amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Merkurius D 8 Vantaan Merkurius

Myyty

Merkurius D 8, 3 huonetta, 84,5 m²

Laadukas paritaloasunto omalla terassipihalla ja saunalla

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
84,5 m²
Talotyyppi
Paritalo
Myyty

Merkurius D 8, 3 huonetta, 84,5 m²

Laadukas paritaloasunto omalla terassipihalla ja saunalla

Myynnissä ihastuttava 84,5-neliöinen paritaloasunto viihtyisällä paikalla Vantaan Pakkalassa. Asunnossa D8 on kaikki tarvittava, mitä mukavalta ja huolettomalta asumiselta voi toivoa.

Vantaan Merkuriuksen asunto D8 kutsuu viihtymään hyvälle paikalle lähelle luontoa ja palveluita. Tämä huoleton ja laadukas uudisasunto sopii monenlaiseen menoon ja makuun.

Mukavat oleskelutilat

Koti alkaa kuistilta, joka avautuu paitsi eteiseen myös kätevään asuntokohtaiseen varastotilaan. Ihastu uuden kodin alakerran avaraan pohjaratkaisuun sekä keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen ilmavaan kokonaisuuteen, joka jatkuu ihanasti etelään suuntautuvalle terassipihalle. Yläkerran aulasta pääsee mukaviin makuuhuoneisiin, joista suuremmassa on tilava vaatehuone ja lasitettu parveke. Molemmissa kerroksissa on wc-tila. Oman ikkunallisen saunan löylyt tuovat lisälämpöä elämään ja tehosteseinät kotiin persoonallista ilmettä. Tässä kodikkaassa uudisasunnossa asutaan mukavan huolettomasti ja vaivattomasti.

Terassipiha ja parveke

Avaa ovi ja astu omalle oleskeluun kutsuvalle terassipihallesi. Nauti tilasta mahdollisimman pitkään keväästä syksyyn ja sisusta terassille kiva kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai suojaisa leikkipaikka lapsille tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas. Yläkerran puurakenteinen parveke tarjoaa asukkaille mukavan lisän ja vaikkapa vilvoittelupaikan saunassa kävijöille.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Vantaan Merkurius

Vantaan Merkuriuksen uudet myytävät asunnot on myyty loppuun. Jos haaveilet huolettomasta asumisesta ja omasta terassipihasta, tutustu naapurin Saturnuksen paritaloihin. Lue lisää

Ota yhteyttä

Tuija  Jouhki-Partinen
Tuija Jouhki-Partinen

050 911 7904

Ota yhteyttä