Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Asunnot Suikkila

Turun Ruohonpää

Uudiskohteet Suikkilassa kutsuvat lähelle luontoa ja palveluja

Suikkila sijaitsee luonnonläheisellä paikalla Turun Länsikeskuksen palvelujen naapurissa. Uudet myytävät asunnot sopivat moneen makuun tarjoillen huoletonta asumista mukavassa naapurustossa. Upean uudiskohteen kutsua on vaikea vastustaa.

Turun Länsikeskuksen kupeeseen nousevasta uudesta asuinalueesta on muodostumassa luonnonläheinen ja viihtyisä kotipaikka. Uudet myytävät asunnot rakennetaan Suikkilan yli 200 vuotta vanhan kartanon naapuriin, peltojen väliin jäävälle vehreälle alueelle Ruohonpään kaupunginosaan. Nimensä Gränsbackan uusi kotikortteli on saanut alueella aikanaan sijainneen tilan mukaan. Ympäristössä on mm. arvokasta, säilytettävää vanhaa puustoa.

Uusi kotipaikka sijoittuu Länsikeskuksen hyvien palvelujen ja kaikkien mukavan elämän eväiden äärelle. Vain kävelymatkan päässä sijaitsee on laaja ostoskeskus päivittäis- ja erikoisliikkeineen. Länsikeskuksen ympäristö tarjoaa  myös runsaasti erilaisia palveluja ja aktiivista toimintaa kaiken ikäisille. Läheltä löytyvät niin koulut ja päiväkodit kuin liikunta- ja ulkoilupaikat. Turun keskustaan on vain nelisen kilometriä.

Gränsbackan kotikorttelin uudiskohteet tarjoavat kattavan valikoiman uusia kerrostaloasuntoja kompakteista yksiöistä tilaviin neljän huoneen perhekoteihin. Uusien asuntojen suunnittelussa on panostettu arjen sujuvuuteen, selkeyteen, käytännöllisyyteen ja esteettömyyteen. Tässä naapurustossa on helppo viihtyä pitkään.

Uusia kotikortteleita

Uudiskohteet Ruohonpäässä tarjoilevat huoletonta elämää omassa kotikorttelissa

Länsikeskuksen naapuriin on muotoutunut viihtyisän vehreä Gränsbackan kotikortteli. Uudiskohteet Ruohonpäässä inspiroivat energiseen arkeen lähiluonnosta nauttien. Yhtenä Turun halutuimmista asuinalueista tunnetun Ruohonpään valtteihin lukeutuvat monipuoliset harrastusmahdollisuudet myös perheen pienimmille, raikkaat lenkkipolut ja ulkoilumaastot. Naapurista löytyvät Länsikeskuksen palvelut ja hyvät yhteydet Turun keskustaan takaavat huolettomat päivärutiinit. Uudiskohteet Ruohonpäässä vetävät puoleensa. Tutustu ja löydä tie viihtyisään Gränsbackan kotikortteliin.

Lähipalvelut kivenheiton päässä

Bonavan myytävät asunnot Suikkilassa sijoittuvat kätevästi eloisaan naapurustoon loistavien palvelujen kainaloon. Länsikeskuksen päivittäistavaraliikkeisiin voi kipaista vaikka kävellen ja Turun keskustan palvelujen äärelle bussikyyti kuluu vain vartissa. Suikkilan myytävät asunnot asettuvat myös näppärien yhteyksien päähän kauppakeskus Myllystä. Uudistetusta kauppakeskuksesta löytyy niin hypermarketit kuin yli 150 eri liikettä muodista makuelämyksiin ja pankkipalveluihin.

Loistavat harrastusmahdollisuudet

Tervetuloa upeiden ulkoilumaastojen ja harrastusmahdollisuuksien äärelle. Bonavan myytävät asunnot Suikkilassa kannustavat aktiiviseen elämään, sillä upeat lenkkipolut lähtevät lähes kotiovelta. Suikkilan kuntorata on lenkkeilijöiden ja hiihtäjien suosiossa vaihtelevan maastonsa ansiosta. Löytyypä kotikulmilta jopa ratsastuskoulukin.

Impivaaran liikuntakeskus tarjoaa lajeja moneen menoon ja makuun. Palloiluharrastajien seurana liikuntakeskuksessa käyvät niin uimarit kuin kuntosaliharjoittelijat. Lisäksi alueelta löytyy kuntorata, ulkokuntoilulaitteita sekä talvisin hiihtolatu ja pulkkamäki. Valitse omaksesi uusi asunto Suikkilasta ja nauti liikunnan ilosta vehreässä luonnossa.

Suikkila tarjoaa puuhaa myös perheen pienimmille

Bonavan myytävät asunnot Suikkilassa tarjoavat ihanteelliset puitteet hauskanpitoon kaiken ikäisille. Kotikulmilla Länsikeskuksessa sijaitsee Turun HopLop trampoliineineen, jännittävine labyrintteineen ja liukumäkineen. Kesäpäivää taas on mukava viettää ulkovesipuisto JukuParkin liukumäissä ja vesileikkimaailma Merirosvosaarella. Talvisin Impivaaran liikuntakeskuksen alueella lasketaan pulkkamäkeä koko perheen voimin. Lisäksi lähiseuduilta löytyy useampi leikkipuisto, jotka kutsuvat viettämään aikaa yhdessä.

Uusi asunto Suikkilasta ilman remonttihuolia

Uusi asunto on fiksu ja turvallinen valinta monin tavoin. Heitä hyvästit remonttihuolille ja repsottaville nurkille. Toimivat yhteistilat sekä ympärivuotinen arjen helppous ilman piha- ja lumitöitä ovat vain pintaraapaisu kerrostaloasumisen monin mukavuuksista.

Suikkilan myytävät asunnot sopivat monenlaiseen elämäntilanteeseen. Bonavalla uudiskohteen suunnittelun kulmakivinä toimivat laatu, esteettömyys, kattava varustelu ja hyvä äänieristys. Sen lisäksi haluamme tarjota asukkaille loistavia pohjaratkaisuja, joissa neliöt on käytetty tehokkaasti ja kodin toiminnallisuus huomioitu.

Bonavan myytävät asunnot Suikkilassa tuovat mielenrauhaa, sillä perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä. Uudiskohteen taloyhtiöllä on menot kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Lisäksi energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta kulutus pysyy maltillisena.

Sujuvuutta arkeen näppärillä kulkuyhteyksillä

Hyvät kulkuyhteydet tekevät arjesta helppoa ja sujuvaa. Bonavan myytävät asunnot Suikkilassa asettuvat loistavien julkisten liikenteen yhteyksien varrelle lähelle Turun keskustaa palveluineen. Kaupungin kattava pyörätieverkosto mahdollistaa vaikka työmatkapyöräilyn tai päiväretken Naantaliin. Valitse omaksesi uusi asunto Suikkilasta ja nauti arjen helppoudesta.

Uusi asunto Suikkilasta on toimiva sijoituskohde

Suikkilan myytävät asunnot asettuvat loistopaikalle hyvien kulkuyhteyksien ja kattavien palvelujen äärelle. Turku vetää puoleensa työvoimaa ja opiskelijoita, joten uusien asuntojen kysyntä on suurta. Niinpä sijoituskohteeksi hankittuun asuntoon on helppo löytää asukkaat. Uudisasunto Suikkilasta on mainio sijoituskohde vetovoimaisen sijaintinsa ja huolettomuutensa kannalta. Tutustu kiehtovaan valikoimaamme ja valitse omaksesi uusi asunto Suikkilasta.

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakennuta taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.