Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2

Hankintapäällikkö, Elementti- ja julkisivurakenteet

Helsinki

Hankintapäällikkö, Elementti- ja julkisivurakenteet

Haluatko olla mukana luomassa parempaa elämää ja parempia koteja asiakkaillemme?

Haussamme on asiakaslähtöinen ja uudistushenkinen elementti- ja julkisivurakenteiden Hankintapäällikkö

Sinun roolisi

Vastaat yhdessä hankintaorganisaation kanssa mm projektiemme betonielementtien ja julkisivurakenteiden hankinnasta ja suunnittelun ohjauksesta nykyaikaisin työvälinein (tietomallinamme kaikki kohteet). Kokemuksesi mukaan sinulla on mahdollisuus osallistua myös erilaisiin kehityshankkeisiin. Tehtävä tarjoaa hienon mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi osaavien kollegoiden parissa organisaatiossa, jossa työsi koetaan tärkeäksi!

Tunnet hyvin tärkeimmät toimittajat sekä osallistut aktiivisesti uusien etsimiseen. Tehtäviisi kuuluu myös yhteydenpito sidosryhmiin sekä nimettyjen kausisopimuksien koordinointi. Avoin hankintapäällikön tehtävä sijaitsee pääkonttorillamme Helsingin ydinkeskustassa.

Odotamme

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä tutkintoa (insinööri AMK tai opistotutkinto), sekä usean vuoden kokemusta monipuolisista rakentamisen tai teollisuuden hankintatoimen tehtävistä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää ymmärrystä rakentamisprosesseista sekä hyvää tuntemusta rakentamisen sopimuskäytännöistä ja -ehdoista. Arvostamme betonielementti- ja julkisivurakentamisen suunnittelu-, valmistus sekä muuta käytännön osaamista. Teollisen tuotannon ohjaus ja hankintaosaaminen voi olla vaihtoehtoinen osaamisalueesi. Menestyäksesi tehtävässä sinulla on hyvät tiimityötaidot ja intohimoa kehittää rakentamisen toimintatapoja.

 Join our journey

Lisätietoja tehtävästä antaa konsultti Saara Hirsto, +358 50 585 3979, saara.hirsto@compasshrg.fi  

Hae tehtävään oheisesta linkistä  https://bit.ly/2JyRzrY

Bonava

Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asut. Siksi luomme sekä uusia koteja että onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa. Haemme huipputiimeihimme innostuneita alan ammattilaisia. Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja sekä mukavampaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle kotimatkalle yrityksessä, jolla on yli 80 vuoden kokemus alalta. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuttasi. Osaava henkilöstö on koko toimintamme sydän. Yhdessä voimme saavuttaa visiomme.

Join our journey