Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Tervetuloa kotiin

Tervetuloa kotiin elämäsi naapurustoon

Onko se paikka, jossa luonto on läsnä tai kouluun ja kauppoihin on lyhyt kävelymatka? Vai onko se paikka, jossa voit tankata hyvää oloa tai kutsua ystävät sunnuntai-iltapäivän brunssille? Meille naapurusto on kaikkea tätä ja paljon enemmän. Siksi haluamme luoda energisiä, elämää sykkiviä ja sympaattisia naapurustoja, jotka sopivat juuri sinun elämäntilanteeseesi ja elämäntapaasi. Uudesta naapurustosta on moneksi.

siteassets/yleiset/kampanjat/brandikampanja_2017/energinen_380x380.jpg

Energinen

Haaveiletko naapurustosta, jossa voit aloittaa päiväsi joogaamalla kotipihalla. Kodista, josta voit tehdä viikonloppuna patikkaretken lähimetsään. Kodista, josta on helppo lähteä lasten kanssa pelaamaan jalkapalloa tai ystävien kanssa ulkoilemaan. Onni on energinen elämäntyyli ja aktiivista elämää tarjoileva naapurusto.

Energinen naapurusto
siteassets/yleiset/kampanjat/brandikampanja_2017/elamaa_sykkiva_380x380.jpg

Elämää sykkivä

Haaveiletko kodista, jonka parvekkeelle tai terassille voit kutsua ystäväsi rennosti kiireettömälle brunssille. Kodista, jossa voit viettää iltaa naapureiden kanssa yhteisissä pihajuhlissa. Kodista, jossa kaikki on huolettoman lähellä. Löydä uusi kotisi elämää sykkivästä naapurustosta.

Elämää sykkivä naapurusto
siteassets/yleiset/kampanjat/brandikampanja_2017/sympaattinen_380x380.jpg

Sympaattinen

Haaveiletko kodista, jossa voi vapaasti touhuta ja temmeltää. Kodista, jonka naapurustosta löytyvät puistot, leikkipaikat, päiväkodit, koulut, kaupat, kirjastot ja harrastukset. Ja kaikenikäiset ystävät. Tutustu uusiin Bonava-koteihin sympaattisissa naapurustoissa, joissa jokainen voi elää oman näköistä elämäänsä.

Sympaattinen naapurusto