amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Loppuunmyyty

Turun Kastanja

Kympinkatu 8, 20320, Turku
Tämä uudiskohde on loppuunmyyty. Etsitkö uutta kotia tältä alueelta?
Asuntohakuun
Loppuunmyyty

Turun Kastanja

Kympinkatu 8, 20320, Turku

Turun Westparkin Kastanja, Mälikkälä

Kastanjan asunnot on myyty loppuun, mutta ei huolta. Turun Westparkissa on vapaana vielä upeita kerrostaloasuntoja. Myynnissä on uusia asuntoja myös Länsikeskuksen vieressä sekä Turun keskustassa.

Kastanjan uudiskohde Westparkin asuinalueella Turun Mälikkälässä on loppuunmyyty. Vapaana on uudenraikkaita asuntoja hyvillä paikoilla eri puolilla Turkua. Huolettomia kerrostaloasuntoja on myynnissä Poppelin uudiskohteessa Kastanjan naapurissa sekä Länsikeskuksen kupeessa Gränsbackan alueella ja Turun keskustan ytimessä.

Katso myytävät asunnot Turussa

1 ASKEL KAUNIILLE TERASSILLE

Turun Kastanjan uudiskohteen jokaisessa asunnossa on oma piha sekä oleskeluun kutsuva terassi. Parvekkeelle pääsee mukavasti suoraan saunan pesuhuoneesta. Kolmekerroksisissa asunnoissa on myös komeat kattoterassit. Asunnon hintaan kuuluu autokatospaikka joko asunnon edestä tai vieressä olevasta autokatoksesta.

Kodikkaat faktat

Koteja yhteensä
19
Tontin omistusmuoto
Oma
Talotyyppi
Rivitalo
Muutto:
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Status

Suunnitteilla
Jättämällä yhteystietosi voit ilmoittautua VIP-asiakkaaksemme, kun uusia koteja ja naapurustoja vasta suunnitellaan. Näin saat lisätietoja ja voit valita suosikkikotisi ensimmäisten joukossa. Voit myös vaikuttaa uusien kotien suunnitteluun kertomalla meille, miten haluaisit asua.
Ennakkomarkkinoinnissa
Ennakkomarkkinoinnilla kartoitamme tulevien asukkaiden kiinnostusta uutta kotikorttelia kohtaan. Sen aikana voit tehdä suosikkikodistasi varaussopimuksen ja maksaa varausmaksun. Mikäli haluat perua varauksesi, palautamme varausmaksun.
Myynnissä
Kun rakentaminen on alkanut ja asuntokauppalain edellyttämät turva-asiakirjat on asetettu, uudet kodit ovat myynnissä ja voimme allekirjoittaa kauppakirjat. Voit halutessasi tehdä suosikkikodistasi muutamaksi päiväksi sitomattoman nimivarauksen.
Muuttovalmis
Muuttovalmiiseen kotiin voit muuttaa vaikka heti. Se on aina huoleton valinta, turvallinen omistaa ja asua. Asuntomyyntimme auttaa sinua tekemään asuntokaupasta mahdollisimman vaivattoman ja mukavan.
Loppuunmyyty
Loppuunmyyty kertoo siitä, että uudiskohde on saavuttanut suuren suosion. Mutta ei hätää, voimme tarjota monia muita koteja huippupaikoilla hyvissä naapurustoissa. Tutustu valikoimaamme ja ole meihin yhteydessä. Tehdään yhdessä unelmistasi totta.

Ota yhteyttä