amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Tartu tilaisuuteen! Osa Punakoison kodeista myydään vuoden 2016 loppuun saakka alennetuin hinnoin eli 7500 euroa edullisemmin.
Vapaa

Punakoiso A 32, 2 huonetta, 37,5 m²

Kutsuva kaksio lasitetulla parvekkeella

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
37,5 m²
Velaton hinta
€ 195 000
Pääomavastike
€ 87
Kerros
6 / 6
Lainaosuus
€ 108 750
Tontin vuokravastike
€ 80
Tontin lunastusosuus
€ 18 130
Myyntihinta
€ 86 250
Hoitovastike
€ 146
Talotyyppi
Kerrostalo
Vesimaksu
€ 20
Vapaa

Punakoiso A 32, 2 huonetta, 37,5 m²

Kutsuva kaksio lasitetulla parvekkeella

Myynnissä viihtyisä 37,5-neliöinen kaksio uudessa kerrostalossa Vantaan Kaivokselassa. Asunnossa A32 on kaikki mukavan elämän eväät kauniissa paketissa.

Vantaan Punakoison asunto A32 kutsuu viihtymään luonnonläheiselle paikalle Vantaan Kaivokselaan. Tämä huoleton ja laadukas kuudennen kerroksen uudisasunto sopii monenlaisiin elämätilanteisiin.

Mukavat oleskelutilat

Ihastu kodin selkeään ja käytännölliseen pohjaratkaisuun. Eteinen avautuu avarasti suoraan keittiötilaan ja olohuone lasitetulle parvekkeelle. Oleskelutiloissa on lautaparketti, pesuhuoneessa mukavuuslattialämmitys. Tehosteseinät tuovat kotiin persoonallista ilmettä. Tässä uudiskohteessa asut ihanan huolettomasti ilman remonttihuolia.

Lasitettu parveke

Avaa ovi ja astu omalle lasitetulle parvekkeellesi. Lasituksen ansiosta voit nauttia parvekkeesta jo aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta parvekkeesta vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta parvekkeelle kaupunkiviljelijän pieni minikeidas.

Koti makusi mukaan

Kun olet mukana riittävän ajoissa, voit räätälöidä uuden kotisi sisustuksen maksutta oman makusi mukaan. Sisustusarkkitehtimme on koonnut sinulle kattavan valikoiman trendikkäitä sisustusvaihtoehtoja. Voit valita esimerkiksi mieleisesi laatat, tehosteseinien värit, lattiamateriaalit sekä työtasojen materiaalit ja kaapistojen ovet vetimiä ja muita yksityiskohtia myöten.

Hyvät yhteistilat

Punakoison ja naapuritalojen asukkaiden yhteiskäytössä on puistomainen, suojaisa ja turvallinen korttelipiha, jossa viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin. Uudiskohteen kellarikerroksesta sekä ensimmäisestä kerroksesta löytyy mm. ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastot, irtaimistovarastoja, kuivaushuone sekä talosauna.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Asunto Oy Vantaan Punakoiso

Uudet myytävät asunnot sijaitsevat lähellä luontoa ja vain kivenheiton päässä monipuolisista palveluista. Vantaan Punakoiso tarjoaa huoletonta asumista joustavin maksuehdoin. Lue lisää

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä

Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Arvioitu maksuerätaulukko

  • Erä 1 9 000 € kaupanteon yhteydessä
  • Erä 2 eli loput kauppahinnasta erääntyy maksettavaksi 30.12.2016, kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käytteenotettaviksi.
  • Erät 3-4  5,6 ja 1,4 % velattomasta hinnasta erääntyvät maksettaviksi 30.12.2016, kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi

Pääomavastike

  • 5 ensimmäistä vuotta lyhennysvapaita, vastike 2,32 €/m²/kk  (sis.koron)
  • 6. asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 13,30 €/m²/kk 

Laajakaistavastike  6€/huoneisto/kk

Autopaikkavastike  30€/autopaikka/kk

Yhtiölaina
Suomen Hypoteekkiyhdistys
Laina-aika n. 25 vuotta
Pääomavastike määräytyy valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti

Joustoa uuden asunnon hankintaan

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla. Lue lisää

Kaupan päälle Bonava Asumisturva

Voit tehdä asuntokaupat huoletta, vaikka nykyinen koti olisi vielä myymättä. Lue lisää

Turvallinen ostaa ja omistaa

Uusi on aina uusi. Tee kanssamme huoleton asuntokappa. Lue lisää