kerrostalojen suojaan rajautuu ihanan viihtyisä sisäpiha asukkaiden yhteiseen käyttöön.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Turun Brahenportti

Myynnissä olevat uudet asunnot sijaitsevat vain kivenheiton päässä Turun keskustasta, kauppatorilta ja Aurajokirannasta. Brahenportin kodit tarjoavat asumista omassa rauhassa ja elämän sykkeessä. Lue lisää

Ota yhteyttä

Pääomavastike

  • 1.-2. vuosi ovat lyhennysvapaita, vastike 2,56 €/m²/kk (sis.koron)
  • 3. as.vuodesta alkaen korko & lyhennys n. 10,57 €/m²/kk 

Yhtiölaina
Danske Bank Oyj
Laina-aika 25 vuotta
Pääomavastike määräytyy valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti