Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Kuvaus

Napakka kolmio lasitetulla parvekkeella

Ihastu tämän kolmannen kerroksen kodin modernin avaraan pohjaan. 60-neliöisen kulmahuoneiston isoista ikkunoista avautuu näkymiä kahteen ilmansuuntaan.

Vantaan Tiukutertun asunto A12 tarjoilee mukavaa elämää huolettomassa uudiskohteessa. Asumisen viihtyisyyden kruunaavat laadukkaat materiaalit, lattialämmitys ja lasitettu parveke.

Tervetuloa nauttimaan elämästä omaan kotiin

Tässä kodissa arki rullaa. Avara keittotilan ja olohuoneen yhdistelmä saa luonnonvaloa isoista ikkunoista kahdesta ilmansuunnasta lattialämmityksen ja laadukkaiden materiaalien viimeistellessä viihtyisän kokonaisuuden. Parveke avautuu itään ja lasituksen ansiosta voit nauttia sen raittiudesta vuoden ympäri. Makuuhuoneiden ja eteisen säilytystilat on toteutettu tilaa säästävin liukuovin.

Pesutilat

Tilavassa pesuhuoneessa on näppärä nurkkaus pyykkihuollolle näppärine pyykkikaappeineen. Vesiroiskeet pysyvät aisoissa tyylikkään suihkuseinän ansiosta.

Viimeistelty koti kauniilla pintamateriaaleilla

Tähän kotiin on luotu pehmeä ja lämmin tunnelma Karelian kauniilla Tammi Natural Vanilla Matt -parketilla, joka sopii jokaiseen sisustukseen. Eteisestä löytyy Elfan kätevä ja monipuolinen säilytysjärjestelmä valkoisilla melamiini- ja peililiukuovilla. Voit muunnella kokonaisuuden juuri tarpeitasi vastaavaksi. Asunnon yleisilmettä rytmittää moderni keittiö, johon on valittu satiininvalkoiset matat kalusteovet ja välitilaan valkoiseksi taustamaalattu lasi. Työtaso on betonia muistuttava tummanharmaa laminaattitaso. Kalusteiden valmistaja on kotimainen Puustelli. Keittiöstä löytyvät AEGn rosterinväriset kodinkoneet ja kalustepeitteinen astianpesukone.

Moderni pesuhuone toistaa keittiön tavoin valkoharmaata värimaailmaa. Lattialaattana on ajaton, aitoa kiveä muistuttava, keskiharmaa 10x10 cm laatta. Seinäpinnoille on valittu valkoiset isot kiiltävät 20x40 cm laatat sekä tehosteseinälle lattian sävyinen iso laatta. Pesuhuoneen kaapistojen kalusteovet ovat satiininvalkoiset.

Mukavat yhteistilat

Asukkaiden yhteiseen käyttöön tulee pesula ja kuivaushuone sekä naapuritalossa sijaitseva talosaunaosasto. Lisäksi oman kotitalon yhteistiloihin tulee kätevä Smartpost-automaatti, jonka avulla paketteja ja verkko-ostoksia voi lähettää ja vastaanottaa kellon ympäri. Autopaikat sijoitetaan talon alle pysäköintihalliin, josta on kätevästi käynti omaan kotikerrokseen. Myös pyörille varataan hyvät paikat. Rauhallinen ja suojaisa pihapiiri kutsuu viihtymään, leikkimään ja oleskelemaan.

Kuvat
Naapurusto
 • Shoppaile Tikkurilan naapurustossa

  Vantaan Tiukutertun elämää sykkivästä naapurustosta löytyvät erinomaiset lähipalvelut, kuten tori, kaupat, kahvilat ja ravintolat. Noin kilometrin päässä Tikkurilan asemalla on kauppakeskus Dixi, jonka kautta on helppo poiketa kotiin. Täältä löytyvät monipuoliset palvelut: kaupat, kioskit, kampaamot, kahvilat ja ravintolat.

 • Kulttuuria ja viihdettä kotikulmilla

  Kultarikonpuiston kotikortteli asettuu mukavasti rauhallisen pientaloalueen naapurustoon, josta on helppo poiketa paitsi luontoon myös kulttuuririentojen pariin. Vantaan Tiukutertun naapurustosta löytyy mm. leffateatteri, kirjasto, työväenopisto, tiedekeskus Heureka sekä Silkkisali teattereineen ja taidenäyttelyineen.

 • Kulkuyhteydet

  Liikenneyhteydet ovat Kultarikonpuiston kotikorttelista erinomaiset. Tikkurilan asemakeskus Dixi on yksi Suomen vilkkaimmista juna-asemista, jonne pysähtyvät niin lähijunat kuin kaukojunat. Kehärata vie Tikkurilasta lentokentälle alle 10 minuutissa, ja Helsingin keskustaan pääsee junalla noin 15 minuutissa. Kehä III tarjoaa autoilijoille nopean väylän joka suuntaan. Autopaikat sijoitetaan talon alle pysäköintihalliin, josta on kätevästi käynti omaan kotikerrokseen.

 • Naapuruston tarina

  Tikkurila tunnettiin jo 1500-luvulla markkinapaikkana, mistä se on myös saanut nimensä: tikkuri tarkoittaa kymmenen nahan nippua. Alue säilyi harvaan asuttuna 1800-luvulle asti, mutta vuonna 1862 käyttöön otettu Helsingin ja Hämeenlinnan välinen rautatie sekä Tikkurilaan rakennettu asema muuttivat kaiken. Tänä päivänä Tikkurila tunnetaan vahvasti kehittyvänä ja kasvavana kotipaikkana. Kultarikonpuiston uudiskohteiden nimet juontavat ympäröivään luontoon.