Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Lyhdynkantaja A 57, 2 huonetta, 52,5 m²

Saunallinen kaksio puukerrostalon ylimmästä kerroksesta

Miltä kuulostaisi vilvoittelu lounaaseen avautuvalla parvekkeella oman saunan löylyjen jälkeen? Tai avara olohuone parkettilattioineen ja kahteen ilmansuuntaan avautuvine isoine ikkunoineen?

Kiehtovassa puutalojen kotikorttelissa elät huolettomasti lähellä luontoa ja kaupungin palveluja. Uudiskohteessa remonttihuolet ja repsottavat nurkat eivät mieltä paina.

Kodikkaat oleskelutilat

Tähän kotiin on mukava tulla - kiitos tilavan eteisen, jossa vaatteet pysyvät siististi piilossa peililiukuovien takana. Avara keittotilan ja olohuoneen muodostama kokonaisuus on helppo kalustaa mieleisekseen kahdesta ilmansuunnasta tulvivan luonnonvalon viimeistellessä viihtyvyyden. Keittotilan varustukseen kuuluu mm. integroitu astianpesukone, kalustemikro ja teräspintainen jääkaappipakastin. Tilavassa makuuhuoneessa on Elfan säilytysjärjestelmä. Avaamalla makuuhuoneen liukuovet, kotiin saa upeaa tilan tuntua samalla, kun valo pääsee kulkemaan vapaasti. Oleskelutilat jatkuvat lounaaseen avautuvalle parvekkeelle, jossa on mukava rentoutua arjen kiireiden päätteeksi.

Pesutilat ja sauna

Tilavassa ja toimivassa kylpyhuoneessa on hyvät tilat pyykkihuoltoon. Pesutornivarauksen viereen on sijoitettu kätevä pyykkikaappi. Lisäksi varustukseen kuuluu mm. vetolaatikosto ja valopeili. Saunasta on esteetön pääsy suihkuun. Lauteet ovat tervaleppää.

Yhteistilat

Lyhdynkantajaan voi muuttaa huoletta, sillä kotitalosta löytyy kaikki huolettoman asumisen herkut maanalaisine parkkihalleineen, pyörävarastoineen, viihtyisine piha-alueineen ja Smartpost-automaatteineen. Kotikortteliin tulee lisäksi mm. pyöränhuoltopiste sekä kierrätyshuone, jossa asukkaat voivat kierrättää käyttökelpoisia, itselle tarpeettomia tavaroita kuten huonekaluja ja kirjoja.

Kodikkaat faktat

Talotyyppi
Kerrostalo
Kerros
5 / 5
Pinta-ala
52,5 m²

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_180x180px_sisustus.png

Uusissa kodeissa on puhdaslinjainen ja vaaleansävyinen moderni sisustuskokonaisuus.

Tutustu moderniin sisustustyyliin
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.