Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Muuttovalmis

Vantaan Jänönloikka

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Valitse viihtyisä koti Tikkurilan keskustan kainalosta

Myynnissä uusia muuttovalmiita asuntoja Vantaan Tikkurilan ystävälliseen naapurustoon. Vantaan Jänönloikan odotetut Bonava-kodit tarjoavat huoletonta asumista luonnonläheisellä ja sympaattisella kotipaikalla.

Asunto Oy Vantaan Jänönloikan uudet muuttovalmiit kerrostaloasunnot asettuvat kivenheiton päähän Vantaan Tikkurilan palvelujen kainalosta. Moderni uudiskohde tarjoaa huoletonta asumista ja huolella suunniteltuja koteja luonnonläheisessä ja perheystävällisessä ympäristössä. Jänönloikasta on helppo lähteä lasten kanssa ulkoilemaan, koiran kanssa lenkille ja vaikkapa kesäiselle piknikille lähimaastoon. Naapurusto on mukavan vehreää, väljää ja viihtyisää, joten tänne on helppo kotiutua.

Onni on uusi koti ja mukava pihapiiri

Uudet kodit on suunniteltu asukkaita ja mukavaa elämää ajatellen. Vantaan Jänönloikan asunnoissa on ranskalaiset parvekkeet, lasitetut parvekkeet tai terassipihat. Turvallinen ja viihtyisän suojainen piha-alue kutsuu lapsia leikkimään ja aikuisia rentoutumaan. Yhteisistä tiloista löytyy arkea helpottava Postin automaatti, joka mahdollistaa pakettien noudon ja lähetyksen kellon ympäri. Asukkaiden yhteiskäyttöön tulee myös kerhotila sekä tunnelmallinen pihasauna, joka tuo asumiseen mukavaa vanhan ajan yhteisöllisyyttä. Pyykit on kätevä pestä ja kuivattaa taloyhtiön pesutuvassa. Autopaikat löytyvät pihakannen alta.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
26 - 69 m²
Huoneita
1 - 3
Koteja yhteensä
43
Tontin omistaja
Ålandsbanken Tonttirahasto Erikoissijoitusrahasto
Tontin omistus
Vuokra
Myyntihinta
64 327 - 111 055 €
Kerroksia
4
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_joustava_vuokratontti_180x180px.png

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla.

Tutustu joustavaan vuokratonttiin
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_cityvarasto_180x180px.png

Voit itse valita, vuokraatko varaston tai minkä kokoisen ja mistä. Maksat vain siitä, mitä käytät.

Lisätietoja cityvarastosta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_duo_180x180px.png

Bonava Duo tuplaa asumisen mahdollisuudet ja tuo joustoa uuden asunnon hankintaan.

Lue lisää Bonava Duosta

Katso myös

Kuvat

Jänönloikka kuuluu kotikortteliin, joka jatkaa Tikkurilantien uusien asuinkortteleiden sarjaa muodostaen tulevaisuudessa Suur-Tikkurilan asuinalueen maamerkin. Kotikortteli täydentää alueen syvänpunaista sävymaailmaa lämpimällä värityksellään.

Juha Niemi, Jonna Tynkynniemi, Katariina Suominen, Arkkitehdit Optiplan Oy

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Tutustu esittelyasuntoon

Vantaan Jänönloikka tuo Tikkurilaan uusia kerrostaloasuntoja, jotka taipuvat monenlaisiin elämäntilanteisiin.

Tutustu uuden kotisi naapurustoon

Uusia koteja lähellä luontoa

Onni on oma koti luonnon ja lenkkipolkujen äärellä. Valoisat uudiskohteet asettuvat hyvälle paikalle lähelle Jumboa ja Tikkurilan kattavia palveluja. Katso video.