Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Asunnot Mälikkälä

Turun Mälikkälä

Uudiskohteet Mälikkälässä hurmaavat vehreän viihtyisällä ympäristöllä

Turun Mälikkälässä sijaitseva Westparkin uusi kotikortteli on loistopaikka asua. Uudet myytävät asunnot vetävät puoleensa kodikkaaseen naapurustoon. Valitse omaksesi huoleton asuminen ja upea uudiskohde luonnonkauniista Westparkista.

Turun Westparkin uuden naapuruston rakentaminen aloitettiin Mälikkälään vuonna 2004. Reilussa kymmenessä vuodessa alueesta on kasvanut raikas, moderni, vehreä ja viihtyisä kotipaikka, joka vetää puoleensa laatua ja tyyliä arvostavia asukkaita. Luonnonläheisen Westparkin naapurustosta löytyy vehreää puistoa sekä metsä- ja peltomaisemaa.

Tämän kotipaikan valtteihin kuuluu keskeinen sijainti. Sekä Turun ydinkeskustaan että Raision kauppakeskus Myllyyn on vain muutaman kilometrin matka. Reilun kilometrin päästä löytyvät kaikki Länsikeskuksen palvelut päivittäistavarakauppoineen ja erikoisliikkeineen. Liki kotiovelta avautuvat myös metsäpolut ja ulkoilureitit.

Turun Mälikkälän uudiskohteet istuvat alueen vaaleaan, moderniin arkkitehtuuriin. Uudet huolettoman kodikkaat asunnot ovat laadukkaita ja huolella viimeisteltyjä. Naapurustoon ja uusiin koteihin on helppo kotiutua, sillä täältä löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja huolettoman asumisen herkut.

Kotiudu Mälikkälään palvelujen äärelle

Bonavan uudet myytävät asunnot Mälikkälässä asettuvat loistopaikalle tuttavalliseen naapurustoon lähelle kattavia palveluja. Päivittäistavaraostokset hoituvat kätevästi reilun kilometrin päässä sijaitsevassa Länsikeskuksessa. Kotimaiset lihat löytyvät naapuruston omasta Turun Mestaripalvin tehtaanmyymälästä ja tuoreet leivät Rostenin leipomon tehtaanmyymälästä. MBakeryn voittoisat kakut ja leivonnaiset saa niin ikään aivan kotikulmilta.

Myytävät asunnot Mälikkälässä sijaitsevat vain noin neljän kilometrin päässä Varsinais-Suomen suurimmasta kauppakeskuksesta Myllystä. Uudistetusta kauppakeskuksesta löytyy niin hypermarketit kuin yli 150 eri liikettä muodista makuelämyksiin ja pankkipalveluihin. Turun keskustan palveluiden ääreen Mälikkälästä kulkee näppärästi linja-autolla vartissa.

Mälikkälään on helppo kotiutua, sillä lähistöltä löytyvät niin koulut kuin päiväkodit. Ympäröivä luonto ja lukuisat puistot leikkipaikkoineen tarjoavat mukavia virikkeitä. Bonavan myytävät asunnot Mälikkälässä kutsuvat viihtymään sympaattiseen naapurustoon lähelle kattavia palveluita.

Enrgistä arkea Mälikkälässä

Bonavan myytävät asunnot Mälikkälässä tarjoavat poikkeukselliset mahdollisuudet ulkoiluun ja luonnossa harrastamiseen. Upeat metsäpolut ja ulkoilureitit lähtevät lähes kotiovelta kutsuen tankkaamaan energiaa raittiista ulkoilmasta. Suikkilan kuntorata on loistava treeniympäristö mäkisen ja mutkittelevan reittinsä ansiosta. Härkämäen kentällä ja kuntoradalla taittuvat niin pallolajit kuin lenkkeily. Talvisin alueella kulkevat hiihtoladut. Parin kilometrin päästä löytyy Muhkurin luonnonsuojelualue harvinaisine lintu- ja sienilajeineen. Valitse omaksesi uusi asunto Mälikkälästä ja ota vastaan vehreän luonnon kutsu.

Loistosijainti kulkuyhteyksien varrella

Bonavan myytävät asunnot Mälikkälässä asettuvat mukavasti näppärien kulkuyhteyksien varrelle. Vierestä kulkee bussilinjat niin Turun keskustaan kuin Raisioon. Autoilijalle sijainti valtatie 8:n kupeessa mahdollistaa sujuvan liikkumisen joka suuntaan. Auto ei kuitenkaan ole välttämättömyys, sillä Turun kattava pyörätieverkosto ulottuu Mälikkälään tarjoten kätevän vaihtoehdon esimerkiksi työmatka-autoilulle. Valitse omaksesi uusi asunto Mälikkälästä ja nauti arjen helppoudesta.

Uusi asunto Mälikkälästä tuo mielenrauhaa

Bonavan uudet myytävät asunnot Mälikkälässä on suunniteltu huolella monenlaisia elämäntilanteita varten. Esteettömyys, oivaltavat pohjaratkaisut, laadukkaat materiaalit, kattava varustelu ja hyvä äänieristys houkuttelevat nauttimaan arjen helppoudesta.

Uusi asunto Mälikkälässä tuo mielenrauhaa, sillä uudiskohteessa kaikki on kunnossa. Heitä hyvästit remonttihuolille ja unohda piha- ja lumityöt. Uudiskohteen taloyhtiöllä huolto-ohjelma on ajan tasalla ja energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta kulutus on maltillista. Olipa elämäntilanteesi mikä tahansa, uusi asunto Mälikkälässä on huoleton ja turvallinen valinta.

Uusi asunto Mälikkälästä on asuntosijoittajan valinta

Sijoituskohteeksi Bonavan myytävät asunnot Mälikkälästä ovat verrattomia. Oivaltavat pohjaratkaisut, kattava varustelu ja laadukkaat materiaalit tekevät uudisasunnosta vetovoimaisen sijoituskohteen. Jokainen Bonavan myytävä asunto Mälikkälässä on suunniteltu huolella vastaamaan erilaisten elämäntilanteiden tarpeita. Uudisasunnossa remonttihuolet eivät paina mieltä. Lisäksi asukkaat on helppo löytää, sillä eläväisenä kaupunkina Turku vetää puoleensa niin työvoimaa kuin opiskelijoita. Tutustu kiehtovaan valikoimaamme ja valitse sijoituskohteeksi uusi asunto Mälikkälästä.

Kirsikka kakun päällä

Vehreä luonto harrastusmahdollisuuksineen, Länsikeskuksen palvelut ja erinomaiset liikenneyhteydet. Näistä on Westparkin naapurusto tehty. Turun Kirsikan tyylikkäät Bonava-kodit vetävät puoleensa.