Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Ennakkomarkkinoinnissa

Vantaan Jänönloikka

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Muutto: joulukuussa 2019

Valitse viihtyisä koti Tikkurilan keskustan kainalosta

Ennakkomarkkinoinnissa uusia asuntoja Vantaan Tikkurilan ystävälliseen naapurustoon. Vantaan Jänönloikan uudet asunnot tarjoavat huoletonta asumista luonnonläheisellä ja sympaattisella kotipaikalla.

Asunto Oy Vantaan Jänönloikka tuo Vantaan Tikkurilaan uusia kerrostaloasuntoja, jotka taipuvat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Nämä uudet kodit sopivat niin sinkuille, pariskunnille kuin perheille. Moderni uudiskohde tarjoaa huoletonta asumista ja hyvin suunniteltuja koteja luonnonläheisessä ja perheystävällisessä ympäristössä. Jänönloikasta on helppo lähteä lasten kanssa ulkoilemaan, koiran kanssa lenkille ja vaikkapa kesäiselle pikinikille lähimaastoon. Naapurusto on mukavan vehreää, väljää ja viihtyisää, joten tänne on helppo kotiutua.

Onni on uusi koti ja mukava pihapiiri

Vantaan Jänönloikan asunnoissa on ranskalaiset parvekkeet, lasitetut parvekkeet tai terassipihat. Osa Vantaan Jänönloikan asunnoista on uudenlaisia muunneltavia Duo-koteja, mikä tarkoittaa sitä, että ison asunnon voi jakaa kahdeksi erilliseksi asunnoksi – tai toisinpäin. Sivuasunto sopii hyvin esimerkiksi ensiasunnoksi itsenäistyvälle nuorelle, isovanhemmille tai vuokra-asunnoksi. Jänönloikan turvalliselle sisäpihalle muotoutuu viihtyisän suojainen piha-alue, joka kutsuu lapsia leikkimään ja aikuisia rentoutumaan. Pyykit on kätevä pestä ja kuivattaa taloyhtiön pesutuvassa. Pihasauna tuo asumiseen mukavaa vanhan ajan yhteisöllisyyttä.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
24 - 70 m²
Huoneita
1 - 3
Koteja yhteensä
43
Tontin omistus
Vuokra
Myyntihinta
62 350 - 123 993 €
Kerroksia
4
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Katso myös

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja uusista kodeista ja naapurustoista.

Lähettämällä yhteystietosi, hyväksyt markkinointimateriaalin vastaanottamisen sähköpostitse, tekstiviesteillä ja puhelimitse (jos olet ilmoittanut puhelinnumerosi). Mikäli haluat poistua markkinointilistaltamme, voit ilmoittaa siitä meille sähköpostitse osoitteeseen myynti@bonava.fi. Lue lisää henkilötietojesi suojauksesta ja käytöstä tietosuojaselosteesta.

Kuvat

Jänönloikka kuuluu kotikortteliin, joka jatkaa Tikkurilantien uusien asuinkortteleiden sarjaa muodostaen tulevaisuudessa Suur-Tikkurilan asuinalueen maamerkin. Kotikortteli täydentää alueen syvänpunaista sävymaailmaa lämpimällä värityksellään.

Juha Niemi, Jonna Tynkynniemi, Katariina Suominen, Arkkitehdit Optiplan Oy

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Tutustu uuden kotisi naapurustoon

Uusia koteja lähellä luontoa

Onni on oma koti luonnon ja lenkkipolkujen äärellä. Valoisat uudiskohteet asettuvat hyvälle paikalle lähelle Jumboa ja Tikkurilan kattavia palveluja. Katso video.