Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Jänönloikka A 13 yhdistetty Vantaan Jänönloikka

Vapaa

Jänönloikka A 13 yhdistetty, 4 huonetta, 94,5 m²

Muuntuva koti moneen makuun

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
94,5 m²
Velaton hinta
€ 409 620
Kerros
4 / 4
Lainaosuus
€ 212 625
Myyntihinta
€ 196 995
Hoitovastike
€ 369
Vapaa

Jänönloikka A 13 yhdistetty, 4 huonetta, 94,5 m²

Muuntuva koti moneen makuun

Valitse omaksesi tilava ja muuntuva 94,5-neliöinen asunto uudesta kerrostalosta Vantaan Koivuhaasta. Asunnon A13a+b voi jakaa elämäntilanteen mukaan kahdeksi erilliseksi kodiksi.

Vantaan Jänönloikan asunto A13a+b kutsuu viihtymään hyvälle paikalle, lähelle palveluja ja luontoa. Tämä huoleton ja laadukas neljännen kerroksen uudisasunto on ns. Duo-koti, joka muuntuu kätevästi erilaisiin elämäntilanteisiin.

Yhdestä asunnosta kaksi asuntoa

Innostu uuden kodin muunneltavasta pohjaratkaisusta, joka tarjoaa elämään monenlaisia mahdollisuuksia. Tämä neljän huoneen tilava asunto on jaettavissa kahdeksi erilliseksi asunnoksi: kolmioksi ja yksiöksi. Muunneltavuus toimii myös toisin päin: tarvittaessa asunnot voi yhdistää takaisin yhdeksi asunnoksi. Jakaminen vaatii käytännössä vain pieniä muutostöitä, sillä sivuasunnossa on esimerkiksi jo valmiina varaus DUO-keittiön asentamiselle. Sivuasunto sopii hyvin esimerkiksi ensiasunnoksi itsenäistyvälle nuorelle, isovanhemmille tai vuokra-asunnoksi.

Mukavat oleskelutilat

Tässä kodissa on kaikki mukavan elämän eväät kohdillaan, kuten hyvät säilytystilat ja hyvin varusteltu keittiö. Oleskelutilat avautuvat ihanasti lasitetulle parvekkeelle. Helposti sisustettavissa oleskelutiloissa on laadukas lautaparkettilattia ja pesuhuoneessa miellyttävä mukavuuslattialämmitys. Päämakuuhuoneessa on hyvät säilytystilat. Tehosteseinät tuovat kotiin persoonallista ilmettä.

Lasitettu parveke

Avaa ovi oleskelutiloista ja astu omalle lasitetulle parvekkeellesi, josta on näkymät suojaisalle sisäpihalle. Lasituksen ansiosta voit nauttia parvekkeesta jo aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta parvekkeelle vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas. Parvekkeen lattiassa on miellyttävä puutralli. Sivuasunnossa on lisäksi kiva ranskalainen parveke.

Huoletonta asumista

Vantaan Koivuhaassa asutaan huolettomasti ja vaivattomasti. Naapuritalojen kanssa sisäpihalle muotoutuu viihtyisän suojainen oleskelutila istutuksineen, vesiaiheineen ja leikkipaikkoineen. Asukkaiden käytössä on mm. taloyhtiön pesula ja myöhemmässä vaiheessa myös yhteinen pihasauna ja kerhotila.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Vantaan Jänönloikka

Suunnittelemme lisää uusia asuntoja Vantaan Koivuhaan ystävälliseen naapurustoon. Vantaan Jänönloikan uudet asunnot tarjoavat huoletonta asumista luonnonläheisellä ja sympaattisella kotipaikalla. Lue lisää

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä

Tuija  Jouhki-Partinen
Tuija Jouhki-Partinen

050 911 7904

Ota yhteyttä
Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Alustava maksuerätaulukko

  • 15 % myyntihinnasta kaupanteon yhteydessä
  • 15 % myyntihinnasta tammikuussa 2017
  • 20 % myyntihinnasta helmikuussa 2017
  • 20 % myyntihinnasta huhtikuussa 2017
  • n. 20 % myyntihinnasta kesäkuussa 2017
  • 5,6 ja 1,4 % velattomasta hinnasta arviolta elokuussa 2017, kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi

Pääomavastike

  • 2 ensimmäistä vuotta ovat lyhennysvapaita, vastike 1,90 €/m²/kk (sis. koron)
  • 3. asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 9,15 €/m²/kk 

Laina-aika n. 25v. Vastike laskettu n. 1% korkoarvion mukaan. 

Laajakaistavastike 6€/huoneisto/kk