Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Loviisa as 48 Turun Loviisa

Myyty

Loviisa as 48, 3 huonetta, 72,5 m²

Muuntuva asunto hulppealla parvekkeella ja saunalla

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
72,5 m²
Kerros
6 / 8
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Loviisa as 48, 3 huonetta, 72,5 m²

Muuntuva asunto hulppealla parvekkeella ja saunalla

Valitse omaksesi ihana 72,5-neliöinen asunto uudesta kerrostalosta Turun Länsikeskuksesta, Gränsbackan kotikorttelista. Asunnossa 48 on kaikki mukavan elämän eväät kauniissa paketissa.

Turun Gränsbackan Loviisan asunto 48 kutsuu viihtymään loistopaikalle monipuolisten palvelujen äärelle ja lähelle luontoa. Tämä huoleton ja laadukas kuudennen kerroksen uudisasunto sopii monenlaisiin elämätilanteisiin.

Mukavat oleskelutilat

Ihastu uuden asunnon selkeään ja käytännölliseen pohjaratkaisuun sekä avaraan oleskelutilan ja keittiön yhdistelmään, joka tarjoaa monenlaisia sisustamismahdollisuuksia. Eteinen avautuu suoraan keittiöön ja oleskelutilaan, joka jatkuu ihanasti hulppean kokoiselle lasitetulle parvekkeelle. Suuret lattiaan asti ulottuvat ikkunat tuovat luonnonvalon upeasti kotiin. Makuuhuoneen vaatehuone, kodinhoitohuone, laadukkaat materiaalit ja hyvä varustelutaso helpottavat arjen sujuvuutta. Jos haluat lisätilaa oleskeluun, voit poistaa toisen makuuhuoneen. Oman saunan löylyt tuovat lisälämpöä elämään! Asunnossa on mukava lattialämmitys ja oleskelutiloissa laadukas lautaparkettilattia. Tässä uudiskohteessa asut huolettomasti ilman remonttihuolia ja kohtuullisin asumiskustannuksin.

Lasitettu parveke

Avaa ovi, astu omalle lasitetulle parvekkeellesi. Lasituksen ansiosta voit nauttia parvekkeesta jo aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta parvekkeesta vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta parvekkeelle kaupunkiviljelijän minikeidas.

Koti makusi mukaan

Kun tulet mukaan riittävän ajoissa, voit räätälöidä uuden kotisi sisustuksen maksutta oman makusi mukaan. Sisustusarkkitehtimme on koonnut sinulle kattavan valikoiman trendikkäitä sisustusvaihtoehtoja. Voit valita esimerkiksi mieleisesi laatat, tehosteseinien värit, lattiamateriaalit sekä työtasojen materiaalit ja kaapistojen ovet vetimiä ja muita yksityiskohtia myöten.

Hyvät yhteistilat

Turun Gränsbackan Loviisassa on jokaiselle asunnolle nimetty irtaimistovarasto kellarissa. Autopaikkoja voi ostaa osakkeina lukittavasta ja katetusta autosuojasta, josta pääsee kätevästi kuivin jaloin porraskäytävään. Lisäksi tarjolla on vuokrattavia pihapaikkoja. Kotikorttelin viihtyisälle piha-alueelle muotoutuu yhteinen, suojaisa leikki- ja oleskelualue.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Turun Loviisa

Uudet myytävät asunnot vievät Suikkilan kartanomiljööseen ja Gränsbackan energiseen kotikortteliin. Loviisan uniikit kodit asettuvat kutsuvasti kauppojen, kahviloiden ja palvelujen kupeeseen. Lue lisää

Ota yhteyttä

Rakennusohjelman mukainen maksuerätaulukko

  • 45 % myyntihinnasta kaupanteon yhteydessä
  • 15 % myyntihinnasta 28.6.2017
  • 15 % myyntihinnasta 28.8.2017
  • n. 15 % myyntihinnasta 28.10.2017
  • 5,6% ja 1,4 % velattomasta hinnasta arviolta 29.11.2017 eli kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi.

Pääomavastike

  • 1.-2. vuosi ovat lyhennysvapaita, vastike 1,66 €/m²/kk (sis.vain koron) 
  • 3. asumisvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 9,21 €/m²/kk 

Laajakaistavastike 6 €/huoneisto/kk

Yhtiölaina
Turun Seudun Osuuspankki 
Laina-aika 25 vuotta 
Pääomavastike määräytyy valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti