Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Kaksiot Vantaa

Valitse omaksesi kaksio Vantaalta

Bonava-kodit ovat aina hyvin suunniteltuja. Niin myös uudenraikkaat kaksiot Vantaalla, joissa on kaikki mukavan elämän eväät kauniissa paketissa. Uuden asunnon hintaan kuuluu aina laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet. Kun olet mukana heti rakentamisen alkuvaiheessa, voit valita uuden kaksion sisustuksen oman makusi mukaan.

Bonava-kodissa on kyse paljon muustakin kuin vain talosta, jossa asutaan. Siksi luomme koteja ja naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa ja joissa asuminen tekee elämästä mukavampaa. Vantaan kaksiot sijaitsevat parhailla paikoilla. Kun palvelut, luonto ja harrastusmahdollisuudet ovat lähellä ja kulkuyhteydet toimivat, arki rullaa.

Myytävät asunnot Vantaa

 • Huoneita2 - 3
 • Pinta-ala51 - 65 m²
 • Myyntihinta90 986 - 105 232 €
 • Koteja42
 • Huoneita3
 • Pinta-ala52.5 m²
 • Myyntihinta81 375 €
 • Koteja47
 • Huoneita1 - 3
 • Pinta-ala32 - 86.5 m²
 • Myyntihinta62 600 - 199 800 €
 • Koteja32
 • Huoneita1 - 3
 • Pinta-ala33 - 60 m²
 • Myyntihinta142 900 - 254 450 €
 • Koteja25
 • Huoneita1 - 4
 • Pinta-ala34 - 106 m²
 • Myyntihinta98 200 - 305 600 €
 • Koteja53
 • Huoneita1 - 3
 • Pinta-ala25.5 - 69 m²
 • Myyntihinta64 327 - 111 055 €
 • Koteja43
 • Huoneita1 - 4
 • Pinta-ala29.5 - 89.5 m²
 • Myyntihinta67 395 - 134 755 €
 • Koteja59
 • Huoneita2 - 3
 • Pinta-ala39.5 - 68 m²
 • Myyntihinta80 750 - 140 950 €
 • Koteja43
 • Myyntihinta64 561 - 119 722 €
 • Koteja73
 • Koteja35
Muuttovalmis
Myynnissä
Suunnitteilla

Kaupunginosat Vantaalla

Kaikki kaupunginosat Vantaalla

Energisesti luonnon äärellä Vantaalla

Vantaalla ympäröivää luontoa ei voi olla huomaamatta. 50 puroa, kaksi jokea, puistoalueet, metsät, viheriöt ja vanhan ajan maalaismaisemat hurmaavat. Bonavan myytävät kaksiot Vantaalla asettuvat lähelle kaupungin monenkirjavaa luontoa. Vantaanjoen ja Keravanjoen varsia mutkittelevat polut ja vaihtelevat maisemat peltoaukeista puistoihin ja pientaloalueisiin ovat niin lenkkeilijöiden kuin koiranulkoiluttajien ja lapsiperheiden suosiossa. Talvella sään salliessa on mukava laittaa sukset jalkaan ja lähteä hiihtämään kotikulmille.

Arjen kiireiden keskellä on mukava suunnata luonnon rauhaan kuuntelemaan metsän puiden havinaa ja lintujen laulua. Sipoonkorven kansallispuiston kulttuurimaisemat soineen ja vaihtelevine maastoineen löytyvät kivenheiton päästä Vantaalta. Upeissa maisemissa luonnistuu mm. marjastus, patikointi, geokätköily, ratsastus ja jopa kalastus. Krakanojan luonnonsuojelualueen lehtopuut muodostavat ihastuttavan satumetsän, jossa puron solina saa arjen kiireet unohtumaan. Valitse omaksesi uusi kaksio Vantaalta ja ihastu lähialueen rikkaaseen luontoon.

Vantaa yllättää monenkirjavalla viihdetarjonnallaan

Valitse omaksesi uusi kaksio Vantaalta ja nauti lähiseudun monipuolisesta viihde- ja kulttuuritarjonnasta. Vuosittainen Tikkurila-festivaali tuo Hiekkaharjun urheilukentälle ajankohtaisia artisteja kaksipäiväiseen tapahtumaan. Musiikin kuuntelun ohessa voi haukata pientä purtavaa tai käydä vaikka hyppäämässä benjin.

Bonavan myytävät kaksiot Vantaalla asettuvat myös monien kaupungin legendaarisimpien viihdepalveluiden äärelle. Historian havinan voi kuulla astuessa sisään elokuvateatteri Bio Grandiin. Valkokankaalla pyörivät niin Hollywoodin uutuudet kuin kotimaiset lastenfilmit. 50-lukua henkivässä teatterissa tunnelma on nostalginen ja välitön. Liki satavuotiaan navettarakennuksen ylisille rakennetulla kesäteatteri Vantaan Näyttömöllä sukelletaan teatteritaiteen, oopperan ja baletin maailmaan.

Viihdekeskus Flamingon vetonauloina toimivat elokuvateatteri, keilahalli, hohtogolf ja kylpylä. Lisäksi Flamingosta löytyy Pohjoismaiden ensimmäinen virtuaalipuisto, jossa pelien ja lyhytelokuvien kautta pääsee matkaamaan ympäri maailman ja jopa avaruuteen. Vankilaseikkailu puolestaan tarjoaa hauskan ja jännittävän nokkeluuspelin ja perheen pienimmille ilo on taattu seikkailupuisto Naurusaaressa. Hauskan päivän päätteeksi illallista on mukava nauttia hyvän ruoan merkeissä yhdessä Flamingon monista ravintoloista. Valitse omaksesi uusi kaksio Vantaalta ja heittäydy kulttuurin vietäväksi.

Kaksio Vantaalla sopii sijoittajalle

Sijoitusasunnoksi kaksio Vantaalla on ihanteellinen. Koko, erinomainen sijainti hyvien kulkuyhteyksien varrella sekä kattavat lähipalvelut takaavat, että kaksio Vantaalla on kiinnostava sijoituskohde. Uudisasunto on huoleton ja turvallinen valinta vailla yllättäviä kuluja tai pelkoa remonteista. Uusi kaksio Vantaalla hurmaa toimivalla pohjaratkaisullaan, laadukkailla materiaaleillaan ja kattavalla varustuksellaan. Tutustu kiehtovaan asuntovalikoimaamme ja valitse kaksio Vantaalta.

Uusi asunto on huoleton sijoitus

Uusi asunto mukavassa naapurustossa ja hyvällä paikalla on kiinnostava sijoituskohde. Olisiko asuntosijoittaminen myös sinun vaihtoehtosi? Lue lisää

Ensiasunnoksi kaksio Vantaalta

Ensimmäisen oman kodin osto on yksi elämän suurimmista päätöksistä. Kaksio Vantaalta on turvallinen valinta vailla remonttihuolia, sillä perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden takuu piilevistä virheistä. Uudiskohteessa taloyhtiöllä kuitenkin menot ovat kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Näin sinä voit keskittyä nauttimaan elämästä. Valitse siis ensimmäiseksi omaksi kodiksi kaksio Vantaalta ja rakenna oma pesäsi tuttavalliseen naapurustoon.

Ensiasuntoon

Bonava-koti on fiksu ja turvallinen valinta ensiasunnon ostajalle. Lue lisää

Kaksio Vantaalta sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen

Kaksio Vantaalla sopii loistavasti erilaisiin elämäntilanteisiin opiskeluajoista eläkeikään. Toimivat pohjaratkaisut, kattava varustelu sekä laadukkaat materiaalit ovat meille kunnia-asia. Lisäksi jokainen Bonavan uusi kaksio Vantaalla on hyvin äänieristetty. Heitä hyvästit piha- ja lumitöille ja nauti kerrostaloasumisen monista eduista. Toiminnalliset yhteistilat, viihtyisä pihapiiri ja tuttavallinen naapurusto ovat omiaan tekemään arjesta entistä mukavampaa. Olipa siis elämäntilanteesi mikä tahansa, kaksio Vantaalla on oiva valinta uudeksi kodiksi.

Ota vastaan Vantaan kutsu

Jokainen Bonavan kaksio Vantaalla asettuu kaupungin parhaille paikoille. Loistavat yhteydet niin Helsingin keskustaan kuin lentokentällekin tekevät Vantaasta yhden pääkaupunkiseudun kutsuvimmista alueista. Täällä myös luonto on läsnä, sillä puolet Vantaan pinta-alasta on viheraluetta. Monet kauppakeskukset ja tavaratalot tarjoavat puuhaa sadepäiviksi ja uuden kodin saa helposti sisustettua vaikka Vantaan Ikean tai monien outlet-myymälöiden laajalla tarjonnalla. Valitse siis omaksesi uusi kaksio Vantaalta.

Kotimatkalle Bonava-kotiin

Kuljemme kanssasi koko matkan aina suunnittelusta muuttoon saakka. Lue lisää

Uusi koti on sisustamista vaille valmis

Kaipaatko ideoita sisustamiseen ja vinkkejä asumiseen? Nämä sivut on tehty sinua varten. Sukella uusien ideoiden inspiroivaan maailmaan. Lue lisää

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisimman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!