Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Arkkitehtisuunnittelijoita Helsinkiin

Helsinki

Arkkitehtisuunnittelijoita Helsinkiin

Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asutaan. Siksi luomme onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa. Onnistuaksemme tässä haastamme sekä omia että alamme toimintatapoja. Meillä on tavoitteet korkealla, vahvat juuret sekä innostava ilmapiiri ja loistava tiimihenki.

Haemme nyt sekä kokeneita että työuransa alussa olevia arkkitehtisuunnittelijoita vastaamaan kerrostalokohteidemme arkkitehtisuunnittelusta.

Sinun roolisi

Arkkitehtisuunnittelijana vastaat projektien arkkitehtisuunnittelusta ja varmistat omalta osaltasi suunnittelun yhteensopivuuden ja toteutuksen tehokkuuden siten, että kohde luo laadukasta ja onnellista naapurustoa. Vastaat asuntosuunnittelun koko elinkaaresta aina luonnossuunnittelusta toteutussuunnitteluun ja toimit yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Bonavalla pääosa projektin osapuolista on saman katon alla, joten juurisyiden äärelle pääsee nopeasti, ja parasta onkin se, miten projektia pääsee viemään toteuttavan osapuolen kanssa eteenpäin alkumetreistä saakka.

Rakennussuunnittelijan tärkein vastuu on nähdä oman työnsä osuus suunnittelun kokonaisuudessa, jotta hanke voi edetä velvollisuuksia noudattaen, oikea-aikaisesti ja laadukkaasti eteenpäin. Nuoressa organisaatiossa sinulle annetaan paljon vapautta toiminnan sekä tehtävänkuvan kehittämiseen. Tehtävä sijaitsee Bonavan moderneissa tiloissa Helsingin ydinkeskustassa.

Odotamme

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa arkkitehdin tai rakennusarkkitehdin korkeakoulututkintoa. Lisäksi toivomme sinulta laaja-alaista, vähintään kolmen vuoden, asuntosuunnittelukokemusta sekä näyttöjä itsenäisestä projektityöskentelystä. Kokeneelta konkarilta arvostamme erityisesti sitä, jos sinulla on rakennussuunnittelijan pätevyys vaativa-luokassa kerrostalokohteidemme suunnittelua varten. Vastaavasti voit myös olla opintojesi loppusuoralla tai vastavalmistunut. Silloin räätälöimme työnkuvaasi kokemuksesi mukaan ja autamme sinua luomaan omaa urapolkuasi.
Toivomme, että olet henkilönä vastuuntuntoinen ja joustava ja että sinulla on tavoitteellinen tapa työskennellä. Sinulla on ajantasaista kiinnostusta ja näkemystä asumisen tulevaisuudesta ja trendeistä. Tiivis yhteistyö sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa edellyttää sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja.

Käyttämämme ohjelmisto on Autodeskin Revit. Aiempi kokemus ohjelmasta katsotaan etuna, mutta koulutamme tarvittaessa henkilön ohjelmaan sekä Bonavan toimintatapoihin.

Join our journey

Hae tehtävää mahdollisimman pian alla olevan hakupainikkeen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Kiinteistökehityspäällikkö, Arkkitehtuuri Mari Karttunen, +358 503223532, mari.karttunen(at)bonava.com

Bonava

Bonava on Pohjois-Euroopan johtava asuntorakennuttaja. Olemme luoneet koteja ja naapurustoja jo 1930-luvulta lähtien. Bonava toimii Ruotsissa, Saksassa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa 2000 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli noin 1,37 miljardia euroa. Bonava on listattu Nasdaq Tukholmassa.

Suunnittele tulevaisuutesi

Join our journey