amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Kaneli A 28 Vantaan Kaneli

Vapaa

Kaneli A 28, 2 huonetta, 37,0 m²

Viihtyisä kaksio lasitetulla parvekkeella

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
37,0 m²
Velaton hinta
€ 203 500
Pääomavastike
€ 74
Kerros
5 / 5
Lainaosuus
€ 90 650
Myyntihinta
€ 112 850
Hoitovastike
€ 144
Talotyyppi
Kerrostalo
Vesimaksu
€ 20
Vapaa

Kaneli A 28, 2 huonetta, 37,0 m²

Viihtyisä kaksio lasitetulla parvekkeella

Myynnissä ihana 37-neliöinen kaksio uudessa kerrostalossa Vantaan Jokiniemessä. Asunnossa A28 on tehokas pohjaratkaisu ja lasitettu parveke.

Vantaan Kanelin asunto A28 kutsuu viihtymään Vantaan Jokiniemeen mukavalle kotipaikalle. Tämä huoleton ja laadukas viidennen kerroksen uudisasunto sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin.

Sisustus tekee kodin

Sisustusarkkitehtimme on valinnut Kanelin uusiin asuntoihin laadukkaat sisustusmateriaalit laattoja, tehosteseinien värejä, lattiamateriaaleja, työtasoja sekä kaapistojen vetimiä ja muita yksityiskohtia myöten. Tämän kodin oleskelutiloissa on kaunis tammiparketti. Raikkaan keittiön kaapistojen välitilassa sekä työtasona on ajaton ja kestävä laminaatti. Valkoiset kodinkoneet ovat Rosenlewin. Olohuoneen tehosteseinä on lämpimän vaaleanharmaa, joka antaa kauniin taustan monenlaisille sisustuksille. Pesutiloissa on tyylikäs laatoitus tehostevärein. Kirkas lasinen suihkuseinä on kääntyvä.

Mukavat oleskelutilat

Ihastu uuden kodin selkeään ja käytännölliseen pohjaratkaisuun sekä avaraan oleskelutilan, ruokailutilan ja keittiön yhdistelmään, joka avautuu lasitetulle parvekkeelle. Tehosteseinät tuovat asuntoon persoonallista ilmettä. Oleskelutiloissa on parkettilattia. Tässä kodissa on kaikki tarvittava kauniissa paketissa!

Lasitettu parveke

Avaa ovi ja astu omalle lasitetulle parvekkeellesi. Lasituksen ansiosta voit nauttia parvekkeesta jo aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta parvekkeelle vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän pieni minikeidas.

Jotain ihan uutta

Nyt voit hankkia uuden asunnon Vantaan Jokiniemestä uudella tavalla: osta uusi asunto heti omaksi tai asu ensin vuokralla ja osta asunto omaksi vasta myöhemmin. Vantaan Kanelin asukkailla on myös mahdollisuus käyttää City Car Clubin (CCC) yhteiskäyttöautoja ilman jäsenmaksua.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Vantaan Kaneli

Uudet muuttovalmiit asunnot sijaitsevat hyvien palvelujen ja liikenneyhteyksien äärellä. Vantaan Kanelin uudet asunnot tarjoavat uudenlaisen asumisen mahdollisuuden erittäin joustavin maksuehdoin. Lue lisää

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä

Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Pääomavastike

  • 1.-3. vuosi ovat lyhennysvapaita, vastike 2,00 €/m²/kk (sis.koron)
  • 4.as vuodesta alkaen korko & lyhennys n. 10,36 €/m²/kk 

Laajakaistavastike  6€/huoneisto/kk

Erillisessä pysäköintiyhtiössä sijaitsevien autopaikkojen hoitovastike (arvio) 40 - 50 €/ap/kk

Yhtiölaina
Yhtiölaina Danske Bank Oyj:stä. 
Laina-aika n. 25 vuotta 
Pääomavastike määräytynyt valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti