Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2
Loppuunmyyty

Turun Kastanja

Kympinkatu 8, 20320, Turku

Muutto: Q3 2014

Turun Westparkin Kastanja, Mälikkälä

Kastanjan asunnot on myyty loppuun, mutta ei huolta. Turun Westparkissa on vapaana vielä upeita kerrostaloasuntoja. Myynnissä on uusia asuntoja myös Länsikeskuksen vieressä sekä Turun keskustassa.

Kastanjan uudiskohde Westparkin asuinalueella Turun Mälikkälässä on loppuunmyyty. Vapaana on uudenraikkaita asuntoja hyvillä paikoilla eri puolilla Turkua. Huolettomia kerrostaloasuntoja on myynnissä Poppelin uudiskohteessa Kastanjan naapurissa sekä Länsikeskuksen kupeessa Gränsbackan alueella ja Turun keskustan ytimessä.

1 ASKEL KAUNIILLE TERASSILLE

Turun Kastanjan uudiskohteen jokaisessa asunnossa on oma piha sekä oleskeluun kutsuva terassi. Parvekkeelle pääsee mukavasti suoraan saunan pesuhuoneesta. Kolmekerroksisissa asunnoissa on myös komeat kattoterassit. Asunnon hintaan kuuluu autokatospaikka joko asunnon edestä tai vieressä olevasta autokatoksesta.

Kodikkaat faktat

Koteja yhteensä
19
Tontin omistus
Oma
Talotyyppi
Rivitalo

Ota yhteyttä

Lähipalvelut

Lähipalvelut