Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytävät uudiskohteet Tikkurilassa, Jokieniemessä.

Sisustettu koti Kivistöstä

Nyt pääset uuteen kotiin tyylikkään edun siivittämänä. Kun teet kaupat Vantaan Plutonin Bonava-kodista 1.6.–31.8., saat kaupan päälle upouudet kalusteet sekä apua sisustuksen suunnitteluun. Tutustu monipuoliseen asuntovalikoimaan ja muuta unelmiesi kotiin vaikka heti.

Hyödynnä yli 5 000 euron arvoinen etu 

Plutonin uudet kodit henkivät laatua, luonnonvaloa ja avaruutta. Mikä sen ihanampaa kuin tyylikkäät, uudet kalusteet, jotka viimeistelevät kodikkaan tunnelman. Tehdessäsi kaupat Vantaan Plutonin uudesta Bonava-kodista 1.6.–31.8., saat kaupan päälle 5 000 euron arvoisen lahjakortin huonekaluliike Iskuun. Jotta sopivien kalusteiden valitseminen olisi vieläkin mutkattomampaa, saat lisäksi inspiroivaa näkemystä sisustussuunnitteluun. Isku tarjoaa Plutonin uuden kodin ostajalle asunnon koosta riippuen 500–1 000 euron arvoisen sisustussuunnittelupalvelun myymälässään. Toimi siis pian ja tee unelmiesi kodista totta. 

Kampanjan ehdot

Etu koskee vain 1.6.−31.8.2021 tehtyjä uusia kauppoja Vantaan Plutonin kodeista. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Sisustussuunnittelun tarjoaa Isku ja se toteutetaan Iskun kalusteilla. Sisustussuunnittelu toteutetaan Iskun myymälässä.

Löydä uusi yksiö Kivistön parhaalta paikalta

Vantaan Plutoni

Haaveena uusi yksiö Vantaan Kivistöstä? Tutustu Plutonin uudiskohteessa sijaitseviin myytäviin yksiöihin ja muuta uuteen kotiin vaikka heti.

Näytä yksiöt

Uusia kaksioita Vantaan Kivistössä

Vantaan Plutoni

Etsitkö uutta kotia Vantaalta? Katso muuttovalmiin Plutonin myytävät kaksiot ja lähde kanssamme mukavalle kotimatkalle.

Näytä kaksiot

Onni on uusi kolmio Vantaan Kivistössä

Vantaan Plutoni

Vantaan Plutonin uudet kolmiot kutsuvat voimakkaasti kehittyvän Kivistön paraatipaikalle. Vieressä sijaitseva juna-asema ja tuleva kauppakeskus takaavat, että arki näissä Bonava-kodeissa rullaa.

Näytä kolmiot

Plutonin asuntoesittely

Vantaan Plutoni

Astu sisään Vantaan Plutonin sisustettuun esittelyasuntoon ja tutustu muuttovalmiiden kotien huolella mietittyihin erikoisuuksiin.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58