amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Suunnitteilla

Asunto Oy Turun Brahentulli

Läntinen Pitkäkatu 11, 20100, Turku
Suunnitteilla

Asunto Oy Turun Brahentulli

Läntinen Pitkäkatu 11, 20100, Turku

Ihania citykoteja kaupungin sykkeeseen

Suunnittelemme lisää uusia asuntoja keskustaan. Turun Brahentullin uudet asunnot tarjoavat huolettoman urbaania ja rauhallista asumista.

Asunto Oy Turun Brahentulli tuo isonsiskonsa Brahenportin naapuriin 37 ihastuttavaa uutta asuntoa. Uusien kerrostalojen suojaan rajautuu ihanan viihtyisä sisäpiha asukkaiden yhteiseen käyttöön. Brahentullin ääntä eristävän julkisivurakenteen ja ikkunoiden ansiosta liikenteen äänet eivät kantaudu sisälle, joten näissä uusissa asunnoissa astutaan mukavasti omassa rauhassa.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
28 - 80 m²
Koteja yhteensä
37
Talotyyppi
Kerrostalo
Muutto: 12/2017

Naapuruston tarina

Turku tarjoaa Suomen vanhimpana kaupunkina sekä historian siipien havinaa että modernia kaupunkielämää. Turkua pidetään Suomen porttina länteen. Kaupunki onkin merkittävä kaupallinen satamakaupunki, josta kulkee tiheästi myös matkustaja-aluksia Maarianhaminaan ja Tukholmaan. Turun saaristo on ainutlaatuisen kaunis nähtävyys!

Lähipalvelut

Brahentulli vetää puoleensa. Kauppatorille ja sitä ympäröiviin palveluihin sekä jokirantaan on vain muutaman korttelin kävelymatka. Kotikulmilta löytyy kulttuurin, taiteen ja luovan talouden keskus Logomo, Puolalanpuisto ja Turun taidemuseo. Koulut ovat puolen kilometrin säteellä ja Turun yliopiston sekä korkeakoulujen kampusalueet reilun kilometrin päässä.

Liiku ja nauti luonnosta

Aurajoki tekee Turusta omaleimaisen tuoden kaupunkikuvaan merellistä tunnelmaa. Jokivarsi tarjoaa urbaanin viehättävän ja tunnelmallisen miljöön kävelyreitteineen. Kuten kaupunkielämään kuuluu, kotikulmilta löytyvät erinomaiset harrastus- ja liikuntamahdollisuudet. Saaristo tarjoaa upeita elämyksiä ja ulkoilumahdollisuuksia ihan kotikaupungin kupeessa.

Kulkuyhteydet

Brahentullin sijainti on suorastaan liikuttavan hyvä. Turun linja-autoasemalle kävelee parissa minuutissa ja juna-asemalle kymmenessä. Myös yhteydet pääväylille ovat erinomaiset. Citykoti sopii erinomaisesti niin autottomalle kuin autoilijalle. Autopaikat on sijoitettu kellarikerroksen paikoitushalliin, josta pääsee kätevästi hissillä suoraan omaan kotikerrokseen.

Ole mukana ensimmäisenä!

Jätä yhteystietosi nyt, niin saat lisätietoja ja pääset valitsemaan suosikkikotisi ensimmäisten joukossa.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Status

Suunnitteilla
Jättämällä yhteystietosi voit ilmoittautua VIP-asiakkaaksemme, kun uusia koteja ja naapurustoja vasta suunnitellaan. Näin saat lisätietoja ja voit valita suosikkikotisi ensimmäisten joukossa. Voit myös vaikuttaa uusien kotien suunnitteluun kertomalla meille, miten haluaisit asua.
Ennakkomarkkinoinnissa
Ennakkomarkkinoinnilla kartoitamme tulevien asukkaiden kiinnostusta uutta kotikorttelia kohtaan. Sen aikana voit tehdä suosikkikodistasi varaussopimuksen ja maksaa varausmaksun. Mikäli haluat perua varauksesi, palautamme varausmaksun.
Myynnissä
Kun rakentaminen on alkanut ja asuntokauppalain edellyttämät turva-asiakirjat on asetettu, uudet kodit ovat myynnissä ja voimme allekirjoittaa kauppakirjat. Voit halutessasi tehdä suosikkikodistasi muutamaksi päiväksi sitomattoman nimivarauksen.
Muuttovalmis
Muuttovalmiiseen kotiin voit muuttaa vaikka heti. Se on aina huoleton valinta, turvallinen omistaa ja asua. Asuntomyyntimme auttaa sinua tekemään asuntokaupasta mahdollisimman vaivattoman ja mukavan.
Loppuunmyyty
Loppuunmyyty kertoo siitä, että uudiskohde on saavuttanut suuren suosion. Mutta ei hätää, voimme tarjota monia muita koteja huippupaikoilla hyvissä naapurustoissa. Tutustu valikoimaamme ja ole meihin yhteydessä. Tehdään yhdessä unelmistasi totta.

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Kutsu VIP-tilaisuuteen Asunnon ennakkovarausmahdollisuus

Ota yhteyttä

Miccishop

Miljoona ruusua ja paljon muuta. Lue lisää. Lue lisää

Gaggui Kaffela

Ihastuttava kahvila tekee naapurustosta vieläkin makoisamman. Lue lisää

Turun taidemuseo

Kulttuurielämyksiä kotikulmilla. Lue lisää

Perusta oma ruukkupuutarha

Viljelyä voi harrastaa monessa mittakaavassa kaupungissakin. Pieni yrttitarha saattaa löytyä oman kodin keittiön ikkunalta tai parvekkeelta. Lue lisää

Elävyyttä materiaaleilla & erilaisilla pinnoilla

Sanotaan, että kontrasteilla saa luotua mielenkiintoa sisustukseen. Totta, mutta kontrastien ei aina tarvitse olla värikontrasteja. Inspiroidu kodin uudistamisesta. Lue lisää

6 hyvää syytä valita Bonava-koti

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Haluamme tehdä asuntokaupasta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen.

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille.

Autamme tekemään päätöksestäsi mahdollisimman vaivattoman. Autamme sinua tekemään hyviä valintoja uuteen kotiisi.

Pääset vierailemaan rakentamisen aikana työmaalla, seuraamaan kotisi valmistumista sekä tutustumaan tulevaan naapurustoosi.

Bonava-kodin hintaan kuuluu aina laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet, jotka voit valita makusi mukaan. Sävyillä ja yksityiskohdilla luodaan kodin tunnelma.

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Olemme mukana elämän eri vaiheissa, sinkku- ja perheasunnoista varttuneempien Aktiivikoteihin.

Meillä on kodeista ja naapurustoista yli 80 vuoden kokemus. Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja jokainen uuden kodin yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakenna taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.