Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Kolmiot Vantaa

Valitse omaksesi kolmio Vantaalta

Bonava-kodit suunnitellaan huolella hyvää elämää varten. Niin myös jokainen kolmio Vantaalla. Toimivien pohjaratkaisuiden ansiosta Bonavan jokainen kolmio Vantaalla soveltuu loistavasti erilaisiin elämäntilanteisiin. Tutustu ja ihastu. Laajassa asuntovalikoimastamme löytyy jokaiselle soveltuva kolmio Vantaalta.

Kattava varustelu sekä laadukkaat sisustusmateriaalit ovat vain alkua. Haluamme luoda koteja ja naapurustoja, joissa asuminen tekee elämästä mukavampaa. Kolmiot Vantaalla asettuvat kaupungin vetovoimaisimmille paikoille lähelle luontoa, palveluita ja harrastusmahdollisuuksia.

Myytävät asunnot Vantaa

Kaupunginosat Vantaalla

KAIKKI KAUPUNGINOSAT KOLMIOT VANTAA

Harrasta ja nauti luonnosta Vantaalla ympäri vuoden

Bonavan myytävät asunnot Vantaalla asettuvat kauniin luonnon ja monipuolisten harrastusmahdollisuuksien äärelle. Winterinmäen puistoalueen lenkkipolut sekä Vantaanjoen ja Keravanjoen varren ulkoilumaastot kutsuvat nauttimaan raittiista ulkoilmasta. Talvisin ulkoilualueilla kulkevat ladut ja jäädytetyillä urheilukentillä raikaa luistelijoiden iloinen nauru.

Laajat metsäalueet ulkoilureitteineen innostavat liikkumaan ja nauttimaan luonnon rauhasta. Sipoonkorven kansallispuisto kätkee sisäänsä upeita kansallismaisemia metsineen ja soineen. Kaarelanpuiston omenatarhan puuloisto on ehdottomasti näkemisen arvoinen. Kevääällä kukinta-aikaan puisto muuttuu taianomaiseksi satumetsäksi. Syksyllä sadonkorjuuaikaan kannattaa paikalla olla ämpärin kanssa. Kaarelanpuistossa toimii myös hevostalli, joka tarjoaa maastoretkiä ympäröivään luontoon. Valitse omaksesi uusi asunto Vantaalta ja nauti monipuolisista harrastusmahdollisuuksista lähiluonnossa.

Vantaa tarjoaa puuhaa perheen pienimmille

Bonavan myytävät kolmiot Vantaalla sopivat mainiosti myös perheille. Läheltä löytyy mukavaa puuhaa moneen menoon ja makuun.
Tiedekeskus Heureka jakaa oivaltamisen iloa ja tutustuttaa tieteeseen ja taiteeseen hauskasti kokeilemisen kautta. Vuorovaikutteiset näyttelyt, planetaario ja erilaiset tapahtumat houkuttelevat yleisöä vauvasta vaariin. Bonavan myytävät asunnot Vantaalla asettuvat loistavien kulkuyhteyksien päähän Heurekasta.

Tikkurilan keskuspuistoa hoitavia lampaita pääsee ihailemaan kahdelta katselupaikalta aitauksen etelä- ja länsipuolelta. Perheen pienimpien iloksi lampaita saa syöttää ruoholla katselupaikan aidan rakosista. Koiramäen Pajutallilla lapset pääsevät ihastelemaan minipossuja ja kaneja. Idyllisestä pihapiiristä löytyy myös oma lastenaitta ja taianomainen Peikkometsä.

Viihdekeskus Flamingossa koko perheen aktiviteetteihin lukeutuvat keilaus, hohtogolf, vesipuiston poreet ja liukumäet sekä elokuvateatteri. Lisäksi Flamingosta löytyy Pohjoismaiden ensimmäinen virtuaalipuisto, jossa pelien ja lyhytelokuvien kautta pääsee matkaamaan ympäri maailman ja jopa avaruuteen. Vankilaseikkailu puolestaan tarjoaa hauskan ja jännittävän nokkeluuspelin ja perheen pienimmille ilo on taattu seikkailupuisto Naurusaaressa. Valitse omaksesi uusi asunto Vantaalta ja tutustu lähiseudun hurmaaviin koko perheen aktiviteetteihin.

Kolmio Vantaalla vetää puoleensa myös asuntosijoittajia

Kolmio Vantaalla sopii mainiosti myös sijoitusasunnoksi. Sijainti, kattavat lähipalvelut sekä erinomaiset kulkuyhteydet tekevät kolmiosta Vantaalla vetovoimaisen sijoitusasunnon. Uudiskohde on huoleton ja turvallinen valinta vailla remonttihuolia tai pelkoa yllättävistä kuluista. Uusi kolmio Vantaalla tarjoilee loistavan pohjaratkaisun lisäksi laadukkaat sisustusmateriaalit sekä ensiluokkaisen varustelun. Tämän lisäksi haluamme panostaa toimiviin yhteistiloihin ja viihtyisiin naapurustoihin. Tutustu kattavaan asuntovalikoimaamme ja valitse omaksesi kolmio Vantaalta.

Ensiasunnoksi kolmio Vantaalta

Valitse ensiasunnoksi kolmio Vantaalta ja heitä hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Koska uudiskohteessa kaikki on kunnossa, voit keskittyä elämästä nauttimiseen. Jokainen kolmio Vantaalla on suunniteltu huolella ja kun lähdet mukaan jo rakentamisen alkuvaiheessa, saat valita sisustusmateriaalit uuteen kotiisi. Tutustu ihastuttavaan asuntovalikoimaamme ja valitse omaksesi kolmio Vantaalta.

Kolmio Vantaalla moniin eri elämäntilanteisiin

Jokainen Bonavan kolmio Vantaalla on suunniteltu huolella vastaamaan monenlaisen elämäntilanteen tarpeita. Olitpa sitten perustamassa perhettä tai myymässä omakotitaloa lasten muutettua kotoa, kolmio Vantaalla hyvällä sijainnilla on kelpo valinta. Loistavat pohjaratkaisut, laadukkaat materiaalit ja hyvä varustelu tekevät asumisesta sujuvaa ja arjesta viihtyisää. Kerrostaloasuminen on ihanan huoletonta ympäri vuoden ilman piha- ja lumitöitä. Olipa elämäntilanteesi siis mikä tahansa, kolmio Vantaalta on hyvä valinta.

Vetovoimainen Vantaa

Jokainen Bonavan kolmio Vantaalla asettuu hyvälle sijainnille lähelle kaupungin kattavia palveluita. Mutkattomat liikenneyhteydet niin Helsingin keskustaan kuin lentokentällekin lisäävät entisestään Vantaan vetovoimaisuutta. Koko perheen voimin Vantaalla ei tekeminen lopu. Heureka sekä monet seikkailupuistot ja uimahallit tarjoavat puuhaa aamusta iltaan. Vantaalla rentoutua voi paitsi vehreän luonnon helmassa myös Flamingo Span rauhoittavissa poreissa. Valitse siis omaksesi kolmio Vantaalta ja kotiudu tuttavalliseen naapurustoon.

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisimman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!