Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Artemis A 06 Vantaan Artemis

Vapaa

Artemis A 06, 2 huonetta, 52,5 m²

Viihtyisä kaksio pihaterassilla ja saunalla

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
52,5 m²
Velaton hinta
€ 199 938
Pääomavastike
€ 69
Kerros
1 / 7
Lainaosuus
€ 102 375
Tontin vuokravastike
€ 108
Tontin lunastusosuus
€ 26 013
Myyntihinta
€ 97 563
Hoitovastike
€ 205
Talotyyppi
Kerrostalo
Vesimaksu
€ 20
Vapaa

Artemis A 06, 2 huonetta, 52,5 m²

Viihtyisä kaksio pihaterassilla ja saunalla

Myynnissä viihtyisä 52,5-neliöinen kaksio uudessa kerrostalossa Vantaan Asolassa. Asunnossa A06 on kaikki tarvittava kauniissa paketissa, jopa oma pihaterassi.

Vantaan Artemisen asunto A06 kutsuu viihtymään hyvien palvelujen äärelle Vantaan Asolaan. Tämä huoleton ja laadukas ensimmäisen kerroksen uudisasunto on suunniteltu varttuneemman väen mukavaa ja turvallista sekä esteetöntä liikkumista ajatellen.

9000 eurolla uuteen kotiin

Vantaan Artemiksen uuteen asuntoon pääset joustavin maksuehdoin: maksa kaupanteon yhteydessä vain 9000 € ja loput vasta, kun uusi asunto valmistuu joulukuussa 2017.

Sisustus tekee kodin

Sisustussuunnittelijamme on valinnut Vantaan Artemiksen uusiin koteihin laadukkaat sisustusmateriaalit laattoja, lattiamateriaaleja, työtasoja sekä kaapistojen vetimiä ja muita yksityiskohtia myöten. Eteisessä ja oleskelutiloissa on kaunis valkomattalakattu, 3-sauvainen tammiparketti. Vaaleasävyisen keittiön kaapistojen välitilassa on laminaattilevy (väri rosteri). Myös työtasona on kestävä laminaatti (väri harmaa patina). Astianpesukone ja jääkaappipakastin ovat valkoiset. Laatoitetuissa pesutiloissa on pyykkikaappi sekä lasinen kääntyvä suihkuseinä. Saunan katto ja seinät ovat kuusipaneelia, lauteet tervaleppää. Lasitetulla parvekkeella on puulattiaritilä. Lisämukavuutta asumiseen tuo ovipuhelin.

Mukavat oleskelutilat

Ihastu kodin selkeään ja käytännölliseen pohjaratkaisuun sekä avaraan oleskelutilan, ruokailutilan ja keittiön yhdistelmään, joka avautuu omalle pihaterassille. Asunnossa on monia asumista helpottavia fiksuja ratkaisuja, kuten vaatehuone, ovipuhelin ja mm. himmennettävä yövalaisu wc-tilan läheisyydessä. Oleskelutiloissa on lautaparketti ja pesuhuoneessa mukavuuslattialämmitys. Asunnon suunnittelussa on huomioitu niin viihtyvyys, helppous ja turvallisuus kuin hyvä äänieristys ja kalustettavuus. Tehosteseinät tuovat asuntoon persoonallista ilmettä ja oman saunan löylyt iloa elämään.

Oma pihaterassi

Avaa ovi ja astu omalle pihaterassillesi. Nauti tilasta mahdollisimman pitkään ja sisusta pihaterassille vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai kaupunkiviljelijän pieni minikeidas.

Hyvät yhteistilat

Vantaan Artemis tuo elämään mukavaa yhteisöllisyyttä. Uudiskohteesta löytyvät upeat yhteistilat, kuten viihtyisä kohtaamistila, joka soveltuu monenlaiseen käyttöön. Kellarikerroksessa on lisäksi väestönsuoja, talopesula, kuivaushuone, apuvälinevarasto ja irtaimistovarastotiloja. Autopaikkoja on sekä hallissa, katoksessa että katutasossa.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Vantaan Artemis

Myytävänä uusia asuntoja hyvällä paikalla eloisassa ja ystävällisessä naapurustossa. Vantaan Artemiksen uudet asunnot on suunniteltu helppoa, huoletonta ja turvallista asumista ajatellen. Lue lisää

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä

Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Huoneistojen arvioitu maksuerätaulukko

  • Erä 1 9000e kaupanteon yhteydessä
  • Erä 2 eli loput kauppahinnasta erääntyy maksettavaksi, kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi arviolta joulukuussa 2017
  • Erä 3 ja 4  5,6 % ja 1,4 % velattomasta hinnasta erääntyy maksettavaksi, kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi arviolta joulukuussa 2017

Pääomavastike

  • 2 ensimmäistä vuotta lyhennysvapaa, vastike 1,32 €/m²/kk (sis. vain koron)
  • 3. as vuodesta alkaen korko & lyhennys n. 7,76 €/m²/kk 

Laajakaistavastike  6€/huoneisto/kk

Autopaikkamaksut 20 €/ap/kk
(Yhtiön välittömässä hallinnassa oleva kattamaton maantaso autopaikka lämpötolppa)

Yhtiölaina
Nordea Pankki Oyj:stä
Laina-aika n.25 vuotta
Pääomavastike määräytynyt valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti

Tartu tilaisuuteen. Maksa kaupanteon yhteydessä vain 9000 € ja loput vasta, kun uusi asunto valmistuu joulukuussa 2017.