Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Kaneli A 13 Vantaan Kaneli

Vapaa

Kaneli A 13, 3 huonetta, 64,0 m²

Kodikas kolmio käytännöllisin neliöin

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
64,0 m²
Velaton hinta
€ 291 200
Pääomavastike
€ 128
Kerros
3 / 5
Lainaosuus
€ 156 800
Myyntihinta
€ 134 400
Hoitovastike
€ 250
Talotyyppi
Kerrostalo
Vesimaksu
€ 20
Vapaa

Kaneli A 13, 3 huonetta, 64,0 m²

Kodikas kolmio käytännöllisin neliöin

Myynnissä kutsuva 64-neliöinen kolmio uudessa kerrostalossa Vantaan Jokiniemessä. Asunnossa A13 on hyvä pohjaratkaisu, vaatehuone ja lasitettu parveke.

Vantaan Kanelin asunto A13 kutsuu viihtymään Vantaan Jokiniemeen mukavalle kotipaikalle. Tämä huoleton ja laadukas kolmannen kerroksen uudisasunto sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin.

Sisustus tekee kodin

Sisustusarkkitehtimme on valinnut Kanelin uusiin asuntoihin laadukkaat sisustusmateriaalit laattoja, tehosteseinien värejä, lattiamateriaaleja, työtasoja sekä kaapistojen vetimiä ja muita yksityiskohtia myöten. Tämän kodin oleskelutiloissa on kaunis tammiparketti. Raikkaan keittiön kaapistojen välitilassa sekä työtasona on ajaton ja kestävä laminaatti. Valkoiset kodinkoneet ovat Rosenlewin. Olohuoneen tehosteseinä on lämpimän vaaleanharmaa, joka antaa kauniin taustan monenlaisille sisustuksille. Pesutiloissa on tyylikäs laatoitus tehostevärein. Kirkas lasinen suihkuseinä on kääntyvä.

Mukavat oleskelutilat

Ihastu uuden kodin selkeään ja käytännölliseen pohjaratkaisuun sekä avaraan oleskelutilan, ruokailutilan ja keittiön yhdistelmään, josta pääsee lasitetulle parvekkeelle. Tästä kodista löytyy kaksi makuuhuonetta, joista toisessa on kätevä vaatehuone. Kodissa on hyvät pesutilat ja kaksi wc:tä. Tehosteseinät tuovat kotiin persoonallista ilmettä. Oleskelutiloissa on parketti.

Lasitettu parveke

Avaa ovi ja astu omalle lasitetulle parvekkeellesi. Lasituksen ansiosta voit nauttia parvekkeesta jo aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta parvekkeelle vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän pieni minikeidas.

Jotain ihan uutta

Nyt voit hankkia uuden asunnon Vantaan Jokiniemestä uudella tavalla: osta uusi asunto heti omaksi tai asu ensin vuokralla ja osta asunto omaksi vasta myöhemmin. Vantaan Kanelin asukkailla on myös mahdollisuus käyttää City Car Clubin (CCC) yhteiskäyttöautoja ilman jäsenmaksua.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Vantaan Kaneli

Uudet muuttovalmiit asunnot sijaitsevat Tikkurilan naapurissa lähellä kaikkea. Kaneli tarjoaa uudenlaisen asumisen mahdollisuuden erittäin joustavin maksuehdoin. Toimi nyt, sillä viimeisiä viedään jo. Lue lisää

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä

Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Pääomavastike

  • 1.-3. vuosi ovat lyhennysvapaita, vastike 2,00 €/m²/kk (sis.koron)
  • 4.as vuodesta alkaen korko & lyhennys n. 10,36 €/m²/kk 

Laajakaistavastike  6€/huoneisto/kk

Erillisessä pysäköintiyhtiössä sijaitsevien autopaikkojen hoitovastike (arvio) 40 - 50 €/ap/kk

Yhtiölaina
Yhtiölaina Danske Bank Oyj:stä. 
Laina-aika n. 25 vuotta 
Pääomavastike määräytynyt valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti