Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Brahenportti B 38 Turun Brahenportti

Myyty

Brahenportti B 38, 3 huonetta, 96,0 m²

Viihtyisä kolmio hulppealla kattoterassilla

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
96,0 m²
Kerros
3 ja ullakko / 5
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Brahenportti B 38, 3 huonetta, 96,0 m²

Viihtyisä kolmio hulppealla kattoterassilla

Myynnissä ihanaakin ihanampi 96-neliöinen kolmio Turun keskustassa. Asunto B38 hurmaa upealla ullakolla ja komealla kattoterassilla.

Turun Brahenportin asunto B38 kutsuu viihtymään huippupaikalle kaupungin palvelujen äärelle. Tämä huoleton ja laadukas ylimmän kerroksen citykoti sopii vaativampaankin makuun.

Mukavat oleskelutilat

Wau, mikä ihastuttava läpitalon huoneisto! Ihastu asunnon valoisaan ja uniikkiin pohjaratkaisuun sekä avaraan olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön yhdistelmään. Tästä moneen tarpeeseen muuttuvan kodin alakerrasta löytyy tilava vaatehuoneellinen makuuhuone, joka avautuu ranskalaiselle parvekkeelle sekä upea sauna ja pesutilat. Yläkerrassa on ihastuttava ullakkotila, jossa huonekorkeus on jopa 3,7 metriä. Suurten ikkunapintojen ansiosta koti on valoa tulvillaan. Pikantin yksityiskohdan tarjoaa portaikon ikkuna. Oleskelutiloissa on lautaparketti.

Sisustus tekee kodin

Sisustussuunnittelijamme on valinnut Turun Brahenportin uusiin asuntoihin laadukkaat sisustusmateriaalit laattoja, lattiamateriaaleja, työtasoja sekä kaapistojen vetimiä ja muita yksityiskohtia myöten. Asunnossa B38 on kaunis valkomattalakattu, 3-sauvainen tammiparketti. Eteisessä on kätevä vaatekaappi peililiukuovin ja kattoon upotetut LED-valaisimet. Vaaleasävyisen keittiön kaapistojen välitilassa on kestävä laminaattilevy (rosteri). Myös työtaso on laminaattia (harmaa patina). Astianpesukone on kalustepeitteinen, jääpakastinkaappi teräksinen. Keittiössä on induktiokeittotaso. Makuuhuoneessa on persoonallisuutta kotiin tuova tehosteväriseinä. Valkoisen ja harmaan sävyyn laatoitetusta pesutilasta löytyy allaskaluste, peilikaappi sekä lasinen suihkuseinä. Lasiovella varustetun saunan katto ja seinät ovat kuusipaneelia, lauteet tervaleppää.

Komea kattoterassi

Tämän kodin kruununa on upea 20,4-neliöinen kattoterassi. Avaa ovi, astu terassillesi ja nauti tilasta mahdollisimman pitkään keväästä syksyyn. Sisusta terassille vaikka viihtyisä kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas.

Rauhassa kaupungin sykkeessä

Turun Brahenportissa asutaan keskellä kaupunkia omassa rauhassa, kiitos hyvän äänieristyksen. Omalle tontille sijoittuva uudiskohde onkin kuin seesteinen saareke kaupungin sykkeessä. Uusien kerrostalojen suojaan rajautuu ihanan viihtyisä sisäpiha asukkaiden yhteiseen käyttöön.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Turun Brahenportti

Myynnissä olevat uudet asunnot sijaitsevat vain kivenheiton päässä Turun keskustasta, kauppatorilta ja Aurajokirannasta. Brahenportin kodit tarjoavat asumista omassa rauhassa ja elämän sykkeessä. Lue lisää

Ota yhteyttä

contentassets/3dccad0358fd4b24b4c2a22126fc29ce/3d_esittelykuva_b38.jpg

Tutustu asunnon virtuaaliesittelyyn

Astu sisään