Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Gränsbackan kotikortteli

Gränsbackan kotikortteli

Gränsbackan kotikortteli

Urbaania asumista kartanon miljöössä

Vehreyttä, viihtyisyyttä ja uusia asuntoja mukavassa naapurustossa Turun Länsikeskuksen palvelujen kainalossa. Niistä on Turun Gränsbackan uusi kotikortteli tehty. Tänne on helppo kotiutua!

Turun Gränsbackan uusi kotikortteli asettuu arvostetulle ja suositulle paikalle Suikkilan kartanon naapurustoon, vehreälle alueelle. Nimensä kotikortteli on saanut alueella aikanaan sijainneen tilan mukaan. Länsikeskuksen hyvien palvelujen kupeeseen kotiutuneesta Gränsbackan kotikorttelista löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja huolettoman asumisen herkut, joten paikka puhuttelee kaiken ikäisiä asukkaita. Suikkilantien, Satakunnannatien ja Pläkkikaupungintien rajaamalle alueelle nousevaa uutta kotipaikkaa onkin jo luonnehdittu yhdeksi Turun halutuimmista asuinalueista. Omalle tontille sijoittuvaan Gränsbackan kotikortteliin nousee seitsemän modernia ja arkkitehtuuriltaan tyylikästä uutta kerrostaloa. Sisaruksista Ulriika on jo valmistunut ja loppuunmyyty, Loviisa rakenteilla ja Aurora suunnitteilla.

Naapuruston faktat

99 askelta Länsikeskukseen
100 metriä lenkkipoluille
3 ruokakauppaa
30 erikoisliikettä
6 liikuntapaikkaa
4 kilometriä ydinkeskustaan

Arkkitehdin terveiset

Onni on oma piha kutsuvassa naapurustossa. Gränsbackan kotikorttelin asukkaiden yhteiskäytössä ovat viihtyisät oleskelu- ja leikkialueet, jotka sijoittuvat suojaisasti talojen väliselle vihervyöhykkeelle, vanhan puuston ja uusien istutusten siimekseen.

Kulkuyhteydet

Gränsbackan kotikorttelista on hyvät kulkuyhteydet joka suuntaan. Joukkoliikenteen yhteydet löytyvät turvallisen ja lyhyen kävelymatkan päässä kotiovelta. Naapurustossa riittää myös mukavia kevyenliikenteen väyliä, joten polkupyörällä on helppo polkaista vaikkapa Turun keskustaan.

Lähipalvelut

Länsikeskuksen ostoskeskukseen on Gränsbackan kotikorttelista kävelymatka. Naapurustossa on tarjolla paljon erilaisia palveluja ja aktiivista toimintaa kaiken ikäisille. Näille kotikulmille voi asettua ihanan huoletta myös siksi, että lähialueelta löytyvät päiväkodit ja koulut.

Liiku ja nauti luonnosta

Gränsbackan kotikorttelissa asuminen yhdistyy saumattomasti luontoon. Kotikorttelin suunnittelussa on varjeltu ympäristön metsäistä maastoa paikallisine avokallioineen ja alkuperäisine puustoineen. Naapurustosta löytyy myös ulkoilu- ja kuntoilureittejä sekä puistokuntosali.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Gränsbackan kotikortteli

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Henkilökohtainen palvelu

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakennuta taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.