amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Myyty

Kastanja A 5, 4 huonetta, 113,5 m²

Kastanja A 5

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
113,5 m²
Muutto: 28.12.2015 22:00:00
Talotyyppi
Rivitalo
Vesimaksu
€ 15
Myyty

Kastanja A 5, 4 huonetta, 113,5 m²

Kastanja A 5

Valitse omaksesi ihastuttavan valoisa 113,5-neliöinen rivitaloasunto vetovoimaiselta paikalta Turun Westparkista. Kastanjan asunto A5 on upea kokonaisuus omalla terassilla ja isolla pihalla.

Turun Westparkin Kastanjan asunto A05 kutsuu viihtymään arvostetulle ja suositulle paikalle. Valitse omaksesi näyttävä, laadukas ja huoleton asunto, joka tarjoaa kaikki mukavan elämän eväät koko perheelle kauniissa paketissa. Tämä asunto on nähtävä!

TILAA, TYYLIÄ JA TUNNELMAA

Onni on oma koti ja piha! Westparkin Kastanjan rivitaloasunto A05 on komea kokonaisuus. Alakerrassa on ihanan valoisa keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmä, joka avautuu upealle terassille ja omalle isolle pihalle. Toisessa kerroksessa on aula, kolme makuuhuonetta ja saunaosasto sekä parveke. Eteisessä ja isoimmassa makuuhuoneessa on tilavat vaatehuoneet. Varastotilaa on kätevästi myös portaikon alla sekä pihan erillisessä varastotilassa. Asunnossa on kaksi wc-tilaa.

UPEA SIJAINTI WESTPARKISSA

Kastanjan uusi rivitalo sijaitsee omalla tontilla hyvien liikenneyhteyksien ja monipuolisten palvelujen varrella. Esimerkiksi Länsikeskukseen on vain puolentoista kilometrin ja Turun keskustaan viiden kilometrin matka. Koulu ja päiväkoti ovat ihan kotikulmilla. Westparkista on kasvanut vuosien varrella raikas, viihtyisä ja suosittu asuinalue. Se on rakennettu hyvää elämää varten!

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Asunto Oy Turun Westparkin Kastanja

Kastanjan asunnot on myyty loppuun, mutta ei huolta. Turun Westparkissa on vapaana vielä upeita kerrostaloasuntoja. Myynnissä on uusia asuntoja myös Länsikeskuksen vieressä sekä Turun keskustassa. Lue lisää

Ota yhteyttä