amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Kurrenpiilo B 38 Vantaan Kurrenpiilo

Vapaa

Kurrenpiilo B 38, 3 huonetta, 75,5 m²

Komea kolmio saunalla ja lasitetulla parvekkeella

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
75,5 m²
Velaton hinta
€ 343 525
Pääomavastike
€ 310
Kerros
7 / 8
Lainaosuus
€ 237 825
Myyntihinta
€ 105 700
Hoitovastike
€ 294
Talotyyppi
Kerrostalo
Vesimaksu
€ 20
Vapaa

Kurrenpiilo B 38, 3 huonetta, 75,5 m²

Komea kolmio saunalla ja lasitetulla parvekkeella

Myynnissä viihtyisä 75,5-neliöinen kolmio uudessa kerrostalossa Vantaan Koivuhaassa. Asunnossa B38 on kaikki mukavan elämän eväät kauniissa paketissa.

Vantaan Kurrenpiilon asunto B38 kutsuu viihtymään luonnonläheiselle paikalle, monipuolisten palvelujen äärelle Vantaan Koivuhakaan. Tämä huoleton ja laadukas seitsemännen kerroksen uudisasunto sopii monenlaisiin elämätilanteisiin.

Mukavat oleskelutilat

Ihastu kodin selkeään ja käytännölliseen pohjaratkaisuun sekä valoisaan oleskelutilan, ruokailutilan ja keittiön yhdistelmään, joka avautuu isolle lasitetulle parvekkeelle. Keittiön työtaso on vaalean hiekan väristä laminaattia ja komeroiden ovet ovat valkoiset. Keittiön välitilassa on harmaa laatoitus. Oleskelutiloissa on laadukas tammilautaparketti. Pesuhuoneessa on kaunis harmaa laattalattia, valkoinen seinälaatoitus ja ilmeikäs metallin musta tehosteseinä. Mukavuuslattialämmitys tuntuu ihanalta käytössä. Eteisessä on kätevä vaatehuone. Oman saunan löylyt tuovat iloa elämään ja tehosteseinät kotiin persoonallista ilmettä. Tässä uudiskohteessa asut huolettomasti ilman remonttihuolia!

Lasitettu parveke

Avaa ovi ja astu omalle lasitetulle parvekkeellesi. Lasituksen ansiosta voit nauttia parvekkeesta jo aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta parvekkeesta vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta parvekkeelle kaupunkiviljelijän pieni minikeidas.

Hyvät yhteistilat

Kurrenpiilo on osa uusien asuinkortteleiden kokonaisuutta, jonka sisäpihalle muotoutuu suojaisa ja viihtyisä pihapiiri niin aikuisten oleskeluun kuin lasten leikeille. Pohjakerroksessa ja osittain ensimmäisessä kerroksessa on asukkaiden yhteistiloja, kuten ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastoja, kuivaushuone sekä yhteiskäytössä oleva kerhotila.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Vantaan Kurrenpiilo

Uudet myytävät asunnot sijaitsevat Vantaan Koivuhaassa lähellä luontoa, hyvien palvelujen ja kulkuyhteyksien äärellä. Vantaan Kurrenpiilon uudet asunnot kutsuvat viihtymään kehittyvälle kotipaikalle. Lue lisää

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä

Tuija  Jouhki-Partinen
Tuija Jouhki-Partinen

050 911 7904

Ota yhteyttä
Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Pääomavastike

  • 3 ensimmäistä vuotta ovat lyhennysvapaita, vastike 3,90 €/m²/kk (sis.koron)
  • 4. asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 14,68€/m²/kk 

Yhtiölaina
Helsingin OP Pankki Oyj
Laina-aika 25 vuotta
Pääomavastike määräytynyt valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti