amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Loppuunmyyty

Turun Poppeli

Työnjohtajankatu 5, 20320, Turku

Muutto: Q3 2015

Viihtyisiä asuntoja Länsikeskuksen kupeessa

Uudet myytävät asunnot sijaitsevat loistopaikalla Westparkin alueella Turun Mälikkälässä. Turun Poppelin uudiskohde on loppuunmyyty, mutta vapaana on upeita uudiskohteita Turun parhailla paikoilla.

Asunto Oy Turun Westparkin Poppelin uudiskohde istuu alueen vaaleaan, moderniin arkkitehtuuriin. Myytävänä on vielä kaksi saunallista kolmioita. Uudiskohteen ihanan huolettomat ja kodikkaat asunnot ovat laadukkaita ja huolella viimeisteltyjä. Tilavat lasitetut parvekkeet tuovat asuntoihin lisää oleskelutilaa varhaisesta keväästä aina syksyn pimeneviin iltoihin. Poppelissa asutaan omalla tontilla, viihtyisästi lähellä luontoa ja palveluita. Westparkin uudelle asuinalueelle onkin helppo kotiutua, sillä täältä löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut.

Kodikkaat faktat

Koteja yhteensä
36
Tontin omistus
Oma
Kerroksia
5
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Naapuruston tarina

Westparkin alueen rakentaminen aloitettiin vuonna 2004. Alueesta on kasvanut vuosien varrella raikas, moderni, vehreä ja viihtyisä kotipaikka, joka vetää puoleensa laatua ja tyyliä arvostavia asukkaita. Poppelin kerrostalo viimeistelee nyt uuden kotikorttelin alueen etelälaidassa. Länsipuolella tonttia rajaa metsäinen Arkkitehdinpuisto. Kotikulmilta löytyy myös metsä- ja peltomaisemaa.

Lähipalvelut

Westparkin valtteihin kuuluu sen keskeinen sijainti. Sekä Turun ydinkeskustaan että Raision kauppakeskus Myllyyn on vain muutaman kilometrin matka. Reilun kilometrin päästä löytyvät kaikki Länsikeskuksen palvelut päivittäistavarakauppoineen ja erikoisliikkeineen. Koulu ja päiväkoti ovat noin puolentoista kilometrin päässä Suikkilassa.

Liiku ja nauti luonnosta

Pellot ja metsät ympäröivät Mälikkälän Westparkia, joten luonnonläheinen asuinalue tarjoaa rauhaa kiireiseen arkeen ja mahdollisuuksia virkistäytymiseen. Liki kotiovelta avautuvat metsäpolut ja ulkoilureitit houkuttelevat nauttimaan luonnosta kaikkina vuodenaikoina. Puiston laidalla sijaitsevalla Poppelilla on myös viihtyisä talopiha leikki- ja oleskelupaikkoineen.

Kulkuyhteydet

Westparkin keskeinen sijainti Turun ja Raision läheisyydessä tekee liikkumisen helpoksi. Muutaman kilometrin matka keskustaan taittuu jouhevan kätevästi vaikka pyöräillen, sillä kevyenliikenteenväyliä riittää. Poppelin vehreällä alueella asutaan omassa rauhassa, mutta kulkuyhteydet toimivat joka suuntaan. Autoileville asukkaille on tarjolla myös autokatospaikkoja.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kaupan päälle Bonava Asumisturva

Voit tehdä asuntokaupat huoletta, vaikka nykyinen koti olisi vielä myymättä. Lue lisää

Turvallinen ostaa ja omistaa

Uusi on aina uusi. Tee kanssamme huoleton asuntokappa. Lue lisää

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisemman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakennuta taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.