amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Muuttovalmis

Vantaan Kurrenpiilo

Nukenkaulus 2, 01300, Vantaa
Muuttovalmis

Vantaan Kurrenpiilo

Nukenkaulus 2, 01300, Vantaa

Muuttovalmiita asuntoja Tikkurilan naapurissa

Uudet myytävät asunnot sijaitsevat Vantaan Koivuhaassa lähellä luontoa, hyvien palvelujen ja kulkuyhteyksien äärellä. Vantaan Kurrenpiilon uudet asunnot kutsuvat viihtymään kehittyvälle kotipaikalle.

Asunto Oy Vantaan Kurrenpiilon uusiin koteihin voit muuttaa vaikka heti. Omalle tontille rakennetussa modernissa uudiskohteessa on kaksi porrashuonetta ja yhteensä 45 viihtyisää ja huoletonta kerrostalokotia. Asuntojen suunnittelussa on panostettu tehokkuuteen, käytännöllisyyteen ja sisustettavuuteen, joten näissä kodeissa arki rullaa. Kaikissa asunnoissa on oma sauna ja reilunkokoinen lasitettu parveke. Autopaikat on sijoitettu maanalaiseen pysäköintihalliin, josta pääsee kätevästi omaan kotikerrokseen.

Kehittyvä naapurusto

Kurrenpiilon naapurusto kasvaa ja kehittyy tulevaisuudessa yhä viihtyisämmäksi ja vetovoimaisemmaksi. Naapurissa sijaitsevalle kaavamuutosalueelle on tulossa pienimuotoista asuntorakentamista: kaksi kerrostalokorttelia sekä pienkerrostaloja, omakotitaloja ja rivitaloja. Uudistumisen myötä nykyinen, pitkälti varasto- ja huoltopihana toimiva alue, saa uuden kodikkaan elämän.

Tutustu kaavoitukseen

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
76 m²
Huoneita
3
Koteja yhteensä
45
Tontin omistusmuoto
Oma
Myyntihinta
90 600 - 105 700 €
Kerroksia
8
Talotyyppi
Kerrostalo

Naapuruston tarina

Vantaan Koivuhaan alue on entistä viljelyaluetta, tasaista Keravanjoen laaksoa. Muutamassa vuosikymmenessä Vantaanjoen läheisyyteen sijoittuvasta Koivuhaasta on kasvanut rauhallinen ja luonnonläheinen asuinalue. Naapurustosta on kehittymässä viihtyisä kotipaikka, jonka ympärillä riittää sekä palveluja että vehreyttä ja luontoa.

Lähipalvelut

Koivuhakaan on helppo kotiutua, kun kaikki mukavan elämän edellytykset ovat jo olemassa ihan kotikulmilla! Tikkurilan keskustan monipuolisiin palveluihin on vain parin kilometrin matka. Lähellä on myös kauppakeskus Jumbo, jonne pääsee Kurrenpiilosta kätevästi vaikka bussilla sekä Tammiston-Pakkalan alue, joka tunnetaan vireänä kaupallisena keskuksena.

Liiku ja nauti luonnosta

Kurrenpiilon rauhallisella ja luonnonläheisellä asuinalueella riittää monipuolisia ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia koko perheelle, joten lenkkipolut ja harrastusmahdollisuudet avautuvat lähes kotiovelta. Myös Vantaanjoen varrelta löytyy viehättäviä reittejä moneen menoon. Naapurustosta löytyvät niin ikään mm. Tikkurilan urheilutalo ja urheilupuisto.

Kulkuyhteydet

Tikkurilan länsipuolelle sijoittuva Koivuhaka on kulkuyhteyksien kannalta erinomaisella paikalla Kehä III:n ja Tuusulanväylän tuntumassa. Kurrenpiilosta on vain kymmenen minuutin matka Tikkurilan uuteen ja moderniin Dixin asemakeskukseen. Uudella Kehäradalla liikennöivät I-ja P-junat takaavat sujuvat liikenneyhteydet Helsingin keskustaan ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Myytävät asunnot

Pinta-ala (m²)

Krs

Myyntihinta (€)

Lajittele:
Status Nro Tyyppi Pinta-ala Krs Myyntihinta
Vapaa
Kurrenpiilo B 30 3H+KT+S 75,5 m² 5 MH: € 90 600
VH: € 328 425
Kurrenpiilo B 30
Kurrenpiilo B 30
Vapaa
Tyyppi:
3H+KT+S
Pinta-ala:
75,5 m²
Krs:
5
Myyntihinta:
MH: € 90 600
VH: € 328 425
Vapaa
Kurrenpiilo B 34 3H+KT+S 75,5 m² 6 MH: € 98 150
VH: € 335 975
Kurrenpiilo B 34
Kurrenpiilo B 34
Vapaa
Tyyppi:
3H+KT+S
Pinta-ala:
75,5 m²
Krs:
6
Myyntihinta:
MH: € 98 150
VH: € 335 975
Vapaa
Kurrenpiilo B 38 3H+KT+S 75,5 m² 7 MH: € 105 700
VH: € 343 525
Kurrenpiilo B 38
Kurrenpiilo B 38
Vapaa
Tyyppi:
3H+KT+S
Pinta-ala:
75,5 m²
Krs:
7
Myyntihinta:
MH: € 105 700
VH: € 343 525
Myyty
Kurrenpiilo A 13 3H+KT+S 72,5 m² 4 Kurrenpiilo A 13
Kurrenpiilo A 13
Myyty
Tyyppi:
3H+KT+S
Pinta-ala:
72,5 m²
Krs:
4
Myyty
Kurrenpiilo A 12 2H+KT 42,5 m² 4 Kurrenpiilo A 12
Kurrenpiilo A 12
Myyty
Tyyppi:
2H+KT
Pinta-ala:
42,5 m²
Krs:
4
Myyty
Kurrenpiilo A 11 1H+KT+ALK 30,5 m² 3 Kurrenpiilo A 11
Kurrenpiilo A 11
Myyty
Tyyppi:
1H+KT+ALK
Pinta-ala:
30,5 m²
Krs:
3

Status

Suunnitteilla
Jättämällä yhteystietosi voit ilmoittautua VIP-asiakkaaksemme, kun uusia koteja ja naapurustoja vasta suunnitellaan. Näin saat lisätietoja ja voit valita suosikkikotisi ensimmäisten joukossa. Voit myös vaikuttaa uusien kotien suunnitteluun kertomalla meille, miten haluaisit asua.
Ennakkomarkkinoinnissa
Ennakkomarkkinoinnilla kartoitamme tulevien asukkaiden kiinnostusta uutta kotikorttelia kohtaan. Sen aikana voit tehdä suosikkikodistasi varaussopimuksen ja maksaa varausmaksun. Mikäli haluat perua varauksesi, palautamme varausmaksun.
Myynnissä
Kun rakentaminen on alkanut ja asuntokauppalain edellyttämät turva-asiakirjat on asetettu, uudet kodit ovat myynnissä ja voimme allekirjoittaa kauppakirjat. Voit halutessasi tehdä suosikkikodistasi muutamaksi päiväksi sitomattoman nimivarauksen.
Muuttovalmis
Muuttovalmiiseen kotiin voit muuttaa vaikka heti. Se on aina huoleton valinta, turvallinen omistaa ja asua. Asuntomyyntimme auttaa sinua tekemään asuntokaupasta mahdollisimman vaivattoman ja mukavan.
Loppuunmyyty
Loppuunmyyty kertoo siitä, että uudiskohde on saavuttanut suuren suosion. Mutta ei hätää, voimme tarjota monia muita koteja huippupaikoilla hyvissä naapurustoissa. Tutustu valikoimaamme ja ole meihin yhteydessä. Tehdään yhdessä unelmistasi totta.

Vielä ehdit mukaan!

Ole meihin yhteydessä, kysy lisää ja sovi oma esittelyaikasi paikan päälle.

Ota yhteyttä

Tuija  Jouhki-Partinen
Tuija Jouhki-Partinen

050 911 7904

Ota yhteyttä
Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Kaupan päälle Bonava Asumisturva

Voit tehdä asuntokaupat huoletta, vaikka nykyinen koti olisi vielä myymättä. Lue lisää

Turvallinen ostaa ja omistaa

Uusi on aina uusi. Tee kanssamme huoleton asuntokappa. Lue lisää

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisemman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakenna taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.