amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2schools2schools2search2semi_attached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
TARTU UPEAAN SYYSETUUN. Kun teet kaupat 1.10.–15.11.2016 välisenä aikana, maksamme puolestasi vuoden vastikkeet.
Vapaa

Kurrenpiilo B 45, 4 huonetta, 84 m²

Viihtyisä perheasunto upealla parvekkeella

Kodikkaat faktat

Tyyppi
4H+KT+S
Pinta-ala
84,0 m²
Kerros
8 / 8
Myyntihinta
€ 109 200
Lainaosuus
€ 264 600
Velaton hinta
€ 373 800
Pääomavastike
€ 344
Hoitovastike
€ 328
Vesimaksu
€ 20
Vapaa

Kurrenpiilo B 45, 4 huonetta, 84 m²

Viihtyisä perheasunto upealla parvekkeella

Myynnissä kodikas 84-neliöinen asunto uudessa kerrostalossa Vantaan Koivuhaassa. Asunnossa B45 on kaikki mukavan elämän eväät kauniissa paketissa.

Vantaan Kurrenpiilon asunto B45 kutsuu viihtymään luonnonläheiselle paikalle, monipuolisten palvelujen äärelle Vantaan Koivuhakaan. Tämä huoleton ja laadukas ylimmän kahdeksannen kerroksen uudisasunto sopii monenlaisiin elämätilanteisiin.

Tartu upeaan syysetuun

Nyt jos koskaan kannattaa toimia. Kun teet kaupat Vantaan Kurrenpiilon uudesta asunnosta 1.10.-15.11.2016 välisenä aikana, maksamme puolestasi vuoden vastikkeet.

Mukavat oleskelutilat

Ihastu kodin selkeään ja käytännölliseen pohjaratkaisuun sekä valoisaan oleskelutilan, ruokailutilan ja keittiön yhdistelmään, joka avautuu isolle lasitetulle parvekkeelle. Parvekenäkymät suuntautuvat ihanasti ilta-aurinkoon. Oleskelutiloissa on laadukas lautaparketti ja pesutiloissa mukavuuslattialämmitys. Oman saunan löylyt tuovat iloa elämään ja tehosteseinät kotiin persoonallista ilmettä. Asunnossa on arkea sujuvoittavia fiksuja ratkaisuja, kuten kätevä vaatehuone ja kaksi wc-tilaa. Tässä uudiskohteessa asut huolettomasti ilman remonttihuolia!

Lasitettu parveke

Avaa ovi ja astu omalle lasitetulle parvekkeellesi. Lasituksen ansiosta voit nauttia parvekkeesta jo aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta parvekkeesta vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta parvekkeelle kaupunkiviljelijän pieni minikeidas.

Hyvät yhteistilat

Kurrenpiilo on osa uusien asuinkortteleiden kokonaisuutta, jonka sisäpihalle muotoutuu suojaisa ja viihtyisä pihapiiri niin aikuisten oleskeluun kuin lasten leikeille. Pohjakerroksessa ja osittain ensimmäisessä kerroksessa on asukkaiden yhteistiloja, kuten ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastoja, kuivaushuone sekä yhteiskäytössä oleva kerhotila.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Asunto Oy Vantaan Kurrenpiilo

Uudet myytävät asunnot sijaitsevat Vantaan Koivuhaassa lähellä luontoa, hyvien palvelujen ja kulkuyhteyksien äärellä. Vantaan Kurrenpiilon uudet asunnot kutsuvat viihtymään kehittyvälle kotipaikalle. Lue lisää

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä

Tuija  Jouhki-Partinen
Tuija Jouhki-Partinen

050 911 7904

Ota yhteyttä
Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Pääomavastike

  • 3 ensimmäistä vuotta ovat lyhennysvapaita, vastike 3,90 €/m²/kk (sis.koron)
  • 4. asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 14,68€/m²/kk 

Yhtiölaina
Helsingin OP Pankki Oyj
Laina-aika 25 vuotta
Pääomavastike määräytyy valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti