amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Suunnitteilla

Vantaan Jänönloikka

Nukenkaulus 1, 01300, Vantaa

Muutto: Joulukuu 2017

Uusia viihtyisiä asuntoja Tikkurilan naapuriin

Suunnittelemme lisää uusia asuntoja Vantaan Koivuhakaan hyvien palvelujen ja kulkuyhteyksien äärelle. Vantaan Jänönloikan uudet asunnot kutsuvat viihtymään mukavalle kotipaikalle lähelle luontoa.

Asunto Oy Vantaan Jänönloikka tuo Vantaan Koivuhakaan uusia kerrostaloasuntoja, jotka taipuvat monenlaisiin elämäntilanteisiin − niin sinkuille, pariskunnille kuin perheille. Omalle tontille rakennettava moderni uudiskohde tarjoaa huoletonta asumista ja hyvin suunniteltuja koteja luonnonläheisessä miljöössä.

Uudesta kodista on moneksi

Vantaan Jänönloikan asunnoissa on ranskalaiset parvekkeet, lasitetut parvekkeet tai terassipihat. Osa Vantaan Jänönloikan asunnoista on uudenlaisia muunneltavia Duo-koteja eli ison asunnon voi jakaa kahdeksi erilliseksi asunnoksi – tai toisinpäin. Sivuasunto sopii hyvin esimerkiksi ensiasunnoksi itsenäistyvälle nuorelle, isovanhemmille tai vuokra-asunnoksi. Jänönloikan kotikulmilla on helppo viihtyä. Sisäpihalle muotoutuu yhdessä naapuritalojen kanssa viihtyisän suojainen oleskelu- ja leikkipaikka kaiken ikäisille. Asukkaiden käytössä on myös mm. taloyhtiön pesula ja myöhemmässä vaiheessa rakennettava yhteinen pihasauna.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
24 - 95 m²
Huoneita
1 - 4
Koteja yhteensä
43
Tontin omistus
Oma
Myyntihinta
84 800 - 203 200 €
Kerroksia
4
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Tuija  Jouhki-Partinen
Tuija Jouhki-Partinen

050 911 7904

Ota yhteyttä
Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Naapuruston tarina

Vantaan Koivuhaan alue on entistä viljelyaluetta, tasaista Keravanjoen laaksoa. Muutamassa vuosikymmenessä Keravanjoen läheisyyteen sijoittuvasta Koivuhaasta on kasvanut rauhallinen ja luonnonläheinen asuinalue. Naapurustosta on kehittymässä mukava kotipaikka, jonka ympärillä riittää sekä palveluja että vehreyttä ja luontoa.

Lähipalvelut

Koivuhakaan on helppo kotiutua, kun kaikki mukavan elämän edellytykset ovat jo olemassa ihan kotikulmilla! Tikkurilan keskustan monipuolisiin palveluihin on vain parin kilometrin matka. Lähellä on myös kauppakeskus Jumbo, jonne pääsee kätevästi vaikka bussilla sekä vireänä kaupallisena keskuksena tunnettu Tammiston-Pakkalan alue.

Liiku ja nauti luonnosta

Jänönloikan luonnonläheisellä ja rauhallisella asuinalueella riittää monipuolisia ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia koko perheelle. Lenkkipolut ja harrastusmahdollisuudet avautuvatkin lähes kotiovelta. Myös Keravanjoen varrelta löytyy viehättäviä reittejä ja maisemia moneen menoon. Naapurustosta löytyvät niin ikään Tikkurilan urheilutalo ja urheilupuisto.

Kulkuyhteydet

Tikkurilan länsipuolelle sijoittuva Koivuhaka on kulkuyhteyksien kannalta erinomaisella paikalla Kehä III:n ja Tuusulanväylän tuntumassa. Jänönloikasta on vain kymmenen minuutin matka Tikkurilan uuteen ja moderniin Dixin asemakeskukseen. Uudella Kehäradalla liikennöivät I-ja P-junat takaavat sujuvat liikenneyhteydet Helsingin keskustaan ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle.

Ole mukana ensimmäisenä!

Jätä yhteystietosi nyt, niin saat lisätietoja ja pääset valitsemaan suosikkikotisi ensimmäisten joukossa.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Jätä yhteystietosi nyt, niin saat lisätietoja ja pääset valitsemaan suosikkikotisi ensimmäisten joukossa.

Bonava Duo

Halutessasi voit jakaa ison asunnon kahdeksi pienemmäksi tai päinvastoin. Lue lisää

Kaupan päälle Bonava Asumisturva

Voit tehdä asuntokaupat huoletta, vaikka nykyinen koti olisi vielä myymättä. Lue lisää

Koti kuten haluat

Valitse uuden kodin sävyt ja materiaalit oman makusi mukaan. Lue lisää

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisemman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakennuta taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.