Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Brahenportti B 33 Turun Brahenportti

Vapaa

Brahenportti B 33, 3 huonetta, 80,5 m²

Valloittava kolmio kaikin mukavuuksin

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
80,5 m²
Velaton hinta
€ 347 760
Pääomavastike
€ 851
Kerros
2 / 5
Lainaosuus
€ 201 250
Myyntihinta
€ 146 510
Hoitovastike
€ 274
Talotyyppi
Kerrostalo
Vesimaksu
€ 20
Vapaa

Brahenportti B 33, 3 huonetta, 80,5 m²

Valloittava kolmio kaikin mukavuuksin

Myynnissä ihana 80,5-neliöinen kolmio Turun keskustassa. Asunnossa B33 on kaikki mukavan elämän eväät kauniissa paketissa.

Turun Brahenportin asunto B33 kutsuu viihtymään huippupaikalle kaupungin palvelujen äärelle. Tämä huoleton ja laadukas ensimmäisen kerroksen citykoti sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen.

Mukavat oleskelutilat

Ihastu kulmahuoneiston ja läpitalon kolmion valoisaan pohjaratkaisuun sekä avaraan olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön yhdistelmään, joka avautuu parvekkeelle sisäpihan näkymin. Tässä moneen tarpeeseen muuttuvassa kodissa on kaksi reilun kokoista makuuhuonetta, joista molemmissa on kätevät vaatehuoneet. Asunnossa on oma sauna, tilava pesuhuone sekä kaksi wc-tilaa. Arjen luksusta!

Sisustus tekee kodin

Sisustussuunnittelijamme on valinnut Turun Brahenportin uusiin asuntoihin laadukkaat sisustusmateriaalit laattoja, lattiamateriaaleja, työtasoja sekä kaapistojen vetimiä ja muita yksityiskohtia myöten. Asunnossa B33 on kaunis valkomattalakattu, 3-sauvainen tammiparketti. Eteisessä on kätevä vaatekaappi peililiukuovin ja kattoon upotetut LED-valaisimet. Vaaleasävyisen keittiön kaapistojen välitilassa on valkoinen, vaakaan asennettu laatoitus ja työtasona kestävä laminaatti (väri betoni). Astianpesukone ja jääpakastinkaappi ovat valkoiset, keittotaso keraaminen. Makuuhuoneessa on persoonallisuutta kotiin tuova tehosteväriseinä. Valkoisen ja harmaan sävyyn laatoitetusta pesutilasta löytyy allaskaluste, peilikaappi sekä lasinen suihkuseinä. Lasiovella varustetun saunan katto ja seinät ovat kuusipaneelia, lauteet tervaleppää.

Oma parveke

Avaa ovi ja astu omalle, pihan puoleiselle parvekkeellesi. Sisusta parvekkeelle kalustein ja kukin oma pieni lepopaikkasi vaikkapa mukavaa kahvihetkeä varten.

Rauhassa kaupungin sykkeessä

Turun Brahenportissa asutaan keskellä kaupunkia omassa rauhassa, kiitos hyvän äänieristyksen. Omalle tontille sijoittuva uudiskohde onkin kuin seesteinen saareke kaupungin sykkeessä. Uusien kerrostalojen suojaan rajautuu ihanan viihtyisä sisäpiha asukkaiden yhteiseen käyttöön.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Turun Brahenportti

Myynnissä olevat uudet asunnot sijaitsevat vain kivenheiton päässä Turun keskustasta, kauppatorilta ja Aurajokirannasta. Brahenportin kodit tarjoavat asumista omassa rauhassa ja elämän sykkeessä. Lue lisää

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä

contentassets/dc35cafd8d104eeb94bdae2e1a42ad7d/3d_esittelykuva_b33.jpg

Tutustu asunnon virtuaaliesittelyyn

Astu sisään