Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Ulriika as 25 Turun Ulriika

Myyty

Ulriika as 25, 2 huonetta, 47,5 m²

Kotoisa kaksio lasitetulla parvekkeella ja saunalla

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
47,5 m²
Kerros
4 / 7
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Ulriika as 25, 2 huonetta, 47,5 m²

Kotoisa kaksio lasitetulla parvekkeella ja saunalla

Myynnissä viihtyisä 47,5-neliöinen kaksio uudessa kerrostalossa Turun Gränsbackassa, Ruohonpään kaupunginosassa. Asunnossa 25 on kaikki mukavan elämän eväät kauniissa paketissa.

Turun Gränsbackan Ulriikan asunto 25 kutsuu viihtymään loistopaikalle monipuolisten palvelujen äärelle ja lähelle luontoa. Tämä huoleton ja laadukas neljännen kerroksen uudisasunto sopii monenlaisiin elämätilanteisiin.

Mukavat oleskelutilat

Ihastu kodin selkeään ja käytännölliseen pohjaratkaisuun sekä valoisaan oleskelutilan, ruokailutilan ja keittiön yhdistelmään, joka tarjoaa monenlaisia sisustamismahdollisuuksia. Tilasta pääsee mukavasti koko asunnon levyiselle lasitetulle parvekkeelle. Suuret ikkunat tekevät kodista ihanan valoisan. Laadukkaat materiaalit, hyvä varustelutaso, oma sauna sekä hyvät pesutilat tuovat mukavuutta arkeen. Oleskelutiloissa on laadukas lautaparketti. Tässä uudiskohteessa asut huolettomasti ilman remonttihuolia ja kohtuullisin asumiskustannuksin.

Lasitettu parveke

Avaa ovi ja astu omalle lasitetulle parvekkeellesi. Lasituksen ansiosta voit nauttia parvekkeesta jo aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta parvekkeesta vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta parvekkeelle kaupunkiviljelijän pieni minikeidas.

Hyvät yhteistilat

Turun Gränsbackan Ulriikassa on jokaiselle asunnolle nimetty irtaimistovarasto kellarissa. Taloyhtiöllä on lisäksi 10 osakkeina myytävää lämmintä varastotilaa. Ulriikasta löytyy myös talovarasto ja ulkoiluvälinevarasto. Autotalli- ja autokatospaikat myydään osakkeina. Kotikorttelin viihtyisälle piha-alueelle muotoutuu yhteinen, suojaisa leikki- ja oleskelualue.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Turun Ulriika

Turun Ulriika tarjoaa huoletonta asumista komealla paikalla lähellä luontoa ja Länsikeskuksen palveluja. Kaikki Ulriikan uudet kodit on loppuunmyyty, mutta tutustu muihin upeisiin uudiskohteisiimme. Lue lisää

Ota yhteyttä

Pääomavastike

  • 1.-2. vuosi ovat lyhennysvapaita, vastike 1,96 €/m²/kk (sis.koron)
  • 3. as.vuodesta alkaen korko & lyhennys n. 8,08 €/m²/kk (1.7.2018 alkaen)

Yhtiölaina
Danske Bank Oyj
Laina-aika 25 vuotta
Pääomavastike määräytyy valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti