Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myyty

Lyhdynkantaja A 30, 2 huonetta, 44 m²

Naapurusto

 • Inspiroivia sisustusideoita

  Lyhdynkantajan lämpimän kodikkaisiin puutalokoteihin ei voi olla ihastumatta. Tunnelmalliset kodit avarine pohjaratkaisuineen ja raikkaine puupintoineen saavat sisustusunelmat lentoon. Katso video ja inspiroidu hurmaavista sisustusratkaisuista.

 • Ekologinen uudiskohde Länsirannassa

  Lyhdynkantajan moderni puukerrostalo on uniikki uudiskohde, joka huokuu omaleimaista tunnelmaa, ekologisia arvoja, kodikkuutta ja lämpöä. Katso video ja tutustu ainutlaatuisiin puukerrostalokoteihin kävelymatkan päässä keskustasta.

 • Linnanfältin lähipalvelut

  Kun asuu keskustan kainalossa, kaikki tarvittava on lähellä ja vain kävely- tai pyöräilymatkan päässä. Siksi Linnanfältin kotikortteliin ja Lyhdynkantajaan onkin helppo kotiutua. Kotikulmilla on mm. ihania kahviloita, kuppiloita ja ravintoloita. Kauppatorille ja Stockmannille on vain reilun parin kilometrin matka ja lähikauppoja löytyy läheisen Portsan alueelta sekä Itäiseltä Rantakadulta.

 • Koulut ja päiväkodit lähellä

  Perheelliselle Linnanfältin kotikortteli on ihanteellinen asuinpaikka, sillä naapurustosta löytyy useita päiväkoteja, myös ranskalainen. Topeliuksen kouluun on noin parinsadan metrin matka ja Turun klassilliseen lukioon pari kilometriä. Lyhdynkantaja sopii hyvin myös opiskelijoille, sillä Turun yliopiston kampusalueelle on vajaat neljä kilometriä, minkä hurauttaa näppärästi vaikka pyöräillen.

 • Kulttuuria ja viihdettä kotikulmilla

  Lyhdynkantajan naapurissa sijaitseva yli 700 vuotta vanha Turun linna on Suomen hienoimpia nähtävyyksiä museoineen, vaihtuvine näyttelyineen ja erilaisine tapahtumineen. Naapurustossa on myös merenkulun valtakunnallinen erikoismuseo Forum Marinum, merkittävä kulttuuripalvelujen tuottaja Turun konservatorio sekä vilkas kulttuurikeidas Manillan tehdas. Turun kaupunginteatterin kävelee mukavasti Aurajokivartta pitkin.

 • Liiku ja nauti lähiluonnosta

  Turkulaisten suosikki Aurajokiranta on ihan kotikulmilla ulkoilua ja virkistymistä varten. Paavo Nurmen stadionille on noin puolitoista kilometriä. ”Täl pual jokke” sijaitsevaan kuntokeskus Elixiaan pääsee kätevästi Förillä. Upeita ulkoilu- ja liikuntapaikkoja tarjoavat myös naapuri-Kakolanmäki ja Turun Saippua Center sekä kaupunkilaisten oma viherkeidas Ruissalo.

 • Kätevät kulkuyhteydet

  Lyhdynkantajasta on näppärä kävellä tai polkaista pyörällä kaikkialle. Kevyenliikenteen reitit ovat hyvät, samoin muut kulkuyhteydet. Lähin bussipysäkki on muutaman askeleen päässä. Bussilinja 1 kulkee Lyhdynkantajan uusien kotien läheltä keskustaan ja lentokentälle. Turkulaisiin erikoisuuksiin kuuluvat Föri eli Aurajoella liikennöivä lautta, jolla pääsee nopeasti joen puolelta toiselle, sekä Kakolanmäelle vielä funikulaari eli rinnehissi.