Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Merkurius C 6 Vantaan Merkurius

Myyty

Merkurius C 6, 3 huonetta, 84,5 m²

Merkurius C 6

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
84,5 m²
Talotyyppi
Paritalo
Myyty

Merkurius C 6, 3 huonetta, 84,5 m²

Merkurius C 6

Valitse omaksesi laadukas 84,5-neliöinen paritaloasunto viihtyisältä paikalta. Asunnossa C6 on 3 huonetta, keittiö, ihana terassipiha ja oma sauna.

Merkuriuksen uusi myytävä asunto C6 kutsuu viihtymään Vantaan Pakkalaan. Huoleton ja laadukas uudiskohde on toteutettu yhteistyössä Design-Talojen kanssa.

ONNI ON OMA KOTI JA PIHA

Vantaan Merkuriuksen kaksikerroksisen paritaloasunnon alakerrassa on avara keittiö- ja ruokailutila sekä olohuone takkavaruksella ja kylpyhuone. Yläkerrasta löytyy kaksi rauhallista makuuhuonetta, sauna, parveke ja wc. Päämakuuhuoneessa on tilava vaatehuone. Tehosteseinät tuovat kotiin persoonallista ilmettä. Asuntoon kuuluu oma piha ja oleskeluun kutsuva terassi. Varastotila sijaitsee heti sisäänkäynnin yhteydessä.

VAPAAT NÄKYMÄT ETELÄÄN

Merkuriuksen kortteli Juhlatien ja Pitotien välissä on voimakkaan rinnemäinen, minkä ansiosta kaikista asunnoista, terasseilta ja parvekkeilta on vapaat näkymät etelään. Rakennusten ilme on omakotimaisen perinteinen harjakattoineen. Julkisivujen materiaalina on peittomaalattu vaakasuuntainen puuverhous.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Vantaan Merkurius

Vantaan Merkuriuksen uudet myytävät asunnot on myyty loppuun. Jos haaveilet huolettomasta asumisesta ja omasta terassipihasta, tutustu naapurin Saturnuksen paritaloihin. Lue lisää

Ota yhteyttä

Tuija  Jouhki-Partinen
Tuija Jouhki-Partinen

050 911 7904

Ota yhteyttä