Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Kastanja A 5 Turun Kastanja

Myyty

Kastanja A 5, 4 huonetta, 113,5 m²

Kastanja A 5

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
113,5 m²
Talotyyppi
Rivitalo
Myyty

Kastanja A 5, 4 huonetta, 113,5 m²

Kastanja A 5

Valitse omaksesi ihastuttavan valoisa 113,5-neliöinen rivitaloasunto vetovoimaiselta paikalta Turun Westparkista. Kastanjan asunto A5 on upea kokonaisuus omalla terassilla ja isolla pihalla.

Turun Westparkin Kastanjan asunto A05 kutsuu viihtymään arvostetulle ja suositulle paikalle. Valitse omaksesi näyttävä, laadukas ja huoleton asunto, joka tarjoaa kaikki mukavan elämän eväät koko perheelle kauniissa paketissa. Tämä asunto on nähtävä!

TILAA, TYYLIÄ JA TUNNELMAA

Onni on oma koti ja piha! Westparkin Kastanjan rivitaloasunto A05 on komea kokonaisuus. Alakerrassa on ihanan valoisa keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmä, joka avautuu upealle terassille ja omalle isolle pihalle. Toisessa kerroksessa on aula, kolme makuuhuonetta ja saunaosasto sekä parveke. Eteisessä ja isoimmassa makuuhuoneessa on tilavat vaatehuoneet. Varastotilaa on kätevästi myös portaikon alla sekä pihan erillisessä varastotilassa. Asunnossa on kaksi wc-tilaa.

UPEA SIJAINTI WESTPARKISSA

Kastanjan uusi rivitalo sijaitsee omalla tontilla hyvien liikenneyhteyksien ja monipuolisten palvelujen varrella. Esimerkiksi Länsikeskukseen on vain puolentoista kilometrin ja Turun keskustaan viiden kilometrin matka. Koulu ja päiväkoti ovat ihan kotikulmilla. Westparkista on kasvanut vuosien varrella raikas, viihtyisä ja suosittu asuinalue. Se on rakennettu hyvää elämää varten!

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Turun Kastanja

Kastanjan asunnot on myyty loppuun, mutta ei huolta. Turun Westparkissa on vapaana vielä upeita kerrostaloasuntoja. Myynnissä on uusia asuntoja myös Länsikeskuksen vieressä sekä Turun keskustassa. Lue lisää

Ota yhteyttä