Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Ura meillä

Muutamme asuntomarkkinoita

Visiomme on luoda asiakkaillemme uusia koteja ja onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa. Visio on meille kaikille sydämen asia ja intohimomme. Se vie meitä eteenpäin ja ohjaa meitä matkallamme joka päivä.

Katso alla olevalta videolta millaisia mietteitä meillä bonavalaisilla on työstämme ja mistä löytyy innostus ja tekemisen meininki. Onhan työpaikka kodin jälkeen se heti toiseksi paras paikka.

Meillä on yhteiset arvot ja tavoitteet, mutta jokaisella meistä on myös oma polkumme, jota matkatessa kasvamme ja kehitymme yksilöinä ja ammattilaisina.

Bonavalla olet osa kansainvälistä organisaatiota. Toimimme Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa. Yhdessä meillä on laajasti kokemusta ja osaamista. Bonavalla pääset vaikuttamaan ja kasvamaan. Avoimena ja uteliaana voit myös kasvattaa kansainvälistä verkostoasi.

Looking closer at this industry I realised that it needed to change dramatically, and that is what I and all fantastic and passionate co-workers at Bonava are all about. We are changing the housing game. Forward together.

Joachim Hallengren

CEO Bonava

siteassets/yleiset/tietoa-meista/urasivut/ura_meilla_linkedin.jpg

Seuraa meitä LinkedInissä

Olemme jännittävällä muutosmatkalla kohti visiotamme: haluamme luoda uusia koteja, onnellisia naapurustoja ja parempaa elämää entistä useammille asukkaille. Haluamme jakaa matkamme kanssasi. Lue lisää yrityksestämme ja seuraa avoimia työpaikkoja LinkedInissä.

Seuraa meitä tästä

Lisätietoja uramahdollisuuksistamme:

Bonava HR
E-mail: hr-fi@bonava.com