amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Brahenportti B 35 Turun Brahenportti

Vapaa

Brahenportti B 35, 2 huonetta, 61,0 m²

Tilava päätykaksio hyvällä pohjalla

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
61,0 m²
Velaton hinta
€ 276 330
Pääomavastike
€ 645
Kerros
2 / 5
Lainaosuus
€ 152 500
Myyntihinta
€ 123 830
Hoitovastike
€ 207
Talotyyppi
Kerrostalo
Vesimaksu
€ 20
Vapaa

Brahenportti B 35, 2 huonetta, 61,0 m²

Tilava päätykaksio hyvällä pohjalla

Myynnissä komea 61-neliöinen kaksio huippupaikalla Turun keskustassa. Asunnossa B35 on upeat neliöt, ranskalainen parveke ja oma sauna.

Turun Brahenportin asunto B35 kutsuu viihtymään huippupaikalle kaupungin palvelujen äärelle. Tämä huoleton ja laadukas toisen kerroksen citykoti sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen.

Mukavat oleskelutilat

Koti alkaa eteisestä, joka avautuu avaraan olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön upeaan yhdistelmään. Tässä moneen tarpeeseen muuttuvassa kodissa on hyvän kokoinen vaatehuoneellinen makuuhuone, joka avautuu ranskalaiselle parvekkeelle. Pyykkihuollolle on kätevästi oma tila pesuhuoneen yhteydessä. Oman saunan löylyt tuovat iloa elämään! Oleskelutiloissa ja keittiössä on lautaparketti.

Sisustus tekee kodin

Sisustussuunnittelijamme on valinnut Turun Brahenportin uusiin asuntoihin laadukkaat sisustusmateriaalit laattoja, lattiamateriaaleja, työtasoja sekä kaapistojen vetimiä ja muita yksityiskohtia myöten. Asunnossa B35 on kaunis valkomattalakattu, 3-sauvainen tammiparketti. Eteisessä on kätevä vaatekaappi peililiukuovin ja kattoon upotetut LED-valaisimet. Vaaleasävyisen keittiön kaapistojen välitilassa on valkoinen, vaakaan asennettu laatoitus ja työtasona kestävä laminaatti (väri betoni). Astianpesukone ja jääpakastinkaappi ovat valkoiset, keittotaso keraaminen. Olohuoneessa on persoonallisuutta kotiin tuova tehosteväriseinä. Valkoisen ja harmaan sävyyn laatoitetusta pesutilasta löytyy allaskaluste, peilikaappi sekä lasinen suihkuseinä. Lasiovella varustetun saunan katto ja seinät ovat kuusipaneelia, lauteet tervaleppää.

Rauhassa kaupungin sykkeessä

Turun Brahenportissa asutaan keskellä kaupunkia omassa rauhassa, kiitos hyvän äänieristyksen. Omalle tontille sijoittuva uudiskohde onkin kuin seesteinen saareke kaupungin sykkeessä. Uusien kerrostalojen suojaan rajautuu ihanan viihtyisä sisäpiha asukkaiden yhteiseen käyttöön.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Turun Brahenportti

Myynnissä uusia asuntoja vain kivenheiton päässä Turun keskustan ytimestä. Turun Brahenportin uudet asunnot tarjoavat urbaania asumista omassa rauhassa palvelujen äärellä. Lue lisää

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä

contentassets/e004df59ebf442159c71d011c851ccae/3d_esittelykuva_b35.jpg

Tutustu asunnon virtuaaliesittelyyn

Astu sisään