Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Avoin hakemus pääkaupunkiseudulle, Ouluun, Tampereelle tai Turkuun

Helsinki

Avoin hakemus pääkaupunkiseudulle, Ouluun, Tampereelle tai Turkuun

Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asutaan. Siksi luomme onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa. Onnistuaksemme tässä haastamme sekä omia että alamme toimintatapoja. Meillä on tavoitteet korkealla, vahvat juuret sekä innostava ilmapiiri ja loistava tiimihenki.

Join Our Journey

Bonavalla työskentelee suuri joukko ammattilaisia erialisissa tehtävissämme pääkaupunkiseudulla, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Ilmoitamme avoimista työpaikoistamme pääsääntöisesti nettisivuillamme ja työpaikkojemme haku tapahtuu rekrytointijärjestelmämme kautta. Mikäli et löytänyt avoimista työpaikoistamme sinulle sopivaa tehtävää juuri nyt, voit myös jättää avoimen hakemuksen alla olevan hakupainikkeen kautta. Kerrothan hakemuksessasi minkälaiset työt sinua kiinnostavat ja miltä paikkakunnalta toivoisit työn löytyvän.

Käymme hakemuksia läpi säännöllisesti ja olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin hakijoihin, kun sopiva tehtävä aukeaa. Voit myös itse seurata avoimia työpaikkojamme ja sinua kiinnostavan tehtävän avautuessa hakea paikkaa hakuilmoituksessa mainittujen ohjeiden mukaan.

Bonava

Bonava on Pohjois-Euroopan johtava asuntorakennuttaja. Olemme luoneet koteja ja naapurustoja jo 1930-luvulta lähtien. Bonava toimii Ruotsissa, Saksassa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa 2000 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli noin 1,5 miljardia euroa. Bonava on listattu Nasdaq Tukholmassa.

Työpaikka on kodin jälkeen heti toiseksi paras paikka

Join our journey