amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Alustava varaus

Brahenportti B 38, 3 huonetta, 96,0 m²

Viihtyisä kolmio hulppealla kattoterassilla

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
96,0 m²
Velaton hinta
€ 453 120
Pääomavastike
€ 1 015
Kerros
3 ja ullakko / 5
Lainaosuus
€ 240 000
Myyntihinta
€ 213 120
Hoitovastike
€ 326
Talotyyppi
Kerrostalo
Vesimaksu
€ 20
Alustava varaus

Brahenportti B 38, 3 huonetta, 96,0 m²

Viihtyisä kolmio hulppealla kattoterassilla

Myynnissä ihanaakin ihanampi 96-neliöinen kolmio Turun keskustassa. Asunto B38 hurmaa upealla ullakolla ja komealla kattoterassilla.

Turun Brahenportin asunto B38 kutsuu viihtymään huippupaikalle kaupungin palvelujen äärelle. Tämä huoleton ja laadukas ylimmän kerroksen citykoti sopii vaativampaankin makuun.

Mukavat oleskelutilat

Wau, mikä ihastuttava läpitalon huoneisto! Ihastu asunnon valoisaan ja uniikkiin pohjaratkaisuun sekä avaraan olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön yhdistelmään. Tästä moneen tarpeeseen muuttuvan kodin alakerrasta löytyy tilava vaatehuoneellinen makuuhuone, joka avautuu ranskalaiselle parvekkeelle sekä upea sauna ja pesutilat. Yläkerrassa on ihastuttava ullakkotila, jossa huonekorkeus on jopa 3,7 metriä. Suurten ikkunapintojen ansiosta koti on valoa tulvillaan. Pikantin yksityiskohdan tarjoaa portaikon ikkuna. Oleskelutiloissa on lautaparketti.

Sisustus tekee kodin

Sisustussuunnittelijamme on valinnut Turun Brahenportin uusiin asuntoihin laadukkaat sisustusmateriaalit laattoja, lattiamateriaaleja, työtasoja sekä kaapistojen vetimiä ja muita yksityiskohtia myöten. Asunnossa B38 on kaunis valkomattalakattu, 3-sauvainen tammiparketti. Eteisessä on kätevä vaatekaappi peililiukuovin ja kattoon upotetut LED-valaisimet. Vaaleasävyisen keittiön kaapistojen välitilassa on kestävä laminaattilevy (rosteri). Myös työtaso on laminaattia (harmaa patina). Astianpesukone on kalustepeitteinen, jääpakastinkaappi teräksinen. Keittiössä on induktiokeittotaso. Makuuhuoneessa on persoonallisuutta kotiin tuova tehosteväriseinä. Valkoisen ja harmaan sävyyn laatoitetusta pesutilasta löytyy allaskaluste, peilikaappi sekä lasinen suihkuseinä. Lasiovella varustetun saunan katto ja seinät ovat kuusipaneelia, lauteet tervaleppää.

Komea kattoterassi

Tämän kodin kruununa on upea 20,4-neliöinen kattoterassi. Avaa ovi, astu terassillesi ja nauti tilasta mahdollisimman pitkään keväästä syksyyn. Sisusta terassille vaikka viihtyisä kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas.

Rauhassa kaupungin sykkeessä

Turun Brahenportissa asutaan keskellä kaupunkia omassa rauhassa, kiitos hyvän äänieristyksen. Omalle tontille sijoittuva uudiskohde onkin kuin seesteinen saareke kaupungin sykkeessä. Uusien kerrostalojen suojaan rajautuu ihanan viihtyisä sisäpiha asukkaiden yhteiseen käyttöön.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Turun Brahenportti

Myynnissä uusia asuntoja vain kivenheiton päässä Turun keskustan ytimestä. Turun Brahenportin uudet asunnot tarjoavat urbaania asumista omassa rauhassa palvelujen äärellä. Lue lisää

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä

contentassets/3dccad0358fd4b24b4c2a22126fc29ce/3d_esittelykuva_b38.jpg

Tutustu asunnon virtuaaliesittelyyn

Astu sisään