Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Punakoiso A 30 Vantaan Punakoiso

Vapaa

Punakoiso A 30, 3 huonetta, 64,5 m²

Punakoiso A 30

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
64,5 m²
Velaton hinta
€ 274 125
Pääomavastike
€ 142
Kerros
6 / 6
Lainaosuus
€ 187 050
Tontin vuokravastike
€ 138
Tontin lunastusosuus
€ 31 184
Myyntihinta
€ 87 075
Hoitovastike
€ 252
Talotyyppi
Kerrostalo
Vesimaksu
€ 20
Vapaa

Punakoiso A 30, 3 huonetta, 64,5 m²

Punakoiso A 30

Myynnissä viihtyisä 64,5-neliöinen kolmio uudessa kerrostalossa Vantaan Kaivokselassa. Asunnossa A30 on toimiva pohjaratkaisu ja tehokkaat neliöt.

Vantaan Punakoison asunto A30 kutsuu viihtymään Vantaan Kaivokselaan. Tämä huoleton ja laadukas uudisasunto sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin.

ONNI ON OMA KOTI

Vantaan Punakoison ylimmän kuudennen kerroksen kolmiossa on toimiva ja käytännöllinen pohjaratkaisu, joka pistää arjen toimimaan. Asunnossa on keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen avara yhdistelmä, joka avautuu ihanasti lasitetulle parvekkeelle. Näkymät ovat kolmeen ilmansuuntaan. Tämä kahden makuuhuoneen koti taipuu moneen menoon! Tehosteseinät tuovat kotiin persoonallista ja pikanttia ilmettä.

VIIHTYISÄ KORTTELIPIHA

Vantaan Punakoiso asettuu jo aiemmin valmistuneen Luhtalemmikin naapuriin. Yhteiskäytössä oleva puistomainen korttelipiha on rauhoitettu liikenteeltä ja pysäköinti on keskitetty paikoitushalliin korttelin laitaan. Punakoisossa asutaan lähellä luontoa, mutta vain kivenheiton päässä palveluista.

Sisustus tekee kodin

Sisustusarkkitehtimme on valinnut Punakoison uusiin asuntoihin laadukkaat sisustusmateriaalit laattoja, tehosteseinien värejä, lattiamateriaaleja, työtasoja sekä kaapistojen vetimiä ja muita yksityiskohtia myöten. Tämän kodin oleskelutiloissa on kaunis tammiparketti. Raikkaan keittiön kaapistojen välitilassa on rosterinvärinen laminaatti, led-työpistevalaistus ja työtasona kestävä laminaatti (väri: harmaa patina). Olohuoneen tehosteseinä on lämpimän vaaleanharmaa, joka antaa kauniin taustan monenlaisille sisustuksille. Pesutiloissa on tyylikäs laatoitus tehostevärein sekä led-valaistus.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Vantaan Punakoiso

Uudet muuttovalmiit kodit kutsuvat mukavaan naapurustoon ja vain kivenheiton päähän lähipalveluista. Vantaan Punakoiso tarjoaa huoletonta asumista joustavin maksuehdoin. Lue lisää

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä

Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Pääomavastike

  • 5 ensimmäistä vuotta lyhennysvapaita, vastike 2,20 €/m²/kk  (sis.koron)
  • 6. asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 13,30 €/m²/kk 

Laajakaistavastike  6€/huoneisto/kk

Autopaikkavastike  30€/autopaikka/kk

Yhtiölaina
Suomen Hypoteekkiyhdistys
Laina-aika n. 25 vuotta
Pääomavastike määräytynyt valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti

Joustoa uuden asunnon hankintaan

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla. Lue lisää

Kaupan päälle Bonava Asumisturva

Voit tehdä asuntokaupat huoletta, vaikka nykyinen koti olisi vielä myymättä. Lue lisää

Turvallinen ostaa ja omistaa

Uusi on aina uusi. Tee kanssamme huoleton asuntokauppa. Lue lisää