amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Suunnitteilla

Asunto Oy Vantaan Jänönloikka

Nukenkaulus 1, 01300, Vantaa
Suunnitteilla

Asunto Oy Vantaan Jänönloikka

Nukenkaulus 1, 01300, Vantaa

Uusia viihtyisiä asuntoja Tikkurilan naapuriin

Suunnittelemme lisää uusia asuntoja Vantaan Koivuhakaan hyvien palvelujen ja kulkuyhteyksien äärelle. Vantaan Jänönloikan uudet asunnot kutsuvat viihtymään mukavalle kotipaikalle lähelle luontoa.

Asunto Oy Vantaan Jänönloikka tuo Vantaan Koivuhakaan uusia kerrostaloasuntoja, jotka taipuvat monenlaisiin elämäntilanteisiin − niin sinkuille, pariskunnille kuin perheille. Omalle tontille rakennettava moderni uudiskohde tarjoaa huoletonta asumista ja hyvin suunniteltuja koteja luonnonläheisessä miljöössä.

Uudesta kodista on moneksi

Vantaan Jänönloikan asunnoissa on ranskalaiset parvekkeet, lasitetut parvekkeet tai terassipihat. Osa Vantaan Jänönloikan asunnoista on uudenlaisia muunneltavia Duo-koteja eli ison asunnon voi jakaa kahdeksi erilliseksi asunnoksi – tai toisinpäin. Sivuasunto sopii hyvin esimerkiksi ensiasunnoksi itsenäistyvälle nuorelle, isovanhemmille tai vuokra-asunnoksi. Jänönloikan kotikulmilla on helppo viihtyä. Sisäpihalle muotoutuu yhdessä naapuritalojen kanssa viihtyisän suojainen oleskelu- ja leikkipaikka kaiken ikäisille. Asukkaiden käytössä on myös mm. taloyhtiön pesula ja myöhemmässä vaiheessa rakennettava yhteinen pihasauna.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
24 - 95 m²
Huoneita
1 - 4
Koteja yhteensä
43
Tontin omistusmuoto
Oma
Myyntihinta
84 800 - 203 200 €
Kerroksia
4
Talotyyppi
Kerrostalo
Muutto: Joulukuu 2017

Naapuruston tarina

Vantaan Koivuhaan alue on entistä viljelyaluetta, tasaista Keravanjoen laaksoa. Muutamassa vuosikymmenessä Keravanjoen läheisyyteen sijoittuvasta Koivuhaasta on kasvanut rauhallinen ja luonnonläheinen asuinalue. Naapurustosta on kehittymässä mukava kotipaikka, jonka ympärillä riittää sekä palveluja että vehreyttä ja luontoa.

Lähipalvelut

Koivuhakaan on helppo kotiutua, kun kaikki mukavan elämän edellytykset ovat jo olemassa ihan kotikulmilla! Tikkurilan keskustan monipuolisiin palveluihin on vain parin kilometrin matka. Lähellä on myös kauppakeskus Jumbo, jonne pääsee kätevästi vaikka bussilla sekä vireänä kaupallisena keskuksena tunnettu Tammiston-Pakkalan alue.

Liiku ja nauti luonnosta

Jänönloikan luonnonläheisellä ja rauhallisella asuinalueella riittää monipuolisia ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia koko perheelle. Lenkkipolut ja harrastusmahdollisuudet avautuvatkin lähes kotiovelta. Myös Keravanjoen varrelta löytyy viehättäviä reittejä ja maisemia moneen menoon. Naapurustosta löytyvät niin ikään Tikkurilan urheilutalo ja urheilupuisto.

Kulkuyhteydet

Tikkurilan länsipuolelle sijoittuva Koivuhaka on kulkuyhteyksien kannalta erinomaisella paikalla Kehä III:n ja Tuusulanväylän tuntumassa. Jänönloikasta on vain kymmenen minuutin matka Tikkurilan uuteen ja moderniin Dixin asemakeskukseen. Uudella Kehäradalla liikennöivät I-ja P-junat takaavat sujuvat liikenneyhteydet Helsingin keskustaan ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle.

Ole mukana ensimmäisenä!

Jätä yhteystietosi nyt, niin saat lisätietoja ja pääset valitsemaan suosikkikotisi ensimmäisten joukossa.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Status

Suunnitteilla
Jättämällä yhteystietosi voit ilmoittautua VIP-asiakkaaksemme, kun uusia koteja ja naapurustoja vasta suunnitellaan. Näin saat lisätietoja ja voit valita suosikkikotisi ensimmäisten joukossa. Voit myös vaikuttaa uusien kotien suunnitteluun kertomalla meille, miten haluaisit asua.
Ennakkomarkkinoinnissa
Ennakkomarkkinoinnilla kartoitamme tulevien asukkaiden kiinnostusta uutta kotikorttelia kohtaan. Sen aikana voit tehdä suosikkikodistasi varaussopimuksen ja maksaa varausmaksun. Mikäli haluat perua varauksesi, palautamme varausmaksun.
Myynnissä
Kun rakentaminen on alkanut ja asuntokauppalain edellyttämät turva-asiakirjat on asetettu, uudet kodit ovat myynnissä ja voimme allekirjoittaa kauppakirjat. Voit halutessasi tehdä suosikkikodistasi muutamaksi päiväksi sitomattoman nimivarauksen.
Muuttovalmis
Muuttovalmiiseen kotiin voit muuttaa vaikka heti. Se on aina huoleton valinta, turvallinen omistaa ja asua. Asuntomyyntimme auttaa sinua tekemään asuntokaupasta mahdollisimman vaivattoman ja mukavan.
Loppuunmyyty
Loppuunmyyty kertoo siitä, että uudiskohde on saavuttanut suuren suosion. Mutta ei hätää, voimme tarjota monia muita koteja huippupaikoilla hyvissä naapurustoissa. Tutustu valikoimaamme ja ole meihin yhteydessä. Tehdään yhdessä unelmistasi totta.

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä

Tuija  Jouhki-Partinen
Tuija Jouhki-Partinen

050 911 7904

Ota yhteyttä
Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Bonava Duo

Halutessasi voit jakaa ison asunnon kahdeksi pienemmäksi tai päinvastoin. Lue lisää

Kaupan päälle Bonava Asumisturva

Voit tehdä asuntokaupat huoletta, vaikka nykyinen koti olisi vielä myymättä. Lue lisää

Koti kuten haluat

Valitse uuden kodin sävyt ja materiaalit oman makusi mukaan. Lue lisää

6 hyvää syytä valita Bonava-koti

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Haluamme tehdä asuntokaupasta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen.

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille.

Autamme tekemään päätöksestäsi mahdollisimman vaivattoman. Autamme sinua tekemään hyviä valintoja uuteen kotiisi.

Pääset vierailemaan rakentamisen aikana työmaalla, seuraamaan kotisi valmistumista sekä tutustumaan tulevaan naapurustoosi.

Bonava-kodin hintaan kuuluu aina laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet, jotka voit valita makusi mukaan. Sävyillä ja yksityiskohdilla luodaan kodin tunnelma.

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Olemme mukana elämän eri vaiheissa, sinkku- ja perheasunnoista varttuneempien Aktiivikoteihin.

Meillä on kodeista ja naapurustoista yli 80 vuoden kokemus. Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja jokainen uuden kodin yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakenna taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.