amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Poppeli as 22 Turun Poppeli

Myyty

Poppeli as 22, 3 huonetta, 76,5 m²

Kutsuva kolmio lasitetulla parvekkeella ja saunalla

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
76,5 m²
Kerros
4 / 5
Talotyyppi
Kerrostalo
Vesimaksu
€ 15
Myyty

Poppeli as 22, 3 huonetta, 76,5 m²

Kutsuva kolmio lasitetulla parvekkeella ja saunalla

Myynnissä ihastuttava 76,5-neliöinen kolmio uudessa kerrostalossa Turun Westparkissa. Asunnossa A22 on upea pohjaratkaisu, iso lasitettu parveke ja oma sauna.

Turun Westparkin Poppelin asunto A22 kutsuu viihtymään huippupaikalle lähelle luontoa ja palveluita. Tämä huoleton ja laadukas neljännen kerroksen uudisasunto sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin.

Mukavat oleskelutilat

Ihastu uuden kodin valoisaan ja ilmavaan pohjaratkaisuun sekä keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen avaraan kokonaisuuteen, joka avautuu ihanasti tilavalle lasitetulle parvekkeelle. Tästä kodikkaasta kolmiosta löytyy paljon fiksuja ratkaisuja, kuten kätevä vaatehuone ja kodinhoitokomero. Helposti sisustettavissa oleskelutiloissa on kaunis lautaparkettilattia. Oman saunan löylyt tuovat iloa arkeen ja tehosteväriseinät kotiin persoonallista ilmettä.

Lasitettu parvekle

Avaa ovi ja astu omalle lasitetulle parvekkeellesi. Lasituksen ansiosta voit nauttia parvekkeesta jo aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta parvekkeelle vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas.

Hyvät yhteistilat

Westparkin Poppelin asunnoilla on omat irtaimistovarastot, joiden lisäksi taloyhtiöstä löytyy mm. ulkoiluvälinevarasto ja talovarasto. Puiston laidalla sijaitsevalla Poppelilla on viihtyisä talopiha leikki- ja oleskelupaikkoineen. Autoilevat asukkaat voivat ostaa oman autokatospaikan.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Turun Poppeli

Uudet myytävät asunnot sijaitsevat loistopaikalla Westparkin alueella Turun Mälikkälässä. Turun Poppelin uudiskohde on loppuunmyyty, mutta vapaana on upeita uudiskohteita Turun parhailla paikoilla. Lue lisää

Ota yhteyttä