Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Ulriika as 32 Turun Ulriika

Myyty

Ulriika as 32, 2 huonetta, 47,0 m²

Ulriika as 32

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
47,0 m²
Kerros
5 / 7
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Ulriika as 32, 2 huonetta, 47,0 m²

Ulriika as 32

Myynnissä ihana 47-neliöinen kaksio uudessa kerrostalossa Turun Gränsbackassa. Asunnossa A32 on upea parveke, oma sauna ja hyvät säilytystilat.

Turun Gränsbackan Ulriikan asunto A32 kutsuu viihtymään huippupaikalle. Tämä huoleton ja laadukas uudisasunto sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin.

VALOA, TYYLIÄ JA TUNNELMAA

Turun Gränsbackan Ulriikan viidennen kerroksen kaksiossa on selkeä ja käytännöllinen pohjaratkaisu. Asunnossa on ihana oleskelutilan, ruokailutilan ja keittiön yhdistelmä, joka avautuu koko asunnon levyiselle lasitetulle parvekkeelle. Avarat näkymät suuntautuvat länteen. Suuret ikkunat tekevät asunnosta ihanan valoisan. Laadukkaat materiaalit, hyvä varustelutaso, tilava vaatehuone, oman saunan löylyt ja lattialämmitys tuovat mukavuutta arkeen.

KARTANONMÄEN MILJÖÖSSÄ

Turun Gränsbackan Ulriika rakentuu suositulle alueelle Satakunnantien varteen, Suikkilan kartanonmäen miljööseen. Lähellä ovat kaikki mukavan elämän palvelut hyvine liikenneyhteyksineen. Turun Ulriikassa pysäköinti on pääosin autokatoksissa ja autotallissa.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Turun Ulriika

Turun Ulriika tarjoaa huoletonta asumista komealla paikalla lähellä luontoa ja Länsikeskuksen palveluja. Kaikki Ulriikan uudet kodit on loppuunmyyty, mutta tutustu muihin upeisiin uudiskohteisiimme. Lue lisää

Ota yhteyttä

Pääomavastike

  • 1.-2. vuosi ovat lyhennysvapaita, vastike 1,96 €/m²/kk (sis.koron)
  • 3. as.vuodesta alkaen korko & lyhennys n. 8,08 €/m²/kk (1.7.2018 alkaen)

Yhtiölaina
Danske Bank Oyj
Laina-aika 25 vuotta
Pääomavastike määräytyy valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti