Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Poppeli as 35 Turun Poppeli

Myyty

Poppeli as 35, 3 huonetta, 64,0 m²

Tyylikäs kolmio lasitetulla parvekkeella ja saunalla

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
64,0 m²
Kerros
5 / 5
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Poppeli as 35, 3 huonetta, 64,0 m²

Tyylikäs kolmio lasitetulla parvekkeella ja saunalla

Myynnissä ihastuttava 64-neliöinen kolmio uudessa kerrostalossa Turun Westparkissa. Asunnossa A35 on upea pohjaratkaisu, iso lasitettu parveke ja oma sauna.

Turun Westparkin Poppelin asunto A35 kutsuu viihtymään huippupaikalle lähelle luontoa ja palveluita. Tämä huoleton ja laadukas ylimmän viidennen kerroksen uudisasunto sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin.

Mukavat oleskelutilat

Ihastu uuden kodin valoisaan ja ilmavaan pohjaratkaisuun sekä keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen avaraan kokonaisuuteen, joka avautuu ihanasti tilavalle lasitetulle parvekkeelle. Näkymät ovat vehreään puistoon. Tästä kodikkaasta kolmiosta löytyy paljon fiksuja ratkaisuja, kuten eteisen kaapistojen liukuovet ja kätevä kodinhoitokomero. Helposti sisustettavissa oleskelutiloissa on kaunis lautaparkettilattia. Oman saunan löylyt tuovat iloa arkeen ja tehosteväriseinät kotiin persoonallista ilmettä.

Lasitettu parveke

Avaa ovi ja astu omalle lasitetulle parvekkeellesi. Lasituksen ansiosta voit nauttia parvekkeesta jo aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta parvekkeelle vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas.

Hyvät yhteistilat

Westparkin Poppelin asunnoilla on omat irtaimistovarastot, joiden lisäksi taloyhtiöstä löytyy mm. ulkoiluvälinevarasto ja talovarasto. Puiston laidalla sijaitsevalla Poppelilla on viihtyisä talopiha leikki- ja oleskelupaikkoineen. Autoilevat asukkaat voivat ostaa oman autokatospaikan.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Turun Poppeli

Uudet myytävät asunnot sijaitsevat loistopaikalla Westparkin alueella Turun Mälikkälässä. Turun Poppelin uudiskohde on loppuunmyyty, mutta vapaana on upeita uudiskohteita Turun parhailla paikoilla. Lue lisää

Ota yhteyttä