amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2schools2schools2search2semi_attached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Varaussopimus

Loviisa as 39, 4 huonetta, 94,5 m²

Perheasunto kahdella parvekkeella aamu- ja ilta-aurinkoon

Kodikkaat faktat

Tyyppi
3-4h + kt + s
Pinta-ala
94,5 m²
Kerros
5 / 8
Myyntihinta
€ 143 640
Lainaosuus
€ 217 350
Velaton hinta
€ 360 990
Pääomavastike
€ 157
Hoitovastike
€ 302
Vesimaksu
€ 20
Varaussopimus

Loviisa as 39, 4 huonetta, 94,5 m²

Perheasunto kahdella parvekkeella aamu- ja ilta-aurinkoon

Valitse omaksesi kodikas 94,5-neliöinen asunto uudesta kerrostalosta Turun Länsikeskuksesta, Gränsbackan kotikorttelista. Asunnossa 39 on kaikki mukavan elämän eväät kauniissa paketissa.

Turun Gränsbackan Loviisan asunto 39 kutsuu viihtymään loistopaikalle monipuolisten palvelujen äärelle ja lähelle luontoa. Tämä huoleton ja laadukas viidennen kerroksen uudisasunto sopii monenlaisiin elämätilanteisiin.

Mukavat oleskelutilat

Ihastu komean kulmahuoneiston selkeään ja käytännölliseen pohjaratkaisuun sekä avaraan oleskelutilan ja keittiön yhdistelmään, joka tarjoaa monenlaisia sisustamismahdollisuuksia. Eteinen avautuu suoraan keittiöön ja oleskelutilaan, joka jatkuu ihanasti lasitetulle parvekkeelle. Tässä kodissa on myös toinen lasitettu parveke, jonne pääset makuuhuoneesta. Suuret lattiaan asti ulottuvat ikkunat tuovat luonnonvalon upeasti kotiin. Vaatehuone, 2 wc-tilaa, laadukkaat materiaalit ja hyvä varustelutaso helpottavat arjen sujuvuutta. Oman saunan löylyt tuovat lisälämpöä elämään! Asunnossa on mukava lattialämmitys ja oleskelutiloissa laadukas lautaparkettilattia. Jos haluat lisää oleskelutilaa, voit poistaa yhden makuuhuoneista! Tässä uudiskohteessa asut huolettomasti ilman remonttihuolia ja kohtuullisin asumiskustannuksin.

Lasitettu parveke

Avaa ovi, astu omalle lasitetulle parvekkeellesi. Lasituksen ansiosta voit nauttia parvekkeesta jo aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta parvekkeesta vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta parvekkeelle kaupunkiviljelijän minikeidas.

Koti makusi mukaan

Kun tulet mukaan riittävän ajoissa, voit räätälöidä uuden kotisi sisustuksen maksutta oman makusi mukaan. Sisustusarkkitehtimme on koonnut sinulle kattavan valikoiman trendikkäitä sisustusvaihtoehtoja. Voit valita esimerkiksi mieleisesi laatat, tehosteseinien värit, lattiamateriaalit sekä työtasojen materiaalit ja kaapistojen ovet vetimiä ja muita yksityiskohtia myöten.

Hyvät yhteistilat

Turun Gränsbackan Loviisassa on jokaiselle asunnolle nimetty irtaimistovarasto kellarissa. Autopaikkoja voi ostaa osakkeina lukittavasta ja katetusta autosuojasta, josta pääsee kätevästi kuivin jaloin porraskäytävään. Lisäksi tarjolla on vuokrattavia pihapaikkoja. Kotikorttelin viihtyisälle piha-alueelle muotoutuu yhteinen, suojaisa leikki- ja oleskelualue.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Asunto Oy Turun Gränsbackan Loviisa

Uudet myytävät asunnot sijoittuvat arvostetun Suikkilan kartanon miljööseen, Gränsbackan kotikortteliin. Loviisan uudiskohde ja uniikit asunnot rakennetaan Turun Länsikeskuksen palvelujen naapuriin. Lue lisää

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä

Rakennusohjelman mukainen maksuerätaulukko

  • 10 % myyntihinnasta kaupanteon yhteydessä
  • 15 % myyntihinnasta 28.1.2017
  • 20 % myyntihinnasta 28.4.2017
  • 15 % myyntihinnasta 28.6.2017
  • 15 % myyntihinnasta 28.8.2017
  • n. 15 % myyntihinnasta 28.10.2017
  • 5,6% ja 1,4 % velattomasta hinnasta arviolta 29.11.2017 eli kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi.

Pääomavastike

  • 1.-2. vuosi ovat lyhennysvapaita, vastike 1,66 €/m²/kk (sis.vain koron) 
  • 3. asumisvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 9,21 €/m²/kk 

Laajakaistavastike 6 €/huoneisto/kk

Yhtiölaina
Turun Seudun Osuuspankki 
Laina-aika 25 vuotta 
Pääomavastike määräytyy valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti