amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Jänönloikka B 20 yhdistetty Vantaan Jänönloikka

Vapaa

Jänönloikka B 20 yhdistetty, 3 huonetta, 80,0 m²

Kolmiosta kaksioksi ja yksiöksi

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
80,0 m²
Velaton hinta
€ 352 260
Kerros
2 / 4
Lainaosuus
€ 180 000
Myyntihinta
€ 172 260
Hoitovastike
€ 312
Vapaa

Jänönloikka B 20 yhdistetty, 3 huonetta, 80,0 m²

Kolmiosta kaksioksi ja yksiöksi

Valitse omaksesi kodikas 80-neliöinen asunto uudesta kerrostalosta Vantaan Koivuhaasta. Asunnossa B20a+b on muuntuva pohja, joka ansiosta kodin voi jakaa kahdeksi erilliseksi asunnoksi.

Vantaan Jänönloikan asunto B20a+b kutsuu viihtymään hyvälle paikalle, lähelle palveluja ja luontoa. Tämä huoleton ja laadukas toisen kerroksen uudisasunto on ns. Duo-koti, joka muuntuu kätevästi erilaisiin elämäntilanteisiin.

Yhdestä asunnosta kaksi asuntoa

Innostu uuden kodin muunneltavasta pohjaratkaisusta, joka tarjoaa elämään monenlaisia mahdollisuuksia. Tämä kolmen huoneen asunto on jaettavissa kahdeksi erilliseksi asunnoksi: kaksioksi ja yksiöksi. Muunneltavuus toimii myös toisin päin: tarvittaessa asunnot voi yhdistää takaisin yhdeksi asunnoksi. Jakaminen vaatii käytännössä vain pieniä muutostöitä, sillä sivuasunnossa on esimerkiksi jo valmiina varaus DUO-keittiön asentamiselle. Sivuasunto sopii hyvin esimerkiksi ensiasunnoksi itsenäistyvälle nuorelle, isovanhemmille tai vuokra-asunnoksi.

Mukavat oleskelutilat

Tässä kodissa on kaikki mukavan elämän eväät kohdillaan, kuten hyvät säilytystilat ja hyvin varusteltu keittiö. Oleskelutilat avautuvat ihanasti omalle pihaterassille, josta on käynti taloyhtiön yhteiselle piha-alueelle. Helposti sisustettavissa oleskelutiloissa on laadukas lautaparkettilattia ja pesuhuoneessa miellyttävä mukavuuslattialämmitys. Päämakuuhuoneessa on hyvät säilytystilat. Tehosteseinät tuovat kotiin persoonallista ilmettä.

Omalle pihaterassille

Avaa ovi olohuoneesta suojaisalle, sisäpihan puoleiselle pihaterassille. Nauti tilasta mahdollisimman pitkään aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta terassille vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas. Terassilla on lasitusvaraus.

Huoletonta asumista

Vantaan Koivuhaassa asutaan huolettomasti ja vaivattomasti. Naapuritalojen kanssa sisäpihalle muotoutuu viihtyisän suojainen oleskelutila istutuksineen, vesiaiheineen ja leikkipaikkoineen. Asukkaiden käytössä on mm. taloyhtiön pesula ja myöhemmässä vaiheessa myös yhteinen pihasauna ja kerhotila.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Vantaan Jänönloikka

Suunnittelemme lisää uusia asuntoja Vantaan Koivuhakaan hyvien palvelujen ja kulkuyhteyksien äärelle. Vantaan Jänönloikan uudet asunnot kutsuvat viihtymään mukavalle kotipaikalle lähelle luontoa. Lue lisää

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä

Tuija  Jouhki-Partinen
Tuija Jouhki-Partinen

050 911 7904

Ota yhteyttä
Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Alustava maksuerätaulukko

  • 15 % myyntihinnasta kaupanteon yhteydessä
  • 15 % myyntihinnasta tammikuussa 2017
  • 20 % myyntihinnasta helmikuussa 2017
  • 20 % myyntihinnasta huhtikuussa 2017
  • n. 20 % myyntihinnasta kesäkuussa 2017
  • 5,6 ja 1,4 % velattomasta hinnasta arviolta elokuussa 2017, kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi

Pääomavastike

  • 2 ensimmäistä vuotta ovat lyhennysvapaita, vastike 1,90 €/m²/kk (sis. koron)
  • 3. asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 9,15 €/m²/kk 

Laina-aika n. 25v. Vastike laskettu n. 1% korkoarvion mukaan. 

Laajakaistavastike 6€/huoneisto/kk