Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Turun Suikkilassa

Suikkila sijaitsee luonnonläheisellä paikalla Turun Länsikeskuksen palvelujen naapurissa. Uudet myytävät asunnot sopivat moneen makuun tarjoillen huoletonta asumista mukavassa naapurustossa. Upean uudiskohteen kutsua on vaikea vastustaa.

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Turun Suikkilassa

Suikkila sijaitsee luonnonläheisellä paikalla Turun Länsikeskuksen palvelujen naapurissa. Uudet myytävät asunnot sopivat moneen makuun tarjoillen huoletonta asumista mukavassa naapurustossa. Upean uudiskohteen kutsua on vaikea vastustaa.

Suikkilassa viihdytään lähellä luontoa ja palveluja

Turun Länsikeskuksen kupeeseen nousevasta uudesta asuinalueesta on muodostumassa luonnonläheinen ja viihtyisä kotipaikka. Uudet myytävät asunnot rakennetaan Suikkilan yli 200 vuotta vanhan kartanon naapuriin, peltojen väliin jäävälle vehreälle alueelle Ruohonpään kaupunginosaan. Nimensä Gränsbackan uusi kotikortteli on saanut alueella aikanaan sijainneen tilan mukaan. Ympäristössä on mm. arvokasta, säilytettävää vanhaa puustoa.

Uusi kotipaikka sijoittuu Länsikeskuksen hyvien palvelujen ja kaikkien mukavan elämän eväiden äärelle. Vain kävelymatkan päässä sijaitsee on laaja ostoskeskus päivittäis- ja erikoisliikkeineen. Länsikeskuksen ympäristö tarjoaa  myös runsaasti erilaisia palveluja ja aktiivista toimintaa kaiken ikäisille. Läheltä löytyvät niin koulut ja päiväkodit kuin liikunta- ja ulkoilupaikat. Turun keskustaan on vain nelisen kilometriä.

Gränsbackan kotikorttelin uudiskohteet tarjoavat kattavan valikoiman uusia kerrostaloasuntoja kompakteista yksiöistä tilaviin neljän huoneen perhekoteihin. Uusien asuntojen suunnittelussa on panostettu arjen sujuvuuteen, selkeyteen, käytännöllisyyteen ja esteettömyyteen. Tässä naapurustossa on helppo viihtyä pitkään!

Suikkilan myytävät asunnot

Asuinalueet

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakennuta taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.