amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Vapaa

Kaneli A 28, 2 huonetta, 37 m²

Viihtyisä kaksio lasitetulla parvekkeella

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
37,0 m²
Velaton hinta
€ 203 500
Pääomavastike
€ 78
Kerros
5 / 5
Lainaosuus
€ 90 650
Myyntihinta
€ 112 850
Hoitovastike
€ 144
Talotyyppi
Kerrostalo
Vesimaksu
€ 20
Vapaa

Kaneli A 28, 2 huonetta, 37 m²

Viihtyisä kaksio lasitetulla parvekkeella

Myynnissä ihana 37-neliöinen kaksio uudessa kerrostalossa Vantaan Jokiniemessä. Asunnossa A28 on tehokas pohjaratkaisu ja lasitettu parveke.

Vantaan Kanelin asunto A28 kutsuu viihtymään Vantaan Jokiniemeen mukavalle kotipaikalle. Tämä huoleton ja laadukas viidennen kerroksen uudisasunto sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin.

Koti makusi mukaan

Kun tulet mukaan riittävän ajoissa, voit räätälöidä uuden kotisi sisustuksen maksutta oman makusi mukaan. Sisustusarkkitehtimme on koonnut sinulle kattavan valikoiman trendikkäitä sisustusvaihtoehtoja. Voit valita esimerkiksi mieleisesi laatat, tehosteseinien värit, lattiamateriaalit sekä työtasojen materiaalit ja kaapistojen ovet vetimiä ja muita yksityiskohtia myöten.

Mukavat oleskelutilat

Ihastu uuden kodin selkeään ja käytännölliseen pohjaratkaisuun sekä avaraan oleskelutilan, ruokailutilan ja keittiön yhdistelmään, joka avautuu lasitetulle parvekkeelle. Tehosteseinät tuovat asuntoon persoonallista ilmettä. Oleskelutiloissa on parkettilattia. Tässä kodissa on kaikki tarvittava kauniissa paketissa!

Lasitettu parveke

Avaa ovi ja astu omalle lasitetulle parvekkeellesi. Lasituksen ansiosta voit nauttia parvekkeesta jo aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta parvekkeelle vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän pieni minikeidas.

Jotain ihan uutta

Nyt voit hankkia uuden asunnon Vantaan Jokiniemestä uudella tavalla: osta uusi asunto heti omaksi tai asu ensin vuokralla ja osta asunto omaksi vasta myöhemmin. Vantaan Kanelin asukkailla on myös mahdollisuus käyttää City Car Clubin (CCC) yhteiskäyttöautoja ilman jäsenmaksua.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Asunto Oy Vantaan Kaneli

Uudet myytävät asunnot sijaitsevat hyvien palvelujen ja liikenneyhteyksien äärellä. Vantaan Kanelin uudet asunnot tarjoavat uudenlaisen asumisen mahdollisuuden erittäin joustavin maksuehdoin. Lue lisää

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä

Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Rakennusohjelman mukainen maksuerätaulukko

  • 2 % velattomasta hinnasta kaupanteon yhteydessä
  • n. 90% 16.12.2016
  • 5,6 ja 1,4 % 16.12.2016, kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi

Pääomavastike

  • 1.-3. vuosi ovat lyhennysvapaita, vastike 2,11 €/m²/kk (sis.koron)
  • 4.as vuodesta alkaen korko & lyhennys n. 10,36 €/m²/kk 

Laina-aika 25v. Yhtiölaina Danske Bank Oyj:stä. 

Laajakaistavastike  6€/huoneisto/kk

Erillisessä pysäköintiyhtiössä sijaitsevien autopaikkojen hoitovastike (arvio) 40 - 50 €/ap/kk