Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Vähäheikkilä

Vähäheikkilän uudiskohteet tarjoavat huoletonta asumista

Onni on oma koti idyllisessä naapurustossa. Bonavan myytävät asunnot Vähäheikkilässä asettuvat hyvälle paikalle lähelle puistoja, lähipalveluja ja julkisenliikenteen reittejä.

Turun keskustan eteläpuolelle asettuva Vähäheikkilä tunnetaan turvallisena ja luonnonläheisenä asuinalueena, jossa monipuoliset palvelut löytyvät läheltä. Myytävät asunnot Vähäheikkilässä kutsuvat idylliseen naapurustoon vehreiden puistojen kupeeseen. Rauhallisena pientaloalueena tunnettu Vähäheikkilä hurmaa niin lapset kuin aikuisetkin. Täältä on mukava kipaista luontopoluille virkistäytymään tai polkaista pyörällä kohti keskustan kulttuuririentoja.

Vähäheikkilän ystävälliseen naapurustoon on helppo kotiutua. Tyylikkäät uudiskohteet hurmaavat upealla arkkitehtuurillaan ja alueen vehreyttä kunnioittavalla rauhallisella sisäpihallaan. Uudiskohteet Vähäheikkilässä tarjoavat myös uudenlaisia asumisen oivalluksia kuten Postin Smartpost-palvelun taloyhtiöiden yhteistiloissa. Näin postipaketit ja verkko-ostokset voi noutaa kätevästi silloin, kun se omiin aikatauluihin parhaiten sopii. Myytävät asunnot tuovat uutta eloa kotoisaan naapurustoon vauhdittaen samalla alueen kehitystä.