Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2
Suunnitteilla

Vantaan Jänönloikka

Nukenkaulus 1, 01300, Vantaa

Muutto: talvella 2018-2019

Valitse viihtyisä koti Tikkurilan naapurista

Suunnittelemme lisää uusia asuntoja Vantaan Koivuhaan ystävälliseen naapurustoon. Vantaan Jänönloikan uudet asunnot tarjoavat huoletonta asumista luonnonläheisellä ja sympaattisella kotipaikalla.

Asunto Oy Vantaan Jänönloikka tuo Vantaan Koivuhakaan uusia kerrostaloasuntoja, jotka taipuvat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Nämä uudet kodit sopivat niin sinkuille, pariskunnille kuin perheille. Omalle tontille rakennettava moderni uudiskohde tarjoaa huoletonta asumista ja hyvin suunniteltuja koteja luonnonläheisessä ja perheystävällisessä ympäristössä. Jänönloikasta on helppo lähteä lasten kanssa ulkoilemaan, koiran kanssa lenkille ja vaikkapa kesäiselle pikinikille lähimaastoon. Naapurusto on mukavan vehreää, väljää ja viihtyisää, joten tänne on helppo kotiutua.

Onni on uusi koti ja mukava pihapiiri

Vantaan Jänönloikan asunnoissa on ranskalaiset parvekkeet, lasitetut parvekkeet tai terassipihat. Osa Vantaan Jänönloikan asunnoista on uudenlaisia muunneltavia Duo-koteja, mikä tarkoittaa sitä, että ison asunnon voi jakaa kahdeksi erilliseksi asunnoksi – tai toisinpäin. Sivuasunto sopii hyvin esimerkiksi ensiasunnoksi itsenäistyvälle nuorelle, isovanhemmille tai vuokra-asunnoksi. Jänönloikan turvalliselle sisäpihalle muotoutuu viihtyisän suojainen piha-alue, johon kutsuu lapsia leikkimään ja aikuisia rentoutumaan. Pyykit on kätevä pestä ja kuivattaa taloyhtiön pesutuvassa. Pihasauna tuo asumiseen mukavaa vanhan ajan yhteisöllisyyttä.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
24 - 95 m²
Huoneita
1 - 4
Koteja yhteensä
43
Tontin omistus
Oma
Kerroksia
4
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Tuija  Jouhki-Partinen
Tuija Jouhki-Partinen

050 911 7904

Ota yhteyttä
Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Jätä yhteystietosi nyt, niin saat lisätietoja ja pääset valitsemaan suosikkikotisi ensimmäisten joukossa.

Bonava Duo

Halutessasi voit jakaa ison asunnon kahdeksi pienemmäksi tai päinvastoin. Lue lisää

Kaupan päälle Bonava Asumisturva

Voit tehdä asuntokaupat huoletta, vaikka nykyinen koti olisi vielä myymättä. Lue lisää

Koti kuten haluat

Valitse uuden kodin sävyt ja materiaalit oman makusi mukaan. Lue lisää

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisimman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakennuta taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.