amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Ulriika as 48 Turun Ulriika

Myyty

Ulriika as 48, 3 huonetta, 70,5 m²

Upea kolmio komealla parvekkeella ja saunalla

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
70,5 m²
Kerros
7 / 7
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Ulriika as 48, 3 huonetta, 70,5 m²

Upea kolmio komealla parvekkeella ja saunalla

Myynnissä ihana 70,5-neliöinen kolmio uudessa kerrostalossa Turun Gränsbackassa. Asunnossa 48 on kaikki mukavan elämän eväät kauniissa paketissa.

Turun Gränsbackan Ulriikan asunto 48 kutsuu viihtymään loistopaikalle monipuolisten palvelujen äärelle ja lähelle luontoa. Tämä huoleton ja laadukas seitsemännen kerroksen uudisasunto sopii monenlaisiin elämätilanteisiin.

Mukavat oleskelutilat

Ihastu kodin selkeään ja käytännölliseen pohjaratkaisuun sekä valoisaan oleskelutilan, ruokailutilan ja keittiön yhdistelmään, joka tarjoaa monenlaisia sisustamismahdollisuuksia. Tilasta pääsee hulppean kokoiselle lasitetulle parvekkeelle. Suuret ikkunat tekevät kodista ihanan valoisan. Laadukkaat materiaalit, hyvä varustelutaso, kätevä vaatehuone, oma sauna, hyvät pesutilat sekä kaksi wc-tilaa tuovat mukavuutta arkeen. Oleskelutiloissa on laadukas lautaparketti. Tässä uudiskohteessa asut huolettomasti ilman remonttihuolia ja kohtuullisin asumiskustannuksin.

Lasitettu parveke

Avaa ovi ja astu omalle lasitetulle parvekkeellesi. Lasituksen ansiosta voit nauttia parvekkeesta jo aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta parvekkeesta vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta parvekkeelle kaupunkiviljelijän pieni minikeidas.

Hyvät yhteistilat

Turun Gränsbackan Ulriikassa on jokaiselle asunnolle nimetty irtaimistovarasto kellarissa. Taloyhtiöllä on lisäksi 10 osakkeina myytävää lämmintä varastotilaa. Ulriikasta löytyy myös talovarasto ja ulkoiluvälinevarasto. Autotalli- ja autokatospaikat myydään osakkeina. Kotikortteliin muotoutuu yhteinen, suojaisa leikki- ja oleskelualue.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Turun Ulriika

Turun Ulriika tarjoaa huoletonta asumista komealla paikalla lähellä luontoa ja Länsikeskuksen palveluja. Kaikki Ulriikan uudet kodit on loppuunmyyty, mutta tutustu muihin upeisiin uudiskohteisiimme. Lue lisää

Ota yhteyttä

Pääomavastike

  • 1.-2. vuosi ovat lyhennysvapaita, vastike 1,96 €/m²/kk (sis.koron)
  • 3. as.vuodesta alkaen korko & lyhennys n. 8,08 €/m²/kk (1.7.2018 alkaen)

Yhtiölaina
Danske Bank Oyj
Laina-aika 25 vuotta
Pääomavastike määräytyy valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti