amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2schools2schools2search2semi_attached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Alustava varaus

Loviisa as 59, 4 huonetta, 113 m²

Uniikki toiveasunto hulppealla kattoterassilla ja saunalla

Kodikkaat faktat

Tyyppi
4h + kt + s
Pinta-ala
113,0 m²
Kerros
8 / 8
Myyntihinta
€ 193 230
Lainaosuus
€ 259 900
Velaton hinta
€ 453 130
Pääomavastike
€ 188
Hoitovastike
€ 362
Vesimaksu
€ 20
Alustava varaus

Loviisa as 59, 4 huonetta, 113 m²

Uniikki toiveasunto hulppealla kattoterassilla ja saunalla

Valitse omaksesi kodikas 113-neliöinen asunto uudesta kerrostalosta Turun Länsikeskuksesta, Gränsbackan kotikorttelista. Asunnossa 59 on kaikki mukavan elämän eväät, jopa hulppea kattoterassi.

Turun Gränsbackan Loviisan asunto 59 kutsuu viihtymään loistopaikalle monipuolisten palvelujen äärelle ja lähelle luontoa. Tämä huoleton ja laadukas ylimmän kahdeksannen kerroksen uudisasunto sopii monenlaisiin elämätilanteisiin.

Mukavat oleskelutilat

Ihastu uniikin kulmahuoneiston komeaan ja käytännölliseen pohjaratkaisuun sekä avaraan oleskelutilan ja keittiötilan, ruokailutilan ja oleskelutilojen yhdistelmään, joka avautuu ihanasti hulppean kokoiselle, osittain katetulle kattoterassille. Lisäksi makuuhuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle. Suuret lattiaan asti ulottuvat ikkunat tuovat luonnonvalon upeasti kotiin. Kodinhoitohuone, vaatehuone, 2 wc-tilaa, laadukkaat materiaalit ja hyvä varustelutaso helpottavat arjen sujuvuutta. Oman ikkunallisen ja terassille avautuvan saunan löylyt tuovat lisälämpöä elämään! Asunnossa on mukava lattialämmitys ja oleskelutiloissa laadukas lautaparkettilattia. Tässä uudiskohteessa asut huolettomasti ilman remonttihuolia ja kohtuullisin asumiskustannuksin

Huikea kattoterassi ja parveke

Wau, mitkä näkymät yli kattojen! Avaa ovi, astu omalle, noin 80-neliöiselle huikealle kattoterassillesi. Nauti näkymistä ja tilasta mahdollisimman pitkään keväästä pimenevään syksyyn asti. Sisusta tilaan vaikka upea kesähuone kalusteineen ja kukkineen ja perusta kaupunkiviljelijän minikeidas. Tällä terassilla riittää tilaa moneen menoon! Tässä asunnossa on tuplasti mukavampaa, sillä kodissa on myös lasitettu parveke.

Koti makusi mukaan

Kun tulet mukaan riittävän ajoissa, voit räätälöidä uuden kotisi sisustuksen maksutta oman makusi mukaan. Sisustusarkkitehtimme on koonnut sinulle kattavan valikoiman trendikkäitä sisustusvaihtoehtoja. Voit valita esimerkiksi mieleisesi laatat, tehosteseinien värit, lattiamateriaalit sekä työtasojen materiaalit ja kaapistojen ovet vetimiä ja muita yksityiskohtia myöten.

Hyvät yhteistilat

Turun Gränsbackan Loviisassa on jokaiselle asunnolle nimetty irtaimistovarasto kellarissa. Autopaikkoja voi ostaa osakkeina lukittavasta ja katetusta autosuojasta, josta pääsee kätevästi kuivin jaloin porraskäytävään. Lisäksi tarjolla on vuokrattavia pihapaikkoja. Kotikorttelin viihtyisälle piha-alueelle muotoutuu yhteinen, suojaisa leikki- ja oleskelualue.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Asunto Oy Turun Gränsbackan Loviisa

Uudet myytävät asunnot sijoittuvat arvostetun Suikkilan kartanon miljööseen, Gränsbackan kotikortteliin. Loviisan uudiskohde ja uniikit asunnot rakennetaan Turun Länsikeskuksen palvelujen naapuriin. Lue lisää

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä

Rakennusohjelman mukainen maksuerätaulukko

  • 10 % myyntihinnasta kaupanteon yhteydessä
  • 15 % myyntihinnasta 28.1.2017
  • 20 % myyntihinnasta 28.4.2017
  • 15 % myyntihinnasta 28.6.2017
  • 15 % myyntihinnasta 28.8.2017
  • n. 15 % myyntihinnasta 28.10.2017
  • 5,6% ja 1,4 % velattomasta hinnasta arviolta 29.11.2017 eli kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi.

Pääomavastike

  • 1.-2. vuosi ovat lyhennysvapaita, vastike 1,66 €/m²/kk (sis.vain koron) 
  • 3. asumisvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 9,21 €/m²/kk 

Laajakaistavastike 6 €/huoneisto/kk

Yhtiölaina
Turun Seudun Osuuspankki 
Laina-aika 25 vuotta 
Pääomavastike määräytyy valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti