amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Brahenportti A 30 Turun Brahenportti

Myyty

Brahenportti A 30, 5 huonetta, 103,5 m²

Komean kokoinen perhekoti kattoterassilla

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
103,5 m²
Kerros
5 ja ullakko / 5
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Brahenportti A 30, 5 huonetta, 103,5 m²

Komean kokoinen perhekoti kattoterassilla

Myynnissä hulppea 103,5-neliöinen perhekoti huippupaikalla Turun keskustassa. Asunnossa A30 on kaikki tarpeellinen kauniissa paketissa, jopa oma kattoterassi.

Turun Brahenportin asunto A30 kutsuu viihtymään huippupaikalle kaupungin palvelujen äärelle. Tämä huoleton ja laadukas ylimmän viidennen kerroksen citykoti sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen.

Mukavat oleskelutilat

Ihastu asunnon valoisaan ja toiminnalliseen pohjaratkaisuun. Tässä moneen tarpeeseen muuttuvassa kodissa on tilaa koko perheelle. Tarjolla on kaksi makuuhuonetta ja työhuone, mikä tarjoaa elämään uusia ulottuvuuksia. Alakerrassa on upeat saunatilat ja kaksi wc-tilaa. Toisessa makuuhuoneessa on kätevä vaatehuone. Avara ja valoisa olohuone avautuu parvekkeelle ja jatkuu ihanaan yläkertaan ja ullakolle. Oleskelutiloissa ja keittiössä on lautaparketti. Oman saunan löylyt tuovat iloa elämään!

Komea kattoterassi

Tämä koti tuo luksusta arkeen ja urbaaniin asumiseen 13-neliöisellä kattoterassilla. Avaa ovi, astu terassillesi ja nauti tilasta mahdollisimman pitkään keväästä syksyyn. Sisusta terassille vaikka viihtyisä kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas.

Rauhassa kaupungin sykkeessä

Turun Brahenportissa asutaan keskellä kaupunkia omassa rauhassa, kiitos hyvän äänieristyksen. Omalle tontille sijoittuva uudiskohde onkin kuin seesteinen saareke kaupungin sykkeessä. Uusien kerrostalojen suojaan rajautuu ihanan viihtyisä sisäpiha asukkaiden yhteiseen käyttöön.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Turun Brahenportti

Myynnissä uusia asuntoja vain kivenheiton päässä Turun keskustan ytimestä. Turun Brahenportin uudet asunnot tarjoavat urbaania asumista omassa rauhassa palvelujen äärellä. Lue lisää

Ota yhteyttä

Pääomavastike

  • 1.-2. vuosi ovat lyhennysvapaita, vastike 2,56 €/m²/kk (sis.koron)
  • 3. as.vuodesta alkaen korko & lyhennys n. 10,57 €/m²/kk 

Yhtiölaina
Danske Bank Oyj
Laina-aika 25 vuotta
Pääomavastike määräytyy valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti